Тема Незабравима 192

• 33 022
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Г-жо Броненосец,огромно благодаря   bouquet
И пак неочаквани облаци надвиснали над щастието и  любовта...но и това се изтърка.По изненадващо би било,ако няма облаци  Thinking Тяхната поява не е изненада за никой вече  ooooh!

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 21:34 от диди88

# 106
Г-жо Броненосец,благодаря,че сте винаги на линия,когато имаме нужда от превод! newsm51 newsm51 newsm51
И за съжаление,превода на резюмето не е никак обнадеждаващ!
Бату,когото може би,също мислят за умрял,(както предвиди Диди),ще продължи да отмъщава-очакват ни нови ужаси....
Дани,имах предвид,че на мен ми се иска да е така в навечерието на този празник,а не че те биха се повлияли от това-не съм се изразила точно,и не си ме разбрала....

# 107
  • Варна
Ееее, това резюме! #Crazy Какво пак, беее...  smile3506 Край нямаха обратите, страданията, неприятните изненади, гадориите... smile3516
Карай, филм да става! newsm09 Ще гледаме, няма накъде! newsm18
Благодаря на Ивва и Леман и г-жа Броненосец за отзивчивостта! Hug Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose lovekiss

# 108
  • Варна
Г-жо Броненосец,благодаря,че сте винаги на линия,когато имаме нужда от превод! newsm51 newsm51 newsm51
И за съжаление,превода на резюмето не е никак обнадеждаващ!
Бату,когото може би,също мислят за умрял,(както предвиди Диди),ще продължи да отмъщава-очакват ни нови ужаси....
Дани,имах предвид,че на мен ми се иска да е така в навечерието на този празник,а не че те биха се повлияли от това-не съм се изразила точно,и не си ме разбрала....
  Peace Kissing Heart

# 109
Според мен това е погребението на Бату. Затова там са само Харун и Тарък.
Кончето май е живо Grinning или Харун бързо е излязал от ситуацията?

# 110
И аз това си мисля...ще го смятат за умрял.Истината ще знае само възлюбената му Мелда,останалите ще се успокоят и той наволя ще продължи да отмъщава  #Crazy

# 111
Здравейте мили мой незабравимки . Heart Eyes Hug
Ивва,Леман ,Рекси,Милена ,г-жо Броненосец благодаря ви за преводите .  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes
Диди 69 прекрасно оформление на стихчето на Дани .  bouquet  bouquet  bouquet
Дани за твоята неуморна ,нестихваща и незабравима муза сме казали вече почти всичко .Затова оставам без думи  smile3505 само един дълбок поклон на уникалните ти произведения  newsm20  Party Time newsm51 newsm51 newsm51

Фрагмента ми хареса но от резюмето момичета съм направо  #Crazy #Crazy #Crazy от поредните сценаристки  newsm78 newsm78 newsm78 приумици . ooooh! Ей да му се незнае една серия немогат да оставят да се порадваме на щастието на Харун ,Еда и Ямур  Crossing Arms какво ли ще ни сюрпризират  newsm78 та чак и Харун се вижда в безизходица . Thinking
Момичета засега лека вечер  до по-късничко  Hug

# 112

След прочита на преведеното резюме,това изглежда логично.
" Харун, който се среща с Арас, изживява голямо страдание, но в същото време не е никак спокоен. Скоро ще разбере причината за това."

# 113

Аз си мисля ,че Бату няма така лесно сценаристите да го елиминират от филма . ThinkingТой май ще да е до финала така да се каже да му се потормозим още малко .Иначе казано с риск да ми се смеете но ако погребението е негово ще го изгледам с у......е ама нейсе все ми се струва ,че ще крой още пъклени планове .Интересно ми е дали Мелда ще му каже ,че е бременна  Thinking newsm78 и каква ли ще е неговата реакция . newsm78 Ние си се съмнявахме ,че след като Ниса неможе да има деца предполагахме ,че причината е Бату newsm78 ама я каква изненада ни правят сценаристите .В сряда ще видим.  Thinking

# 114
Г-жо Броненосец,огромно благодаря! newsm51 smile3525
Няма ли да оставят нашите любимци поне една серия да са щастливи! ooooh!

# 115
# 116
  • Варна
....................
Разговора между Тюркян,Мелда и Ферда

Ф:Майко,вчера говорихте ли с Харун за положението на Керем?
Т:Говорихме малко,каза ми ,че скоро щял да излезе.
Ф:Дай боже.
М:Имам да ви казвам нещо...
Т:Адвокатът правел всичко възможно за ускоряването на делото.Да е жив и здрав Харун и той много се интересува от нас.Казва ,че ние сме били неговото семейство.
Ф:Според мен,наистина така ни вижда.
Превод - Леман
Гледай ти как се променят нещата! Thinking Какви думи изрича баба Тюркян! Crossing Arms А беше време когато отиде и гръмна Харун! smile3555 А сега той й е най- голямата опора и се е заел да решава всичките семейни и други проблеми! Crossing Arms

# 117
  • Русе
Привет, Незабравимки! wavey/Незабравимковците липсват/
Имаме си резюме, слава Богу! yes
Благодаря на Хюрикейн и г-жа Броненосец  за него и превода му!  bouquet  bouquet
Диди69, прекрасно оформление на страхотния стих на Дани! newsm51 newsm51 newsm51
Ивва-Леман, благодаря ви за всеотдайността ви, при преводите! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves
Дани, невероятна си и го знаеш! newsm10 "Щастие" и "Бебе" са върхът! newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51

# 118

+1

# 119

+1

Явно до края на сериала няма да има спокойствие-нито за тях,нито за нас!

Общи условия

Активация на акаунт