Тема Незабравима 192

• 32 921
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Вижте на какво попаднах 

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Ама и Таръкчо как се оглежда! hahaha

# 541
  • София
Вижте на какво попаднах 

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Безброй пъти Харун повтори-държиш се като долна к*рва

# 542
  • Варна
Въх, малеее, побеснял... newsm09 Направи я на кайма, натика я в кучи ... censored   ruporuu redsmile3527 bash с думи... ooooh!

# 543
Здравейте,компания Незабравима!
За мен наистина НЕЗАБРАВИМА ще остане вашата компания-неуморни преводачки,творци на стихове,клипове,създателите на всички теми,на красотите,които ни радват,на коментарите-този форум надмина много отдавна по таланта си филма,който го е породил.
Не оспорвам таланта на актьорите,и им благодаря за емоциите,на които ни направиха съпричастни,за хубавите мигове,за сълзите,които проляхме заедно с тях!
Но този филм,който толкова много харесва(х)ме,тръгна по наклонената плоскост на бройката серии,премина през всички жанрове,повтори многократно вече видяни и изконсумирани ситуации,и в крайна сметка подцени своята публика(говоря за нашата)
Дано да си е заслужавало.Дано този сериал да е направил актьорите по-богати,и по-известни!
Ние ще изгледаме докрай този сериал(или поне аз),ще продължим да се вълнуваме и да спорим-но това,сигурна съм,го правим вече от увжение към актьорите,и към самите нас-сценарият издиша,сценаристите се оляха-безсилни да се справят ,се чудят какво да измислят.....за съжаление,това ,което ни предлагат е много,много под нашите критерии .
Харесвах този филм,ХАРЕСВАМ ТОЗИ ФОРУМ,но съм разочарована от това,което виждам на екрана......
 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 544
Дани, поздравления за ''Саможертва'' и ''Лудетина''! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Дори и аз като теб не бих гледала никога повече турски сериал ,дори и най-прехваления да е , то не че и преди този много съм гледала само един  Embarassed Embarassed Embarassed, но до тук с изцепките на комшииите. Stop

# 545
Здравейте,компания Незабравима!
За мен наистина НЕЗАБРАВИМА ще остане вашата компания-неуморни преводачки,творци на стихове,клипове,създателите на всички теми,на красотите,които ни радват,на коментарите-този форум надмина много отдавна по таланта си филма,който го е породил.
Не оспорвам таланта на актьорите,и им благодаря за емоциите,на които ни направиха съпричастни,за хубавите мигове,за сълзите,които проляхме заедно с тях!
Но този филм,който толкова много харесва(х)ме,тръгна по наклонената плоскост на бройката серии,премина през всички жанрове,повтори многократно вече видяни и изконсумирани ситуации,и в крайна сметка подцени своята публика(говоря за нашата)
Дано да си е заслужавало.Дано този сериал да е направил актьорите по-богати,и по-известни!
Ние ще изгледаме докрай този сериал(или поне аз),ще продължим да се вълнуваме и да спорим-но това,сигурна съм,го правим вече от увжение към актьорите,и към самите нас-сценарият издиша,сценаристите се оляха-безсилни да се справят ,се чудят какво да измислят.....за съжаление,това ,което ни предлагат е много,много под нашите критерии .
Харесвах този филм,ХАРЕСВАМ ТОЗИ ФОРУМ,но съм разочарована от това,което виждам на екрана......
 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
+1  Подкрепям 100%. newsm10 newsm10 newsm10

# 546
Дани, поздравления за ''Саможертва'' и ''Лудетина''! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Дори и аз като теб не бих гледала никога повече турски сериал ,дори и най-прехваления да е , то не че и преди този много съм гледала само един  Embarassed Embarassed Embarassed, но до тук с изцепките на комшииите. Stop
На мен ми е третия и последен.В предните три нямаше артисти които така да ме грабнат но и не бях чак толкова разочарована от сценариите им.

