H&M - Тема 4

• 37 703
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
влизам само да се похваля, че поръчката от 22ри април ми е диспачната днес, имам и тракинг номер. Пратили са я с Хермес. Аз дадох адрес на Габко, а платих с Виза електрон на ЦКБ  newsm44 newsm44 newsm44

ice, а ползва ли някакъв код за отстъпка, питам от любопитство, чудя се дали няма някаква връзка и това.

да, ползвах код за отстъпка, и ми намали всеки артикул с около 20%, но самият код кой беше непомня   33uu
айс,от първа страница ли някой код ?
И аз да се похваля-най-накрая ми пристигнаха нещата-страхотни са-тениски за малкия 5 бр,2 чифта дънки и една шапка.Но мисля да се пробвам сама да пусна-по един код ли може да ползвам на поръчка?И има ли някой,който е ползвал КД само за транспорт,въпреки предупреждението им?

# 106
  • Бургас
Здравейте мацки,
И аз като фен на марката да споделя. За Великден ходихме с мъжа ми до Истанбул на почивка, в тура беше включено и посещение на мол Форум. От вън като видях реклама на H&M и право в магазина. Супер голям магазин и толкова много дрехи..... на първия етаж беше дамското на втория мъжко и детско. Видях много дрешки, които накупих на малката и такива които не съм виждала на сайта. Естествено и мъжа ми стана фен на марката, накупува си 3 тишъртки един ленен панталон и едни къси панталони - търсих ги в сайта, но не ги видях да покажа. На себе си взех сутиени имаше и промоция 2 за 1 или бикините ми излязоха без пари. Много съм доволна от сутиените, купих си 34D или 70/75 D, по принцип нося 75/Д, стоят невероятно и за тия пари около 25лв комплекта Party. По късно ще направя снимки.
http://maya1976.snimka.bg/?album;aid=568806

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 18:51 от maya_76

# 107
влизам само да се похваля, че поръчката от 22ри април ми е диспачната днес, имам и тракинг номер. Пратили са я с Хермес. Аз дадох адрес на Габко, а платих с Виза електрон на ЦКБ  newsm44 newsm44 newsm44

ice, а ползва ли някакъв код за отстъпка, питам от любопитство, чудя се дали няма някаква връзка и това.

да, ползвах код за отстъпка, и ми намали всеки артикул с около 20%, но самият код кой беше непомня   33uu
айс,от първа страница ли някой код ?
И аз да се похваля-най-накрая ми пристигнаха нещата-страхотни са-тениски за малкия 5 бр,2 чифта дънки и една шапка.Но мисля да се пробвам сама да пусна-по един код ли може да ползвам на поръчка?И има ли някой,който е ползвал КД само за транспорт,въпреки предупреждението им?

да, някъде в темата видях, че го препоръчват някои мами и го ползвах  Peace

# 108
maya_76 ,
супер новина, така ме зарадва newsm44 .
В събота ще ходим до Истанбул и точно мислех са отделим повече време за Forum-а,
миналия път мярнах някъде магазина на H&M, но нямахме сили да обикаляме вече.
Чудесно, и без това ми изчезна поръчката, сега "на живо" ще си напазаря.
А цените горе-долу като в сайта ли са? И има ли намаления вече?

Сутиените са страхотни  Peace,
аз нося същия размер и тук все не мога да си улуча удобен.

# 109
  • Бургас
maya_76 ,
супер новина, така ме зарадва newsm44 .
В събота ще ходим до Истанбул и точно мислех са отделим повече време за Forum-а,
миналия път мярнах някъде магазина на H&M, но нямахме сили да обикаляме вече.
Чудесно, и без това ми изчезна поръчката, сега "на живо" ще си напазаря.
А цените горе-долу като в сайта ли са? И има ли намаления вече?

Сутиените са страхотни  Peace,
аз нося същия размер и тук все не мога да си улуча удобен.

