H&M - Тема 4

• 37 670
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Момичета,а това първи поръчки на тези акаунти ли ви бяха ?
На мен ми беше първи акаунт.Поща в абв и плащане с Виза.Не знам дали да пробвам пак.

# 62
На мен ми е втори акаунт - от първия получих писмо за отказ поради промяна в адреса!И двата са на абв и плащам с Виза на ДСК. Това, което установих без да искам е, че и със стария мейл и парола да вляза, пак ми дава новите поръчки - т.е. играе роля ай пи-то! newsm78
Като посреник препоръчват Киди-те се справят със сайта, а иначе ползвам адрес на E2B!

# 63
  • Пловдив
На мен ми е втори акаунт - от първия получих писмо за отказ поради промяна в адреса!И двата са на абв и плащам с Виза на ДСК. Това, което установих без да искам е, че и със стария мейл и парола да вляза, пак ми дава новите поръчки - т.е. играе роля ай пи-то! newsm78
Като посреник препоръчват Киди-те се справят със сайта, а иначе ползвам адрес на E2B!

Ами натисни най-горе LOG OUT и влез с друг акаунт.  Peace

# 64
момичета виждам че не съм единствената, на която поръчката се е "изпарила",ползвайки адрес на габко. Crazy на мен обаче са ми блокирали  и паричките и сега колко време се чака,понеже няма как да докажа пред банката че нещо ми е отказано?

# 65

Ами натисни най-горе LOG OUT и влез с друг акаунт.  Peace

разбира се, че с LOG OUT излизам!просто казвам, че и с двата акаунта да влизам си ми стоят поръчките!както и да е!
искам да се похваля и че отложената ми доставка за 2-6 май е минала и е за доставка днес! newsm44 радват ме тия, като решат да работят, действат както трябва! #Crazy

# 66
  • Пловдив
момичета виждам че не съм единствената, на която поръчката се е "изпарила",ползвайки адрес на габко. Crazy на мен обаче са ми блокирали  и паричките и сега колко време се чака,понеже няма как да докажа пред банката че нещо ми е отказано?

Поръчката ти най-вероятно се е преместила от Pending orders в My shopping, където вече може да се проследи.  Peace

# 67
И аз влизам да се похваля,днес пристигна поръчката ми чрез КДшопинг,от 08.04,много съм доволна от нещата,мисля че чехличките и балеринките съм ги нацелила,довечера ще снимам и ще покажа,заслужава си да се ползва посредник за този сайт,при толкова отказани поръчки и трудно пазаруване,защото дрешките са мн сладки
тази седмица пак ще пусна от там,отново със същата фирма посредник Peace
Аз поне платих стойността на дрешките по фиксирания им курс на сайта/беше 2,40 и 5%/а сега при плащането на куриера доплащам и килограмите/доставка не ми начислиха до англ.адрес Grinning

# 68
И аз да се похваля-получих  2 пратки от 07,04, и 11,04 -много съм доволна от нещата,най вече от  2 якета от дамския сектор,които успях да си хвана  Simple Smile

# 69
Аз днес ги получих,много са хубави -няма да съжаляваш,ние имаме  ук 8,5 стелка ако меря правилно 16см и май ще са ни идеални,а флип флопките големите номерцапоръчах ук 12,5/ отзад са без ластиче,като чехлички са

# 70
  • София
А някой знае ли конкретна причина за това изчезване на пендинг поръчките, аз ги запитах но незнам дали и кога ще отговорят.

# 71
  • Пловдив
А някой знае ли конкретна причина за това изчезване на пендинг поръчките, аз ги запитах но незнам дали и кога ще отговорят.

Излишно е да им пишеш. Политика на НМ е да доставят САМО на домашни адреси, а адресите на които доставяме ние на транспортните фирми са бизнес. Ако не се усетят, доставят, но започнеш ли да  им пишеш, те от своя страна започват да ти проверяват данните и ето..блокират акаунта или ти казват да дадеш домашен адрес.  Peace

# 72
Искам да поръчам тези панаталони http://www.hm.com/gb/product/91190?article=91190-E#article=91190-F, но не мога да се ориентирам за размера и моля за помощ! Мъжът ми е висок 185 см, талия 95, ханш 105. Благодаря!

# 73
  • София
Моята още стои в Pending orders Confused
на всички ли изчезнаха или на някои от вас отидоха в My shopping?
  bouquet

# 74
И моята е в  Pending orders,но  преди това беше с дата на доставка 25-29 април,а сега датата е 2-6 май  newsm78 Намирисва ми нещо на барут,ма......да видим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт