Тема Незабравима 192

• 32 928
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Друго,което не ми дава мира е....защо всички му вървят по свирката на Бату  #Crazy Става,каквото той пожелае,каквото той реши....играе си с всички.А те като послучни кученца изпълняват всичко,което той поиска.Адски нелогично е.Вместо да ги напуска....тук е момента да си ги хване под ръчичка и бегом марш....като толкова не може никой да го залови тоя фанатик.

# 526
Здравейте отново.Вени май си сменихме ролите,вече аз трябва да се махна за да пуснат фрагментите newsm78 Знаех си аз,че за да не ги пуснаха снощи няма да са много приятни фрагментите с говор.
Благодаря на Розавка за фрагментите,на Рекси за превода им и страхотните гифчета и на Ивва за качване на субтитрите newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
 Вече въобще не се учудвам на поредната глупост на безидейните сценаристи.След като не могат да измислят нещо ново и по интересно повтарят едни и същи действия докато свърши сериала.Редуване на раздели ,събирания,Бату всесилния и умния,а всички други глупаци и наивници.Подхвърлят ни малко трохи романтика и всичко останало екшъни,психически тормоз  и фантасмагории.Вече не се ядосвам като преди ,а ме напушва смях след поредната  глупост на сценаристите.Имам чувството,че се гаврят умишлено с нас зрителите,за да ни изпробват доколко ще издържим да гледаме глупостите им.Вече наистина чакам с нетърпение да свърши филма и повече турски филм съм се заклела да не започвам никога да гледам.Пълно разочарование откъм развитие на действие и само двойката Серхан-Йозлем ме задържа да го догледам,но  само 54 епизод съм гледала втори път заразлика от предния сезон който гледам милион пъти и не ми омръзва.

Напълно съм съгласна. И аз няма повече да гледам такива безсмислици.

# 527
  • Варна
Друго,което не ми дава мира е....защо всички му вървят по свирката на Бату  #Crazy Става,каквото той пожелае,каквото той реши....играе си с всички.А те като послучни кученца изпълняват всичко,което той поиска.Адски нелогично е.Вместо да ги напуска....тук е момента да си ги хване под ръчичка и бегом марш....като толкова не може никой да го залови тоя фанатик.
Прекалено е опасен той- никой под такава реална заплаха за живота на най- любимите си същества, няма да му се противопостави! Naughty Ръцете му стигат навсякъде, получава подкрепа от най- необичайни места, разполага с наемници Shocked- ако съм на мястото на Харун, не бих рискувала живота на близките си, а бих потърсила начин да го надхитря. Crossing Arms Явно при Бату със сила и доблест не става, трябва друг начин- може би Харун ще го накара да си мисли, че напълно се е оставил на волята му и ще се опита да го победи с други методи, надявам се! Thinking

# 528
Едно стихче  Cry

Саможертва

Изправен пред избора суров,
за който изобщо не бях готов,
душата ми се разкъса на парчета
и закървя безутешна и клета...

В мига,когато постигнах любовта
и тя в семейно щастие разцъфтя-
трябваше раздялата да избера
и вечно в страдания да тъжа...

Избрах да пожертвам себе си,
да убия душата и сърцето си,
но да са живи моите любими-
двете ми принцеси незабравими!

Врагът е жесток и неуловим.
съсипа на всички ни живота,
превърна го в ад непредвидим,
в борба със злото и Голгота...

Постигна той жестоката си цел-
до пълно отчаяние ме е довел!...
Захвърли ме сам в неизвестността,
да оплаквам жестоката си съдба!...

И двете ми най- скъпи жени-
да страдат неутешими и сами,
от любов и закрила лишени...
Любими мои, простете ми!...
Дани,прекрасно стихче.Прекланям се пред таланта ти newsm20 Фрагмента не ме натъжи така както твоя стих.Стига право до сърцето. smile3501 smile3501 newsm51
newsm51 newsm51
 Вени,Ермелиана успокоихте ме малко с това,че сте съгласни с моето мнение.Вече почнах да си мисля,че само аз съм много разочарованта от новия сезон и не ми се гледа втори път и искам вече филма да свърши.Мисля,че допуснаха голяма грешка с това ,че продължиха с новия сезон.Филма щеше да остане незабравим  ако бяха го приключили една-две серии след първия сезон .
 Относно гледане на други турски филми съм категорична,че няма да гледам.Не съм такъв мазохист.

