Тема Незабравима 192

• 33 044
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Ади, добре дошла! Вече те приветстваме като нов член на форума, бива ли така?
Бай Ганьо, благодаря за поредния шедьовър!
А фрагмент - йок!
добре заварила, ще се опитам да не е така и да пиша по често.
Във връзка със посещението на гробницата на ТЕЛЛИ баба - една тюркиня питах и каза че феновете явно и видно от снимката са били в гробницата му/навремето този човек е живял в пещера и доколкото разбрах сам си е направил гробницата/.Макар това религията да не го приема, много от феновете и хората отиват там за да се помолят и да им се сбъдне желание, мечта, която имат. За целта те могат да чакат цяла нощ докато им дойде реда да влезнат, там отиват хора които вярват, а и е ставало чудо, - например някаква двойка си нямала деца и отишли там от кърпичка и бял конец си съшили ръчно люлка и я оставили там - имало определени места - и не след дълго забременяла, други пък рисували сърца за любов, и имената си, трети си строят къщи - ВСИЧКО ТАМ СЕ ПРАВИ ОТ КЛЕЧКИ ЗА ЗЪБИ, С ТЯХ ПРАВИШ ТОВА КОЕТО ИСКАШ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ, - та тогава разбрах защо г-н Байрам ги нарича фанатични фенове, и те са направили сърце от клечки за зъби и вътре явно са написали харун и еда . или йозлем и серхан - знам ли newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
важно е филма ни да има щастлив край, и аз си го чакам.
Ади , за коя снимка говориш?
Аз не се сещам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 391

Това да не са собствениците на къщата Гюлерова?! newsm78
На снимката се вижда дата след 20.04.2011г./прилича ми на 24/,може би това означава ,че Керемчо е освободен от батко си Харун Гюлер hahaha hahaha hahaha hahahaи вече си е в къщи!!!!

Тази снимка е от същия ден 24.04.2011 .. Явно е имало посещение при Гюлерови , но може би само то Еда  newsm78 Нали казаха , че няма да водят Ямур повече там

# 392
Меги на този клип Йозлем е със същите дрехи , а това е кадър извън филма .
http://www.youtube.com/watch?v=kHl6D7uJnxg&feature=mfu_in_order&list=UL
Ох.....вярно бе smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555,това е обзавеждането в болницата ,в която снимат.Йозлемка е много хърбава.Сега сякаш се е замазнила леко!!!

# 393

На снимката се вижда дата след 20.04.2011г./прилича ми на 24/,може би това означава ,че Керемчо е освободен от батко си Харун Гюлер hahaha hahaha hahaha hahahaи вече си е в къщи!!!!

Тази снимка е от същия ден 24.04.2011 .. Явно е имало посещение при Гюлерови , но може би само то Еда  newsm78 Нали казаха , че няма да водят Ямур повече там
Габи ,те казаха ,че няма да я водят ,но още в другия епизод я заведоха-Когато отидоха ,за да може Харун да поготви изненадата за рождения ден!!!!

# 394
Дани,поздравления за "Избори" smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Мисля,че и дума не може да става за избор на нов председател.Ние си имаме и друг като него няма да намерим с толкова чувство за хумор и толкова таланти.Така,че хич и да не си мисли да се оттегля

# 395
  • София
Меги на този клип Йозлем е със същите дрехи , а това е кадър извън филма .
http://www.youtube.com/watch?v=kHl6D7uJnxg&feature=mfu_in_order&list=UL
Ох.....вярно бе smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555,това е обзавеждането в болницата ,в която снимат.Йозлемка е много хърбава.Сега сякаш се е замазнила леко!!!

Определено сега си е гадже.....та дрънка smile3521 newsm10 smile3521

# 396
Компания желая ви Лека нощ smile3524 Може пък като се оттегля да пуснат фрагментите,както последния път пуснаха снимките . newsm78

# 397
Боби,права си за председателя!!!Той е несменяем!!!И да не иска ние пак ще си го изберем!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 398
Мисля,че и дума не може да става за избор на нов председател.Ние си имаме и друг като него няма да намерим с толкова чувство за хумор и толкова таланти.Така,че хич и да не си мисли да се оттегля

+1

# 399
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 400

Габи ,те казаха ,че няма да я водят ,но още в другия епизод я заведоха-Когато отидоха ,за да може Харун да поготви изненадата за рождения ден!!!!
Крокодилите имат повече сиво вещество от тЕя сценаристи  #Crazy

# 401
  • София
Боби,права си за председателя!!!Той е несменяем!!!И да не иска ние пак ще си го изберем!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз така си мисля.....изборът е в нашите ръце smile3508 smile3508 smile3508.Оставяме си го на поста, а и без това сме мнозинство 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 newsm19 newsm19 newsm19

# 402
# 403
+1 smile3501 smile3501 newsm10

# 404
  • София
Ей тоз ....фрагман къде се затри. Confused:Сигурно в .....черните облаци от резюмето Joy hahaha Joy
Лека нощ дами......Напускам фронтовата линия lovekiss lovekiss lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт