Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността и раждането?
Какви са някои от темите, свързани със здравето на бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността и раждането?
-
Какви са някои от темите, свързани със здравето на бебетата?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои методи за облекчаване на коликите при бебетата?
, а акушерката само викаше:"напъвай, заклещила си го като в менгеме, ще го задушиш!". И аз от уплаха напъвах все повече и повече, а през това време другата ми скачаше на корема, за да го изтласка навън. Бях направила много бързо пълно разкритие и трябваше да родя лесно, но...Оказа се че малкият се е заклещил-тръгнал е да се обръща и е с увита пъпна връв. Наложи се да ме срежат
, а иначе нямаше, защото уж всичко беше идеално. Дори не ми позволиха упойка, защото направих много бързо разкритие и уж щях да родя супер лесно. Както и да е, важното е, че го спасиха и не се стигна и до секцио. Неприятно само, че като са го вадили са му пукнали ключицата, но док каза, че това е често срещано и бързо минава
Иначе аз бях в страшна депресия първите дни, шокирана и ужасена от случилото се, но сега съм по-добре. Но ни почнаха коликите.... 
- щях да родя по пътя ако не беше толкова голяма главицата и
.
. Веднага след като извикахме линейка започнаха напъните и на петият се появи моята принцеса Анастасия - подадоха ми я и едвам я взеха после - не ми се пускаше
. За 24 часа имам 8 кърмения в поза люлка. Оставям бебето да суче 15-20 минути, като редувам гърдите, тъй като зърната ми бяха и все още са, но по-малко разранени. След кърмене правя компреси с йодасепт. Бучките са малко, а докато кърмя от другата гърда изтича малко кърма.
Тогава не знаех, че по-късно през нощта аз ще съжалявам за същото много по-горещо от него…

Хапва ли си Боби,че ние с мома Калина както я почнахме така я продължаваме.Кажи речи нон стоп на цица.