H&M - Тема 4

• 37 774
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
момичета,помагайте,пуснах преди няколки дни поръчка чрез емперса ,днес гледам пише   Order History  In progress 04 May 2011,но сумата  не е изтеглена от картата ,значи ли това ,че ще я изпратят  Mr. GreenБлагодаря предварително   bouquet

сумата ще я изтеглят след като е доставена срещу подпис поръчката на адрес  Peace

Аз вече имам 3 успешни поръчки от h&m   bouquet
ice    bouquet,а сега трябва да уведомя емперса,че очаквам доставка на техен адрес,нали

по принцип е хубаво, както и да оставиш трите си имета и тел. за обратна връзка.
Поне аз така правя всеки път, нищо че ги имат днните ми, за по-сигурно  Peace

# 166
marti1312,кой превозвач ползваш?

E2B, но ги питай дали са съгласни да им ползваш адреса!Аз ти препоръчвам да ги ползваш като посредници, в момента не взимат комисионна и няма да се занимаваш с глупости!

spinki гледах нещата, които си получила!почти всички и аз съм ги поръчала и от некст и от H&M! Доволна ли си и ако може да ми кажеш кой размер са?

# 167
Здравейте момичета!  smile3525
На 01.05 направих първата си поръчка от сайта, малко дрешки за малката. Мисля, че не ми е отказана защото в Order History пише Dispatched 04 May 2011 newsm44. Разделили са ми я на две части, втората трябва да я получа от 20 до 24 юни. Искам да ви попитам има ли възможност да ми я откажат. Изпратих имейл на емпреса с данните си, и днес реших пак да се пробвам, дано и този път мине успешно. Praynig Благодаря ви за полезната информация, която давате на неопитните като мен.
Хубав ден!  bouquet

# 168
marti1312,кой превозвач ползваш?

E2B, но ги питай дали са съгласни да им ползваш адреса!Аз ти препоръчвам да ги ползваш като посредници, в момента не взимат комисионна и няма да се занимаваш с глупости!

spinki гледах нещата, които си получила!почти всички и аз съм ги поръчала и от некст и от H&M! Доволна ли си и ако може да ми кажеш кой размер са?

Да,обаче e2b е забранил поръчките от сайта Wink

# 169
  • гр.Добрич
Мила, това можеше да ти се случи и със скъпа дреха. Просто при кроенето, не са рязали по нишката на трикото. Ама като се облече не би трябвало да си личи. По проблемно е гладенето.  Peace
Знам, че може да се случи и с нещо скъпо, но криви блузки мога да си купя и от България и то по-евтино.

marti1312, под снимките има описания. Блузката с динозавъра очаквах да е по-хубава, малко ми простее. Трите блузки ги дават за 1-2 години. Моите момченца са на 1,6, но са им като роклички. Иначе материята е много приятна. Мисля, че панталонките от Некст са най-добрите покупки. Избрах по-малки размери - 12-18 месеца и пак са ни доста широчки. Същото е и про големия размер. Купих за 4г., защото симът ми е към 105см. Другият път ще гледам модели с вътрешна корекция, но май нямат много. Тези връвки са по-скоро декоративни, а не за стягане.

# 170
Момичета,сега говорих с КД-момичето там каза,че те самите не отказват поръчките.НО може да има проблем с плащането,дори при изпратена и приета поръчка-да остане висящо плащане с определена такса на месец,която се заплаща само с международно плащане.
Съвсем се обърках.
Някой да плаща ( успешно) с виза електрон( дебитна) на ПИБ. Какво би им пречило да си вземат парите пък  newsm78

# 171
  • Бургас
Малко снимки от мен.
Балеринките са много сладки надявам се до месец да са ни точни, че малко и хлапат на малката и трябва да мисля нещо като връзки-пандели да се връзват да не ги изгубим по пътя Mr. Green
Детските бикини са ни големи ще влязат в употреба догодина иначе трикото не е лошо но е по тънко от очакванията ми.
Детските дънки са много хубави то май почти всички ги поръчахме.
И две панталончета за мама Simple Smile
За отзивите за потурките големи благодарности на Мария   bouquet
До сивите потурки. http://maya1976.snimka.bg/children/dreshki-na-h-amp-m.568806.23319266

# 172
  • bg
Maya_76 може ли размери на дънковите бермуди и те всъщност как стоят-като шалвари или не съвсем.

# 173
  • На остров
Привет,
Аз не поръчвам он лайн, но често си купувам разни неща днес конкретно се сдобих с едно късо якенце и след това исках да го покажа на една приятелка .... да и пратя линк от сайта..с изненада открих, че цените са различни..освен това нещата почти винаги изглеждат различни на живо..

Иначе дано HM все пак решат да открият един ден магазин в БГ ..

Успех с покупките и надявам се не се сърдите, че се включих в темата Ви   bouquet

# 174
  • Бургас
Maya_76 може ли размери на дънковите бермуди и те всъщност как стоят-като шалвари или не съвсем.
Бермудите стоят като потури или поне аз ги слагам ниско на талията и същност средния шев е провиснал, не стоят добре загащени "до ушите"  Joy. Отстрани не са широки като шалвар и на дупето джобовете стоят добре като придават добра форма на задните части  Laughing или на мен така ми харесва. Аз си поръчах УК14 ЕВРО 40 ---размерите са дълж. - 70 см. , дълж. по вътрешния шев - 42см.,талия -39см,  ханш - 55см.

# 175
  • bg
Мерси Мая, много им се чудих и продължавам...

# 176
Здравейте
Аз искам да си поръчам някои дребни неща.Кой посредник ще ми препоръчате за София?

# 177
  • София
Спинки, да попитам тези тениски http://dorina.snimka.bg/children/razni.582399.23308617, отговарят ли според теб на р-ра 86-92. Ти каза че са като роклички, но то и от децата зависи. За дете 87-88 см 13-14 кг, пак ли ще големи?
Благодаря предварително   bouquet.

# 178
  • Пловдив
Спинки, да попитам тези тениски http://dorina.snimka.bg/children/razni.582399.23308617, отговарят ли според теб на р-ра 86-92. Ти каза че са като роклички, но то и от децата зависи. За дете 87-88 см 13-14 кг, пак ли ще големи?
Благодаря предварително   bouquet.

Фанелките 1-2 са с размер - дължина 40 и ширина 30см. Моя син е 98см. и 18кг. и са му добре.  Peace

# 179
  • гр.Добрич
Betelgeize, отговорили са ти преди мен. Ще ви станат. Нашите деца са наборчета, но моите вървят дребнички и затова са им големи. На етикети пише 86-92, но сайта 1-2 и това ме подлъга, че ще са ни добре. За тези пари са идеални.

Общи условия

Активация на акаунт