# 529
Едно стихче  Cry

Саможертва

Изправен пред избора суров,
за който изобщо не бях готов,
душата ми се разкъса на парчета
и закървя безутешна и клета...

В мига,когато постигнах любовта
и тя в семейно щастие разцъфтя-
трябваше раздялата да избера
и вечно в страдания да тъжа...

Избрах да пожертвам себе си,
да убия душата и сърцето си,
но да са живи моите любими-
двете ми принцеси незабравими!

Врагът е жесток и неуловим.
съсипа на всички ни живота,
превърна го в ад непредвидим,
в борба със злото и Голгота...

Постигна той жестоката си цел-
до пълно отчаяние ме е довел!...
Захвърли ме сам в неизвестността,
да оплаквам жестоката си съдба!...

И двете ми най- скъпи жени-
да страдат неутешими и сами,
от любов и закрила лишени...
Любими мои, простете ми!...

smile3501 smile3501 smile3501 smile3518smile3518 smile3518

# 530
  • Варна
Малко за разведряване на обстановката, едно стихче под впечатленията след интервюто на Серхан и Йозлем  Peace

Лудетина

На снимачната площадка
трябва яко да се бачка!
Серхан си оправя костюма,
а аз си мисля за тютюна...

В тоалетната ще се скътая-
на спокойствие да си пуша!
Правя си каквото си зная-
примадона съм и ме слушат!

Всеки с мен се съобразява
и никой да не си въобразява,
че порока си ей тъй ще оставя-
и Серхан няма да ме застави!

Той нека да си пие водата,
аз пък- с цигарката в устата-
явно това не го притеснява,
щом с целувки ме задушава!

Той е сериозен,аз-луда глава,
ама сме си много добре така!
Ще го уморя от смях и закачки,
той пък добре ще ме намачка!

А Джордж Клуни ми е в мечтите,
но Серхан ми е пред очите-
с него на воля ще се заигравам,
докато сериала продължава...

# 531
# 532
Малко за разведряване на обстановката, едно стихче под впечатленията след интервюто на Серхан и Йозлем  Peace

Лудетина

На снимачната площадка
трябва яко да се бачка!

А Джордж Клуни ми е в мечтите

Дани,отново страхотно стихче,но защо само докато сериала продължава ще се заиграва?  newsm78  smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 533
# 534
привет момичета
благодаря ви че ви има
без вас бих драснала чертата на сценаристите велики
питам се какъв грандиозен финал ще измъдрят срещу всичкото зло което сътвориха до сега
и перфектната игра на серхан и йозлем няма да спасят този сценарий на насилие

# 535
  • Варна

Лудетина

На снимачната площадка
трябва яко да се бачка!

А Джордж Клуни ми е в мечтите

Дани,отново страхотно стихче,но защо само докато сериала продължава ще се заиграва?  newsm78  smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Добре, продължавам  Peace

А после-накъдето сабя покаже-
със Клуни- на големия екран
или пък съпруга на Серхан-
каквото сърцето ми подскаже!

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 23:10 от danidorina

# 536
Дани,страхотни без думи!Лудетина,Саможертва.

# 537
Вижте на какво попаднах 

# 538
или пък съпруга на Серхан-
каквото сърцето ми каже!

Е,Дани това е друго нещо. newsm10 newsm10 newsm10  smile3508 smile3508 smile3508  love001  love001 newsm51 newsm51

# 539
Здравейте,

Христос Воскресе!
Как сте, как изкарахте празниците?Simple Smile Отдавна не съм влизала и едва смогнах да изчета всичко и видя всички снимки, фрагменти... Наистина много тъжно, но аз си мисля две неща... Едното е, че Едже е загинала и Бату иска да отмъсти на харун, затова Харун решава да си тръгне и да търси Бату, вярвайки, че така ще предпази любимите си момичета. Другият вариант, който ми се струва по-малко вероятен е Едже и Бату да оживеят и той да инсцинира смъртта си. Да го погребат, всички да мислят, че е загинал, а той да продължи да следва Харун, но така не виждам логика защо той си тръгва.
Искрено се надявам Едже да не е умряла, защото изглеждаха хубава двойка с Арас... силно се надявам, че нещо е попречило да катастрофират и Бату да инсцинира смъртта им.
Не мога да разбера как това говедо се е измъкнало?! Та той беше опоен, а Едже в съзнание... Въпреки, че не можеше да върви. Но ще видим утре.... хмммммммм!!!

Общи условия

Активация на акаунт