H&M - Тема 4

• 37 670
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Получах първа си пратка от там - на мъж ми всички неща уцелих...а на мен... Имам една рокля от 2,99 паунда (ако някой помни) и малка ми - ако някой я иска - свиркайте Praynig

# 676
Vishenka, какъв размер и цвят е роклята?

# 677
Здравейте,моля ако някой ще пуска поръчка да ме включи  Praynig ще съм много благодарна  Hug

# 678
Vishenka, какъв размер и цвят е роклята?
Размер хс - на мен става, много хубово седи, само с гърби няак не така Crossing Arms просто предполагам не става на моята "форма на гърдите", цвят - оранжев

# 679
Цветът е супер, обаче номера не ми пасва (аз нося 10). Жалко, щях да се възползвам от предложението.

# 680
моля, по опитните да разяснят  https://sisyr.hlg.de/wps/portal/SISY/TRACKING?TrackID=8543479349 … 2&PLZ=RM108QR                и това     http://www.hermes-europe.co.uk/tracker.html?trackingNumber=85434 … ;Postcode=RM108QR     доставена ли е в крайна сметка или не ,нищо не разбрах   Embarassed Rolling Eyes

# 681
  • Бургас
От 4-и поръчката ми стои с този статус: Parcel processed at HUB.
Вече е 08.06., а тя не мърда...  Thinking

И моята е така  Tired Другата,шипната на предния ден,от 3 дни е на адреса,а тази,пратена на 1-ви,седи с този статус и не мърда вече седмица Tired

Имам мейл от Hermes, че пратката ще бъде доставена на адреса до два дни.
В проследяването няма развитие.

# 682
Момичета, как пазарувате от сайта? С доставчици ли? Дайте някой доставчик, който е точен и сигурен и има добри условия, че ми се иска да сефтосам сайта при тези страхотни намаления.

# 683
  • София
Момичета, взимали ли сте от детските размер 13 или 14+, чудя се кой от тях повече отговаря на 10 от дамските  newsm78 Всъщност като сравнявам размерите май в по-скоро 14+

onebyone, аз си пазарувам с моя карта, с доставка до английски адрес.

# 684
Цветът е супер, обаче номера не ми пасва (аз нося 10). Жалко, щях да се възползвам от предложението.

.... и аз си поръчах същата, но се чудя дали не е доста прозрачна?

# 685
От 4-и поръчката ми стои с този статус: Parcel processed at HUB.
Вече е 08.06., а тя не мърда...  Thinking

И моята е така  Tired Другата,шипната на предния ден,от 3 дни е на адреса,а тази,пратена на 1-ви,седи с този статус и не мърда вече седмица Tired

Имам мейл от Hermes, че пратката ще бъде доставена на адреса до два дни.
В проследяването няма развитие.

И аз днес получих мейл,в проследяването излиза,че се намира в куриер за доставяне.Дано я доставят днес.

# 686

не, не прозира - тънка и лека, и не прозира. 100% котон

# 687
  • Бургас

не, не прозира - тънка и лека, и не прозира. 100% котон

Ти кой номер носиш, по принцип, че не ти е по мярка?
Аз се чудя кой номер да си поръчам...

# 688
мен добре стои, точно 6-8 моят, нося и децки дрешки на 14 години или рост 160-163 ( моят 165)
Просто на гърди не ми стои добре, може за друга форма. А размерите отговаря точно Peace

# 689
  • София
В Pending Orders  пише Delivery    6-10 Jun, днес 09,06, ако нине я доставят до тогава ще я анулират ли?

Общи условия

Активация на акаунт