# 547
  • Варна
Благодаря на всички за милите думи за скромните ми поетични опити! bowuu
Явно аз тука съм най- големия мазохист и най- върла фенка на сериала, щото продължавам да гледам с интерес, вълнувам се от действието, съпреживявам всички вълнения с героите, не търся много, много кусурите на сценаристите и съм гледала и всичките серии от втория сезон няма да кажа по колко пъти! ooooh! Е, и аз от време на време избухвам, щото прекаляват, ама после ми минава и чакам с нарастващо нетърпение всяка следваща серия, гледам с интерес, вълнувам се, бунтувам се, ядосвам се, после пак ми минава и си чакам фрагманите... Laughing Наркоманизирана съм по "Незабравима" явно! Crossing Arms

# 548
Здравейте и от мен момичета!!
Дани ,чудесни стихчета!! newsm51 smile3525 newsm51
Благодаря на Ивка и г-жа Леман за превода и субтитрите на фрагментите!!
--------------------------------------------------------------------

Аз продължавам да мисля ,че Едже я смятат за безследноизчезнала, а умрелия/уж/е Бату.

Думите на Арас са показателни.Той мисли Бату за мъртъв.Поведението на Мелда също говори за такова развитие.Мислила е Бату за мъртъв , а той се връща при нея жив и здрав!!
Еджето е изчезнала , затова Бату след като се свестява и избягва от болницата/или от ковчега/отива на мястото на инцидента да я търси или да се сбогува с нея!!
Аз съм сигурна ,че е жива!!!
----------------------------------------------------------------------
Не мога да разбера , ако Бату си мисли ,че Едже е умряла, защо му е Харун?Явно иска да го изтезава,да го убие ,но по - особено мъчителен начин!
Бату ,  каза на Мелда ,че няма да навреди на Еда и Ямур , но Харун ще бъде наказан.!!!Гадината Мелда предполагам се е съгласила с неговото отмъщение.А това означава ,че тя също като Бату не заслужава никаква милост!!!Мелда ще бъде жертвата , която ще падне от семейство Гюлер.Аз мислех ,че ще защити Харун и по -този начин ще умре , но може би ще защити Бату и ще умре.Бату ще бъде жив и ще плати за делата си като остане доживот в затвора, загубвайки любимата жена и нероденото си дете, а също така и сестра си , която ще го презира!!!

# 549
А дали може след катастрофата Бату да е завел някъде Едже против нейната воля и да принуди по някакъв начин Харун да отиде при нея?! newsm78

# 550
На мен ми е третия и последен.В предните три нямаше артисти които така да ме грабнат но и не бях чак толкова разочарована от сценариите им.
Момичета не са заканвайте толкова люто Peace Peace Stop Stop Crazy Naughty Naughty!!!!!
Ако бат Серхо обяви ,че започва участие в нов телевизионен проет , няма ли да го гледате??
Аз лично ще го гледам!! Peace Peace
Новия филм , в който ще се снима Йозлем ,ще го гледам само ако го излъчат по някоя родна ТВ.
Нея също я харесвам , но задължително в комбинация със Серхан, иначе не мисля ,че ще ми бъде толкова интересна!!!

# 551
А дали може след катастрофата Бату да е завел някъде Едже против нейната воля и да принуди по някакъв начин Харун да отиде при нея?! newsm78
Розичке, според мен истеричните крясъци на Бату/на брега на морето/говорят ,че той мисли Едже за мъртва!!!Ако знае къде , ще отиде при нея , а няма да реве като мечка на брега!!

# 552
И друго ме тормози....това погребение на Едже  Thinking Само Харун и Тарък....е стига де.Назан,Арас....дори Еда би отишла,рамо до рамо с Харун.

Тук си мисля има нещо друго  newsm78 newsm78 newsm78

# 553
Розичке, според мен истеричните крясъци на Бату/на брега на морето/говорят ,че той мисли Едже за мъртва!!!Ако знае къде , ще отиде при нея , а няма да реве като мечка на брега!!
Това е просто предположение.По-принцип фрагментите могат дъ бъдат подвеждащи,не се знае ог какво точно е предизвикан гнева на Бату.Просто разсъждавам...

# 554

Пепелке, мисля, че целта на сцената с катастрофата беше да се приключи с образа на Едже. Продуцента посочва на кого е ред да резне хонорара, и ония момченца сядат да клюмат глави над следващия епизод. Груби сметки. И тук няма разнообразие - почти всички артисти, които напуснаха сериала бяха с "убити" герои... Безвъзвратност...

Общи условия

Активация на акаунт