H&M - Тема 4

• 37 752
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Е добре де само аз ли нямам движение по поръчката от онзи ден Crossing Arms
Част  от нещата са за 6-10,06,другите 13-17,06,а има и за 20-24,06.Кога ще ми я задвижат Sad

# 601
  • Бургас
Е мацки все пак ще си получа нещата  Simple Smile http://www.hermes-europe.co.uk/tracker.html?trackingNumber=85434 … Postcode=RM10+8QR

# 602
  • Варна
Честито   bouquet  Peace

# 603
Мацки, форумът е вълшебен!!! Носи късмет!

И аз! И аз!
Мая  newsm10 , забележи часовете, пътуваме заедно  Wink!
Ето така изглежда тракинга ми от сайта https://sisyr.hlg.de/wps/portal/SISY/TRACKING?TrackID=8543479349 … 2&PLZ=RM108QR , а така от другата страница на Хермес: http://www.hermes-europe.co.uk/tracker.html?trackingNumber=85434 … ;Postcode=RM108QR .

# 604
И двете поръчки са ми пратени вече.Засекли са ми втория акаунт по IP явно,сега всички поръчки излизат и в двата  Laughing Уж платих с различни карти,но... Но пък по-добре за мен така,защото на втората от новия акаунт са ми махнали доставката и излиза нещо като допълнение на първата от първия акаунт  Laughing
Обаче ме притеснява,че още нямам никакви блокирани или изтеглени пари и за двете поръчки  Rolling Eyes освен тези,които блокират първо-лев и нещо,едната е пратена на 31-ви,а другата на 1-ви.За вашите поръчки от тези дни имате ли блокирани и теглени суми?

# 605
  • Бургас
И двете поръчки са ми пратени вече.Засекли са ми втория акаунт по IP явно,сега всички поръчки излизат и в двата  Laughing Уж платих с различни карти,но... Но пък по-добре за мен така,защото на втората от новия акаунт са ми махнали доставката и излиза нещо като допълнение на първата от първия акаунт  Laughing
Обаче ме притеснява,че още нямам никакви блокирани или изтеглени пари и за двете поръчки  Rolling Eyes освен тези,които блокират първо-лев и нещо,едната е пратена на 31-ви,а другата на 1-ви.За вашите поръчки от тези дни имате ли блокирани и теглени суми?

Не се тревожи до 2-3 дни ще си изтеглят парите. И моята поръчка от 30.05 вече е "изпратена" до 2-3 дни очаквам да си дръпнат паричките.
Днес реших пак да разгледам пъхнах 5-6 неща в кошницата имаше три артикула с отложена доставка, реших да пробвам кодовете и никой не се хвана -  странно newsm78 и се отказах да си харча паричките за едни сенки, гланц за устни, чантичка за грим и едни боксерки за сина(само те са ми важни,ама покрай тях и други изкушения), един панталон направо го махнах с дата 07 месец за доставка едно клинче то пък под минимума и айде щом не се хващат кодове сина остана без боксерки  Laughing

# 606
Мая, още не са проработили кодовете на твоя акаунт.
Аз пробвах, станаха 1304 и 8964. Някой ако знае някой друг работещ код, моля сподели. Вчера пробвах доста от публикуваните по сайтовете, с никой друг не се получи.

# 607
Е добре де само аз ли нямам движение по поръчката от онзи ден Crossing Arms
Част  от нещата са за 6-10,06,другите 13-17,06,а има и за 20-24,06.Кога ще ми я задвижат Sad

Не само ти  Simple Smile. Поръчката ми от вторник със същите дати, също не е обработена или изпратена. Явно ще си чакаме. Само да не ми я отхврълят... че толкова ги дебнах тия нещица и толкова ги искам.

# 608
  • София
И за моята поръчка пратена на 30.05,която като гледам днес ще е на адреса още не са си блокирали парите.

# 609
Нещо явно съм пропуснала.Не ползваме ли вече посредник? newsm78

# 610
Ползваме  Peace но все още има заблудени и опорити момичета като мен които пускаме по 30 пъти докато ни огрее /някой късметлия и от 1-вия успява де/.
И аз да споделя за кодовете зимата точно преди намалението по същия начин кода за 10 паунда спря да работи. Просто политика на сайта е явно с тях да се намалят не намалените. Предполагам че като им свърши намалението ще пуснат нов код за 10 паунда. Но това след месец-два може би.  Crossing Arms

# 611
  • Варна
We expect your shipment information soon.

Това излиза в сайта на Хермес от вчера. Нямам и шипинг номер. Кога се появява информацията?

# 612
  • Софето
Другата седмица ще пътувам до Германия и мисля да по напазарувам от H&M. Въпроса ми е, дали сте срещали някакви ваучери/кодове, за намаление за пазаруване в магазините им.

# 613
Другата седмица ще пътувам до Германия и мисля да по напазарувам от H&M. Въпроса ми е, дали сте срещали някакви ваучери/кодове, за намаление за пазаруване в магазините им.
няма такива-освен това малко ще се разо4ароваш от цените-по-високи са от сайта-то4но в немския HM бях миналия месец Rolling Eyes

# 614
момичета и аз да ви се похваля най-накрая - след 38 отказани поръчки (броила съм ги), най-накрая 39тата ми я приеха и вече имам тракинг номер за проследяване. Всичките поръчки съм ги правила от един и същи акаунт, нико съм сменяла мейл, нито карта, нито адрес на доставка. Просто съм многоо упорита и търпелива.
Само мога да каже, че е истинско предизвикателство да пазаруваш от този сайт  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт