Тема Незабравима 192

• 32 937
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Нещо не разбирам, нали Едже е( загинала), как Бату сега ще иска Харун да е с нея?
Ир,това беше в миналия епизод,когато Бату принуди Харун да отиде при Едже

# 511
Нещо не разбирам, нали Едже е( загинала), как Бату сега ще иска Харун да е с нея?
Ир,това беше в миналия епизод,когато Бату принуди Харун да отиде при Едже
Сега, пък какво иска? #Crazy newsm78 Да напусне Еда и Ямур, без да им казва защо? ooooh!

# 512
Фрагмент 3+bg sub ,с превода на Леман:

http://www.youtube.com/user/unutulmaz801

Благодаря ти,мила!

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 18:48 от ivva

# 513
Бганьо, Боб, чудесни стих чета забравих да ви благодаря! smile3501 smile3501  love001  love001

# 514
Здравейте отново.Вени май си сменихме ролите,вече аз трябва да се махна за да пуснат фрагментите newsm78 Знаех си аз,че за да не ги пуснаха снощи няма да са много приятни фрагментите с говор.
Благодаря на Розавка за фрагментите,на Рекси за превода им и страхотните гифчета и на Ивва за качване на субтитрите newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
 Вече въобще не се учудвам на поредната глупост на безидейните сценаристи.След като не могат да измислят нещо ново и по интересно повтарят едни и същи действия докато свърши сериала.Редуване на раздели ,събирания,Бату всесилния и умния,а всички други глупаци и наивници.Подхвърлят ни малко трохи романтика и всичко останало екшъни,психически тормоз  и фантасмагории.Вече не се ядосвам като преди ,а ме напушва смях след поредната  глупост на сценаристите.Имам чувството,че се гаврят умишлено с нас зрителите,за да ни изпробват доколко ще издържим да гледаме глупостите им.Вече наистина чакам с нетърпение да свърши филма и повече турски филм съм се заклела да не започвам никога да гледам.Пълно разочарование откъм развитие на действие и само двойката Серхан-Йозлем ме задържа да го догледам,но  само 54 епизод съм гледала втори път заразлика от предния сезон който гледам милион пъти и не ми омръзва.

# 515
Не е истина  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Според мен са погребали Едже и Харун е получил заплаха от Бату.
Cry Cry Cry Cry

# 516
Здравейте дружина. Hug Heart Eyes Момичета благодарности за фрагментите и превода . Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet Рекси прекрасни гифчета .  bouquet  bouquet  bouquet Жалко за замисъла на сценаристите  ooooh! очаквани мъка мъка и само мъка   ooooh! ooooh! ooooh! ей.......тия вече се излагат с този Бату- супермена на лошотията да вземат вече да си го издигнат този герой на пиедестал и да драснат чертата. Naughty Много ни взеха за канарчета и това вече ми идва в повече . Crossing Arms 

# 517
  • Русе
Съласна съм с мненията на Дори и Мария! newsm10
Държи ме само актьорския състав, превъзходното им изпълнение и почти не съм повторно гледала новите епизоди! Докарвам го от македонски инат и на тестовете като нищо ще се проваля! Rolling Eyes
Не ги разбирам тези хора - сценаристите, как можаха толкова ужасии да стоварят на главата на едно дете, толкова глупости да скалъпят, като че животът им зависи само от датата 29 юни. Можеха спокойно да  привършат сериала по-рано, а нашите любимци да имат по-дълга ваканция!

# 518
То беше ясно,че в оставащите 10 епизода няма да дават само идилия, особено пък когато Бату е на свобода. Заплашил е Харун , а и пищенето на Ямур също е оказало влияние. Бату знае, как най-много може да го нарани и го постигна за пореден път  Tired
Като гледам погледа на Еда, когато Харун тръгва явно не знае, за какво става въпрос  Shocked
В крайна сметка това е само филм да си се нижат епизодите и да свършва вече. Laughing

# 519
Добър вечер! Hug

Благодаря за фрагментите,превода им и субтитрите! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Рекси,прекрасни гифчета! newsm51 newsm51 newsm51

Как да се зарадвам на тези прекрасни моменти,като виждам каква простотия са ни приготвили нашите мили сценаристи отново.Въобще не мога да ги разбера,нито тях,нито пък Харун като образ.Мозъкът ми не може да измисли заплаха,която да накара Харун да постъпи по този начин,нещо което не е чувал до сега,същевременно нещо,което е толкова страшно... До сега колко пъти го заплашваха не бяга,как точно сега реши да ги предпазва по този начин.Ами вземи грабни се,замини за някъде,стои барабар с Еда и Ямур под носа на Бату,а щом е близо до него го предупреждава....Това да почука на вратата преди да влезe,беше най-голямата простотия която са давали.И най-лошото е,че стане точно това от което се страхува Ямур,да бъде далеч от някой от родителите си.Нямам думи за това колко изтормозиха това дете ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 520
  • Варна
Здравейте, дами и господа! Hug
 Снощи ми стана криво, че ни оставиха без фрагмани, Crossing Arms ама сега бих казала, че стана по- добре, че ги пуснаха днес, щото вече щеше да е минал ден в кахъри заради съдбата на героите! ooooh! Тоя сериал честно казано ме разболява, то бива, бива, ама вече неееам нерви! ooooh! ooooh! ooooh! Знаех си, че много хубаво- не е на хубаво, ама вече станаха прекалени тормоза, издевателствата и ужасиите! Crossing Arms
Искрено се радвах на двете стихчета на Бганио и великолепното му чувство за хумор,  bouquet следих коментарите целия ден Hug и като пусна Розовка   bouquet фрагманите, Рекси   bouquet ги преведе и  #Shocked Scream smile3555 Е, то верно, че съм върла фенка, ама и моето канче вече взе да прекипява от простотии! Crossing Arms
Благодаря на Ивва и Леман за фрагментите със субтитри- отзивчиви както винаги!   bouquet  bouquet

# 521
Не ми е ясно Мелда безучасна ли ще стои. След като знае всичко съвестта и не и ли заговорва.
Време е вече и Ниса да влиза в действие, като научи за Бату и Мелда , че отново са заедно.

# 522
Не ми е ясно Мелда безучасна ли ще стои. След като знае всичко съвестта и не и ли заговорва.
Време е вече и Ниса да влиза в действие, като научи за Бату и Мелда , че отново са заедно.

У  Мелда май съвест няма. Тя не се посвени да подхвърли сватбената си снимка в стаята на Ямур ,та сега ли. Мисля , че ще е доволна от страданията на сестра си.

# 523
  • София
Милите ни сценаристи не излизат от този омагьосан кръг  #Crazy #Crazy #Crazy
Харун,отказвайки се от двете си любими същества прави същата жертва каквато Еда в началото на втори сезон.Далеч от тях ще осъзнае и оцени саможертвата на Еда и страданието,което е изпитвала с години,защото  той така и  не проумя тази нейна постъпка.Наказваше я за това,че се е отказала от тях,за да ги предпази от неприятности.
Само не мога да разбера причината,поради която карат това дете да живее с постоянни страхове-първо че е виновна за смъртта на майка си,а сега че баща й ги изоставя.Тъкмо заживяха тримата заедно като истинско семейство и следва нов удар по детската й психика  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 524
  • Варна
Едно стихче  Cry

Саможертва

Изправен пред избора суров,
за който изобщо не бях готов,
душата ми се разкъса на парчета
и закървя безутешна и клета...

В мига,когато постигнах любовта
и тя в семейно щастие разцъфтя-
трябваше раздялата да избера
и вечно в страдания да тъжа...