H&M - Тема 4

• 37 763
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Алекс2009,моята е от 22,04 и още е в пендинг.Каквото ще става ще става-в понеделник предполагам ще разберем,но във всеки случай доста почакахме  Mr. Green

# 136
  • Пловдив
Алекс2009,моята е от 22,04 и още е в пендинг.Каквото ще става ще става-в понеделник предполагам ще разберем,но във всеки случай доста почакахме  Mr. Green

Понеделник не, че е почивен ден, ама във вторник трябва да има раздвижване!  Peace

# 137
Мале поизоставих сайта, а те го обновили, но май не съм пропуснала, същите проблеми с пазаруването като ви чета. Все пак ще следя. 

# 138
Момичета, къде е офиса на Емпреса в София(откъдето може да се получат пратките лично)Звъня на тел-а, но никой не вдига...

# 139
  • Бургас
Този адрес го дават във форума --> СОФИЯ
кв. ПАВЛОВО ул Пирин N5
тел. 0876/22 06 52

Нека и други момичета помогнат, които са от София, аз съм Бургас  Peace. Днес има раздаване в София утре очаквам и у наше село, че имам една малка поръчка от сайта да взимам, вече започвам да забравям къде какво съм поръчвала  Crazy

# 140
Нищо не е останало в сайта...Знаете ли дали пак ще зареждат?Каквото и да  харесам няма никакъв номер от модела Sad
Всичко изкупихте,ей Grinning

# 141
Този адрес го дават във форума --> СОФИЯ
кв. ПАВЛОВО ул Пирин N5
тел. 0876/22 06 52

Нека и други момичета помогнат, които са от София, аз съм Бургас  Peace. Днес има раздаване в София утре очаквам и у наше село, че имам една малка поръчка от сайта да взимам, вече започвам да забравям къде какво съм поръчвала  Crazy

На този тел. звъня вече 2 пъти и никой...
Добре тогава, да питам изпълняват ли поръчки HM на адреса на Емпреса, т.е. знам, че с адреса на Габко ту мине, ту не поръчката.При Емпреса същия ли е шанса?

# 142
и моята първа поръчка беше "отрязана",ползвах  габко  Sick

# 143
  • Бургас
Добре тогава, да питам изпълняват ли поръчки HM на адреса на Емпреса, т.е. знам, че с адреса на Габко ту мине, ту не поръчката.При Емпреса същия ли е шанса?
Да и при Емпреса е същата работа, всичко е до късмет  Peace
То май само Габко и Емпреса са превозвачите, които не са поставили условия към този сайт  Rolling Eyes
И аз май ще се преориентирам към посредник. Вече 5 или 6 акаунта имам направени.... е писна ми вече, само заради някои неща, които дебна се изкушавам сама да пусна поръчка, ама то не се знае дали няма да я отрежат, оффф шантава работа  Crazy

# 144
и аз пробвах миналият четвъртък с поръчка- вчера изчезна
имах неща с отложено изпращане, но ги оставих, че бяха неща които доста исках, а по-скоро останалото беше пълнеж
сега ще пусна като са налични само, да видим

# 145
Момичета,много се радвам-поръчката ми от 23,04 тази сутрин е шипната  newsm44

# 146
Момичета,много се радвам-поръчката ми от 23,04 тази сутрин е шипната  newsm44

Браво Joy Значи да не губя надежда,може и моята да тръгне Peace

# 147
и аз да се похваля!  Embarassed Едната пътува към БГ, др. тръгва в събота, а новата от 1 май - вече е в страницата на Хермес!  newsm44 newsm44 newsm44

и още една новина, която разбрах току що-от догодина ще има два магазина на фирмата в БГ, дано и цените са им приемливи!

# 148
  • гр.Добрич
Ето ни ги нещата от Некст и НМ.
 http://dorina.snimka.bg/children/razni.582399
Като цяло съм доволна. Поръчах с Бритс.

# 149
marti1312,кой превозвач ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт