Тема Незабравима 192

• 32 917
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Дани, поздравления за ''Саможертва'' и ''Лудетина''! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Дори и аз като теб не бих гледала никога повече турски сериал ,дори и най-прехваления да е , то не че и преди този много съм гледала само един  Embarassed Embarassed Embarassed, но до тук с изцепките на комшииите. Stop
На мен ми е третия и последен.В предните три нямаше артисти които така да ме грабнат но и не бях чак толкова разочарована от сценариите им.
Момичета не са заканвайте толкова люто Peace Peace Stop Stop Crazy Naughty Naughty!!!!!
Ако бат Серхо обяви ,че започва участие в нов телевизионен проет , няма ли да го гледате??
Аз лично ще го гледам!! Peace Peace
Новия филм , в който ще се снима Йозлем ,ще го гледам само ако го излъчат по някоя родна ТВ.
Нея също я харесвам , но задължително в комбинация със Серхан, иначе не мисля ,че ще ми бъде толкова интересна!!!
Аз ще гледам- непоправима съм! newsm18 perko И неин бъдещ проект, особено ако е с тоя Кенан Имирзалъолу, щото и той е мъжкар и половина! thumbsup
 А за негов бъдещ проект, изобщо няма нужда да се пита- на първа линия съм, все едно на какъв език! Laughing Ако трябва и китайски ще понауча, само и само да гледам! ooooh!

# 556
Аз си мисля,че Едже е умряла и Бату отново си мисли,че Харун е виновен за смърта и и е решил да го убие/затова и крещи аз съм твоята смърт/.На Мелда каза,че Еда и Ямур няма да ги закача.Може би точно това е казал и на Харун,че ако се раздели с Ямур и Еда ще ги остави намира и няма да ги преследва.Бату знае,че Еда и Ямур са тези от които Харун черпи сили да живее и ако ги раздели ще му пречини повече  страдание отколкото ако го убие т.е обрича го да страда по любимите си същества както той страда заради загубата на сестра си.Харун се жертва за да предпази Еда и Ямур от Бату.Може би условието на Бату ще е да не им казва истината затова защо ги изоставя. newsm78

# 557
Дани, поздравления за ''Саможертва'' и ''Лудетина''! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Дори и аз като теб не бих гледала никога повече турски сериал ,дори и най-прехваления да е , то не че и преди този много съм гледала само един  Embarassed Embarassed Embarassed, но до тук с изцепките на комшииите. Stop
На мен ми е третия и последен.В предните три нямаше артисти които така да ме грабнат но и не бях чак толкова разочарована от сценариите им.
Момичета не са заканвайте толкова люто Peace Peace Stop Stop Crazy Naughty Naughty!!!!!
Ако бат Серхо обяви ,че започва участие в нов телевизионен проет , няма ли да го гледате??
Аз лично ще го гледам!! Peace Peace
Новия филм , в който ще се снима Йозлем ,ще го гледам само ако го излъчат по някоя родна ТВ.
Нея също я харесвам , но задължително в комбинация със Серхан, иначе не мисля ,че ще ми бъде толкова интересна!!!
Аз няма да гледам нито заради Серхан,нито заради Йозлем .Ако Серхан участва в продукция от друга държава  - да.Но по турски сценарий повече  -не.

# 558
Ще се сетите вие за Кенанчо  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 559
Здравейте,компания Незабравима!
За мен наистина НЕЗАБРАВИМА ще остане вашата компания-неуморни преводачки,творци на стихове,клипове,създателите на всички теми,на красотите,които ни радват,на коментарите-този форум надмина много отдавна по таланта си филма,който го е породил.
Не оспорвам таланта на актьорите,и им благодаря за емоциите,на които ни направиха съпричастни,за хубавите мигове,за сълзите,които проляхме заедно с тях!
Но този филм,който толкова много харесва(х)ме,тръгна по наклонената плоскост на бройката серии,премина през всички жанрове,повтори многократно вече видяни и изконсумирани ситуации,и в крайна сметка подцени своята публика(говоря за нашата)
Дано да си е заслужавало.Дано този сериал да е направил актьорите по-богати,и по-известни!
Ние ще изгледаме докрай този сериал(или поне аз),ще продължим да се вълнуваме и да спорим-но това,сигурна съм,го правим вече от увжение към актьорите,и към самите нас-сценарият издиша,сценаристите се оляха-безсилни да се справят ,се чудят какво да измислят.....за съжаление,това ,което ни предлагат е много,много под нашите критерии .
Харесвах този филм,ХАРЕСВАМ ТОЗИ ФОРУМ,но съм разочарована от това,което виждам на екрана......
 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10
Само мога да добавя ,че аз вече две сряди не гледам директните излъчвания ,не защото нямам възможност , а защото нямам желание,защото тръпката която изпитвах ,вече е намаляла.Незнам дали това се дължи на безконечния брой серии , които сътвориха , или на изтърканите похвати , които започнаха да демонстрират.И аз не бих се отказала от сериала,но вече гледам само заради тандема Серхан-Йозлем- Ирмак.

