H&M - Тема 4

• 37 761
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
На 31.05. направих поръчка (първата ми поръчка от тук!), ползвах 2 кода - за -10 и -5. Днес вече пише dispatched. Да се радвам, нали?  Laughing
В сайта на Hermes все още няма информация.

Много от детските дрешки са изчерпани или няма нужния номер... А са страшно сладурски!

# 616
момичета и аз да ви се похваля най-накрая - след 38 отказани поръчки (броила съм ги), най-накрая 39тата ми я приеха и вече имам тракинг номер за проследяване. Всичките поръчки съм ги правила от един и същи акаунт, нико съм сменяла мейл, нито карта, нито адрес на доставка. Просто съм многоо упорита и търпелива.
Само мога да каже, че е истинско предизвикателство да пазаруваш от този сайт  Mr. Green
Браво !  Laughing
Имаш завидно търпение и упоритост  Wink

# 617
  • Пловдив
 newsm78 Не само упоритост, а и търпение  Simple Smile

# 618
Здравейте, имам едно леко въпросче за поръчките от H&M и се извинявам предварително, ако вече сте обяснявали някъде из темата, но не можах да открия отговор. Тъй като разбрах, че има проверки на адрес от карта и т.н. - има ли възможност да си направя акаунт с адрес в Англия, където живее моя роднина и да изпращат пратките на нея. Благодаря предварително!

# 619
  • Пловдив
Здравейте, имам едно леко въпросче за поръчките от H&M и се извинявам предварително, ако вече сте обяснявали някъде из темата, но не можах да открия отговор. Тъй като разбрах, че има проверки на адрес от карта и т.н. - има ли възможност да си направя акаунт с адрес в Англия, където живее моя роднина и да изпращат пратките на нея. Благодаря предварително!

Да можеш и така шансовете ти за успешна поръчка са по-големи! На билинг и шипинг адрес посочваш този на приятелката ти! Успех!  Peace

# 620
И не е проблем, че ще са на мое име така ли, ще й ги доставят?

# 621
  • Пловдив
И не е проблем, че ще са на мое име така ли, ще й ги доставят?

Няма проблем! Ние като доставяме на адреса на превозвачите, пратките са на наше име, а не се приемат от нас, но в крайна сметка стигат до нас!

# 622
Супер, супер - ще се възползвам от възможността да поръчам нещичко  Laughing

# 623
Момичета, някой получил ли е тези детски кецове от намаленията и колко см е стелката (интересуват ме номер 9, 10 и 11)?

http://www.hm.com/gb/product/79573?article=79573-B#article=79573-A

И още в колко часа има шанс да намериш повече номера, знам че рано "зареждат", но в колко?

# 624
към 6 сутринта, след 7 вече пак са обрани

# 625

Благодаря!  bouquet Много рано значи..
А някой да знае момичешкото 14+ на дамско S ли отговаря..много си харесах някои неща за мен от тийн сектора- рокля,пола,шорти, но не ми се рискува Crazy

# 626
  • Варна

А някой да знае момичешкото 14+ на дамско S ли отговаря..много си харесах някои неща за мен от тийн сектора- рокля,пола,шорти, но не ми се рискува Crazy

Ами не съвсем, но ако си с по-тесен ханш и малък бюст, стои добре, иначе сплескват нещата от детската номерация.

# 627

За дама с размер 8 е добре. Аз нося 10 или 12 и ме сплескват горе, а панталоните не ми стават с малко. Момчешките, обаче, ми стават и дори са ми свободни.

# 628

Аз съм около 53кг, висока 167см и поръчвам 12-14 тениските ми са ок, късите панталони леко широки, суитчъри също ок.

# 629
Пусни,моля,приблизителни твои мерки,да се ориентираме.Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт