Тема Незабравима 192

• 33 115
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Честито Възкресение Христово! easter easter Flowers Sunflower
 Честит имен ден на всички именици!  newsm67  ura
Нека всички сме живи, здрави, щастливи и Бог ни дари с много късмет и любов! Flowers Four Leaf Clover txtloves
Желая весело прекарване на празника и много усмивки! sun

Да не забравите днес за предаването на ДизиТВ с участието на нашите любимци Naughty Празник, празник, ама е важно... Laughing

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv                  
13.45 ч

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 13:01 от danidorina

# 166
# 167

Какви ли ужасии очакват нашите любимци след тази физиономия на Бату, изкривена от злоба и ярост?
Мъча се да си спомня  newsm78,но не мога, каква беше фамилията на семейството на Бату и Едже. Някой, ако може ли да ми помогне? 

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 14:15 от valdes60

# 168

Какви ли ужасии очакват нашите любимци след тази физиономия на Бату, изкривена от злоба и ярост?
Мъча се да си спомня  newsm78,но не мога, каква беше фамилията на семейството на Бату и Едже. Някой, ако може да ми помогне. 
Мисля, че беше-Атакан newsm78

# 169
Благодаря, Ради!

# 170
  • Русе
Досега в интервюто :

Й- бър-бър-бър!/не разбирам нищо hahaha/
С- мрън-мрън-мрън!/пак нищо, Рекси и сие, Помоооооощ!/
Но Серхан си скри ръцете в джобовете, за да не си върти халката на ръката.
Йозлем има нужда да го докосва, уж на майтап, значи , търси негово одобрение и внимание. И се смеят, смеят.../ дано да е на сценария/. Серхан си изпроси ръкопляскане от Йозлем! newsm47
Чакам превод, дано не съм изопачила нещо!

# 171
Досега в интервюто :
Йозлем има нужда да го докосва, уж на майтап, значи , търси негово одобрение и внимание. И се смеят, смеят.../ дано да е на сценария/. Серхан си изпроси ръкопляскане от Йозлем! newsm47

Вени, много ми хареса превода ти в ефир.  Joy hahaha rotfImbo rotfImao rotfImao

# 172
# 173
  • Русе
Досега в интервюто :

Вени, много ми хареса превода ти в ефир.  Joy hahaha rotfImbo rotfImao rotfImao
Само забравих прословутото му ШШШШШШШШШШШШ!/Шашкън или ашкън - звучи ми почти еднакво! Почти както операция и бременност/ hahaha

# 174
Досега в интервюто :

Вени, много ми хареса превода ти в ефир.  Joy hahaha rotfImbo rotfImao rotfImao
Вени и на мен-страхотен превод hahaha hahaha hahaha smile3532 smile3532 smile3532

# 175
Досега в интервюто :

Вени, много ми хареса превода ти в ефир.  Joy hahaha rotfImbo rotfImao rotfImao
Само забравих прословутото му ШШШШШШШШШШШШ!/Шашкън или ашкън - звучи ми почти еднакво! Почти както операция и бременност/ hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 176
  • Русе

Ето тази снимка имах предвид в поста си малко по - нагоре!!!
Незнам какво означава надписа ,но може би е "морга".
Това сигурно е Бату!!!
Пише "Вход забранен"! Морга си е "морг".

# 177
  • Русе

Преди на Харун му беше лесно - обличаше една жена! Сега ще му е чок зор - две капризни дами! smile3555 Май вместо Арас, той трябва да е в текстилния или моден бранш?!

# 178
Момичета, да изчакаме нашите мили преводачки, но с моите 20 думи, това което разбрах,
1 въпрос-какво прави първо Серхан, като дойде на работа-облича си костюма и му правят грима
2 въпрос-какво пие Серхан-чай или кафе-тук отговора не го разбрах
3 въпрос-какво е учил Серхан-щом е тренирал тенис, галиба спортна академия Joy
4 въпрос-коя зодия е -галиба овен hahaha
Випросите към Серхан бяха същите горе долу, на въпроса-какво първо прави Йпзлем, като дойде на работа-той се засмя и я попита"да кажа ли?'', а тя се засмя и го подгони hahaha, сигурно нещо за цигарите  hahaha, а когато го попитаха кой и е любимия артист, той се направи на чук и каза, че мислел,и тя тогава отговори-"разбира се Джордж Клуни", а ръкопляскането го получи, заради Фенер Бахче, явно позна любимия и отбор.
Дано ,не ви подвеждам, но аз поне така разбрах newsm78

# 179
  • Русе
Момичета, аз си се шшшшшегувам! Grinning Но Серхан определено се притеснява да дава интервюта - премисля какво и как да каже. Йозлем е непукист, днес едно ще каже, утре - друго! Лудо - младо!

Общи условия

Активация на акаунт