# 560
Ще се сетите вие за Кенанчо  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Еее той е отдавна фиксиран,одобрен и приобщен към голямото семейство  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 561
  • Варна
Не мога да си представя дори как ще обясни Еда на Ямур защо баща й ги е изоставил! Thinking Най- големия ужас на горкото дете е да не бъде изоставено от някой от родителите си- това се разбра ясно в предната серия. Crossing Arms Без съмнение и двете ще страдат жестоко- всяка по своя си начин, Еда губи любовта на живота си, своя мъж, а Ямур- любимия си баща, който до скоро беше всичко за нея -и баща, и майка, нейния кумир, герой, тя го боготвори. Еда е нейна майка и Ямур я обожава, но връзката, която съществува между баща и дъщеря в конкретния случай е невероятно силна и детето трудно ще преживее липсата му... ooooh! Големи мъки се задават... Weary Оф, оф... newsm09

# 562
Момичета, аз не очаквам скоро двамата актьори да участват в какъвто и да е проект... Три години изнурителен труд, да не знаеш кога е ден, кога нощ, да не си поемеш въздух от тоя калабалък - екипи, журналисти, фенове... Дивотия... То вярно, че това им е работата, ама омръзва да угаждаш на всички. Полага им се дълга ваканция далече от всичко това.

# 563
  • Варна
Момичета, аз не очаквам скоро двамата актьори да участват в какъвто и да е проект... Три години изнурителен труд, да не знаеш кога е ден, кога нощ, да не си поемеш въздух от тоя калабалък - екипи, журналисти, фенове... Дивотия... То вярно, че това им е работата, ама омръзва да угаждаш на всички. Полага им се дълга ваканция далече от всичко това.
Съгласна съм! newsm10 Сериала е много тежък, много сили хвърлиха всички актьори, дори видимо им личи умората от време на време и заслужават почивка след приключване на снимките! Но те са актьори, това им е работата и като ги гледам, че почти всички са работохолици и отдадени на професията си, ясно е че съвсем скоро пак ще участват в нови проекти! Thinking А аз поне ще дебна... search newsm18

# 564
Не мога да си представя дори как ще обясни Еда на Ямур защо баща й ги е изоставил! Thinking Най- големия ужас на горкото дете е да не бъде изоставено от някой от родителите си- това се разбра ясно в предната серия. Crossing Arms Без съмнение и двете ще страдат жестоко- всяка по своя си начин, Еда губи любовта на живота си, своя мъж, а Ямур- любимия си баща, който до скоро беше всичко за нея -и баща, и майка, нейния кумир, герой, тя го боготвори. Еда е нейна майка и Ямур я обожава, но връзката, която съществува между баща и дъщеря в конкретния случай е невероятно силна и детето трудно ще преживее липсата му... ooooh! Големи мъки се задават... Weary Оф, оф... newsm09
Като гледам от фрагмента Ямур се усмихва като маха на баща си.Това означава,че сигурно няма да и кажат истината,че ги изоставя.Може би ще и кажат,че се налага да отиде някъде по работа или въобще нищо няма да и каже като си тръгне. newsm78

# 565
Ямур наистина ще страда много.....най-големият й кошмар ще се сбъдне.Родителите й ще се разделят.Тази усмивка,когато помахва за довиждане на баща си....не подозира,че той и казва Сбогом  ooooh! ooooh! ooooh! Наистина много мъки идват...ако тази раздяла се осъществи.

# 566
  • Русе
Здравей, компания , отново! Hug Минавам за кратко  да ви почета!
Дани, поздравления за "Саможертва" и "Лудетина"! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Първото - тъжно, второто - весело / за баланс на чувствата Grinning/ Невероятна си! newsm10
И аз , като Дори смятам,че може би условието на Бату ще е да не им казва истината затова защо ги изоставя. Въобще си мисля, че ще ни завърти една такава кошмарна центрофуга от ужас и трагедии, каквато досега не сме гледали. ooooh! И в последния епизод ще ни "ощастливят" с хубав финал!/ дали да си вярвам... smile3506/

# 567
...
Явно аз тука съм най- големия мазохист и най- върла фенка на сериала, щото продължавам да гледам с интерес, вълнувам се от действието, съпреживявам всички вълнения с героите, не търся много, много кусурите на сценаристите и съм гледала и всичките серии от втория сезон няма да кажа по колко пъти! ooooh! Е, и аз от време на време избухвам, щото прекаляват, ама после ми минава и чакам с нарастващо нетърпение всяка следваща серия, гледам с интерес, вълнувам се, бунтувам се, ядосвам се, после пак ми минава и си чакам фрагманите... Laughing Наркоманизирана съм по "Незабравима" явно! Crossing Arms

И аз,и аз...

# 568
Момичета аз се оттеглям и ви желая Лека нощ smile3524

# 569
Аз както винаги си имам малка надежда.Надявам се Харун да не успее в намеренията си.Не знам точно какво,но нещо да го спре. Praynig ooooh!
Наистина не искам да гледам отново раздяла,няма значение каква e причината.

Общи условия

Активация на акаунт