H&M - Тема 4

• 37 666
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Pending Orders
You have no pending orders waiting to be shipped.
Order History
You have no order history yet.

Това означава, че са ми анулирали поръчката, нали?  Tired

# 691
pepssi,каква беше историята с неприетото плащане,припомни накратко ,моля .Защо не ти изтеглиха парите-наличност ли нямаше ?  Peace

# 692
   Да.Беше  по празниците на 24,05 и аз в петъка внесах пари,колкото за нещата,които ми бяха в първата графа на пендинг ордърс.хубаво ,но в понеделник като си влезнах в акаунтаи хоп какво да видя-един артикул,който беше във втората графа отпътувал с първит,.а аз нямаше как спешно да внеса пари-чак в сряда,но те така и не си ги дръпнаха.Това е .Сега искам да помоля момичетата,ако някоя пази данни за сметката на ХиМ,нека ми услужи за да мога приключа с тази история  Praynig

# 693
  • София
pepssi, аз получих фактурата за плащане не в самата поръчка. Беше си в отделно писмо. От посредника си го получих заедно с поръчката, а дали са пристигнали заедно - не знам. Питай твоя посредник дали няма и писмо за теб.
А иначе сметката не я пазя, всичко си беше готово напечатано и само го дадох с парите да плати моята позната.

# 694
Pending Orders
Order History

И аз съм така... ужасно ще е, ако са ми отказали поръчката  #Cussing out просто побеснявам в момента. Толкова надежди таих за тая чатна и сума ти неща, които бях напоръчала ... тц, тц, тц, излагат се тия от сайта - та нали си плащаме в крайна сметка!!!!  Close

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 21:27 от faschion_girl

# 695
Pending Orders
Order History

И аз съм така... ужасно ше е, ако са ми отказали поръчката  #Cussing out просто побеснявам в момента. Толкова надежди таих за тая чатна и сума ти неща, които бях напоръчала ... тц, тц, тц, излагат се тия от сайта - та нали си плащаме в крайна сметка!!!!  Close

Имат си правила и политика хората,но в някои случаи успяваме да прекараме системата и минават поръчките.Ако не мине номера,не можем на никой да се сърдим обаче.Ако поръчката,която е била в Пендинг,я няма в Ордер Хистори,не сте имали късмет за съжаление.

# 696
Pending Orders
Order History

И аз съм така... ужасно ше е, ако са ми отказали поръчката  #Cussing out просто побеснявам в момента. Толкова надежди таих за тая чатна и сума ти неща, които бях напоръчала ... тц, тц, тц, излагат се тия от сайта - та нали си плащаме в крайна сметка!!!!  Close

Имат си правила и политика хората,но в някои случаи успяваме да прекараме системата и минават поръчките.Ако не мине номера,не можем на никой да се сърдим обаче.Ако поръчката,която е била в Пендинг,я няма в Ордер Хистори,не сте имали късмет за съжаление.

Мдааа, беше, ама вече я няма! Anyway, аз съм тъпа и упорита и утре пак ще стана да си пусна същата поръчка със същите кодове, само не знам дали има смисъл да пробвам от този акаунт, или да правя нов и да пробвам от офиса (че нали е друго IP)...  Ох, ядосах се сега....

# 697
  • Варна
Да се похваля, от днес поръчката ми е със Party статус "Ин  прогрес".
Има ли вероятност вече да ми я откажат?
( Не мога да повярвам, бях се настроила за десетки отказани поръчки ) Sunglasses

И още един въпрос - как да се снабдя с каталог, от сайта ли се заявява или изпращат на когото преценят?

# 698
  • Бургас
Айде и аз в кюпа с неплатена висяща поръчка  Sad.
Снощи писах на превозвача, това което знам от вас че трябва да получат писмо с банкова сметка и сумата която трябва да се преведе по банков път.
Моля, момичетата които имаха този проблем да ми пишат ЛС и да ми обяснят малко по подробно Praynig.
Много ме е яд на сайта, като искаш да си направиш поръчка те отрязват, като успееш и примерно както в моя случай нямаше достатъчна наличност в картата както и при pepssi вместо да анулират поръчката те я изпращат  Shocked --- шантава работа #Cussing out

Хексе- няма вероятност да ти я откажат Peace, само си провери паричките по картата дали ще стигнат да си нямаш проблеми за в бъдеше като мен  Peace. За каталога аз получих преди лятната колекция но никъде не съм отбелязвала, че го искам - изненадаха ме с него Simple Smile

# 699
  Хексе,аз пазарувам от март от този сайт и имам вече 2 каталога изпратени от тях,и двата са за лятна колекция но с различни неща.Не съм посочвала че искам каталог и мисля,че когато поръчката е над определена сума пращат и каталог.Но,това е само мое предположение.
   Майче,днес ще звънкам на моя превозвач относно въпросното писмо.Ако има някакво развитие ще ти пиша.И предлагам когато намерим банковата им сметка да я сложим на първа страница в другата тема.

# 700
Момичета, взимали ли сте от детските размер 13 или 14+, чудя се кой от тях повече отговаря на 10 от дамските  newsm78 Всъщност като сравнявам размерите май в по-скоро 14+

onebyone, аз си пазарувам с моя карта, с доставка до английски адрес.

14+ ще ти е голямо, аз нося 10 по UK и се побирам в 12-14, даже и 10-12/потник/.

# 701
Момичета, направих нов акаунт с нов мейл от офиса, заради IP-то, даже махнах сандалките,че бяха с доста късна доставка, исках всичко да е in stock, ама не - пак като пуснах поръчката излезе, че единото потниче е за 20-24 юни и сега да видим... ше чакам отново  Praynig Дано!

# 702
  • Варна
на мен поръчката стои диспачната от 03.06, не ми дава даже препратка към Хермес, има ли някой като мен

# 703
 newsm44 newsm44 newsm44
Щипната, щипната, щипнатааааааааааа
Пишеше в сайта доставка 20-24 юни, а щипната днеска, много съм щаслива, и за това че по-рано щипната, и за това че всички коди сложих Embarassed и за това че имам 3 не отказана поръчка
Малеееееееее, никога нямаше такъв късмет hahaha

# 704
  • Варна
newsm44 newsm44 newsm44
Щипната, щипната, щипнатааааааааааа
Пишеше в сайта доставка 20-24 юни, а щипната днеска, много съм щаслива, и за това че по-рано щипната, и за това че всички коди сложих Embarassed и за това че имам 3 не отказана поръчка
Малеееееееее, никога нямаше такъв късмет hahaha

Дано не е много насинена от толкова много Щипане.  Joy Joy Joy Hug

Честито!

Общи условия

Активация на акаунт