Мисля, че цените са горе долу като във сайта, примерно този сутиен http://www.hm.com/gb/product/81039?article=81039-B#article=81039-B е 9.99, а от Турция ми излезе към 23-24лв. имаше и промоции главно те стояха по средата на коридорите. Иска се обаче повече време за разглеждане, ние уви отделихме един час който беше малко Sad. Влязох набързо и в Зара, но там сякаш цените бяха високи имаше и C&A но до него въобще не остана време да вляза. много съм доволна от шопинг обиколката Laughing.

# 110
Много благодаря  bouquet!
Така е,изморително е, страшно много магазини са,
накрая щом и аз не искам да влизам в магазин Simple Smile.

# 111
бях се ориентирала към габко за посредник,но след толкова неуспешни поръчки ,за който изчетох се чудя  с кой   newsm78 ,даже ми хвана и два кода и офертата  не е за изпускане ,препоръчайте посредник,моля ви ,за гивтранспорт май никой не видях да пише

# 112
  • София
за гивтранспорт май никой не видях да пише
Ето от сайта им :
Моля, не правете собствени поръчки от H&M! От този сайт приемаме само поръчки по заявки направени през нас! В противен случай ще заплатите 9% комисион върху сумата на поръчката ви!

# 113
За пореден път се убеждавам,че каквото и да е написано в 1-ви пост не се чете  Rolling Eyes Може би,ако го напиша така някой ще го прочете все пак в една поръчка могат да се ползват 2 кода и то многократно. Фирмите, които приемат на адрес също ги има, другите правят поръчка вместо вас. Ако искате да ви излезе по-евтино ще си направите 10 акаунта, ще чакате и 2 месеца ако се наложи и това е положението. Имат си политика хората и това е. Добре че от време на време все пак пращат. Ако искате да са ви сигурни покупките просто плащате на посредник и не берете ядове дали поръчката ви е изтрита или пък не изпратена  Tired
С най-добри чувства го казвам, но просто този сайт е ужасен  и трябва да се има огромно търпение Crossing Arms

# 114
  • София
Според мен всеки чете какво е писано в първи пост, но се се надява, пробва се.  Дрешките и цените са страхотни. И аз полудявам като ги гледам. Някои момичета успяват, пускат снимки и още повече зарибяват.
На мен ми орговориха от customer service:
We are very sorry for any disappointment this may have caused you.
Here at H&M we are constantly expanding and we hope that you will be able to shop online with us very soon.
Така че и аз се надявам да можем скоро безпроблемно да пазаруваме от там. Но засега спирам опитите от там или ще моля посредник с домашен английски адрес да ми получава нещата. Това им е основнието - не пращат на бизнес адрес.
Сега по Великден в доста саитове имаше страхотни оферти - купони, безплатна доставка и т.н. така че наместих парите пак Mr. Green

# 115
И аз за пореден път се убеждавам че някай не си пие хапчетата Grinning

# 116
  • София
И аз за пореден път се убеждавам че някай не си пие хапчетата Grinning
Това какво ще рече?

# 117
ar4ita предполагам визираш мен, но предпочитам да спра до тук. Според мен щом КД са предупредили, че не приемат на техния адрес това значи да не пращаме, защото от сайта пак ще ги сложат в графата бизнес адрес, заради различните карти и имена и няма да могат да поръчват и те. Затова от Гив /мисля че беше/ едно момиче в предната тема беше споделило, че са и отворили пратката и са и начислили % въпреки, че тя сама си е платила поръчката. Може и КД да процедират така или направо да не приемат пратката. Преди на въпросното момиче да и таксуват така пратката в сайта на фирмата имаше само предупреждение като на КД. По първия въпрос вече ти отгорих, така че приятно пазаруване ти пожелавам! Peace

# 118
 Peace
Благодаря ти  bouquet

# 119
  • София
може ли някой да ми премери стелка на 23-ти номер момичешки обувчици ?
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт