Звездни компромати-100

• 61 550
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
И от мен: Христос Воскресе!
Да и е честито на Таня Боева. Simple Smile

# 46
# 47
Шакира според мен се превземаше малко в повечко на мача, иначе ги харесвам  Hug
А Кристина Агилера е повече от угоена. И с това червеното червило...не й ли писна, с него изглежда още по-гротескно!

# 48
Шакира колко цвята има на главата си? Не съм била блондинка, но когато жълтее косата като на пате, май трябва да се матира ? И изобщо прилича на осмокласничка с жалки опити за изрусяване.

# 49

Mного ги харесвам и двамата, но на тези снимки  не изглеждат никак щастливи!
Скоро се събраха след раздяла и дано нещата да потръгнат за тях ! Heart Eyes

# 50
Шакира колко цвята има на главата си? Не съм била блондинка, но когато жълтее косата като на пате, май трябва да се матира ? И изобщо прилича на осмокласничка с жалки опити за изрусяване.
Като ти се отмие боята и израстнат корените се получава така Tiredкато блондинка, от опит го казвам, макар цвета ми първите 3 седмици да е страхотен, а после става като на Шакира Confused

# 51
Да,но все пак тя е звезда, на това май му се казва "добра и скъпа поддръжка". Непонятно ми е как може да си позволи да изглежда така. После Бритни Спиърс на нищо не приличала.

# 52

И пак е готина.Много по- земна и хубава от най- матираните главици, за които се сещам в момента.

# 53
Е, за друго говорехме в момента, не кой е по-земен.

# 54
  • До морето
Не знам дали е пускано, http://www.sportal.bg/news.php?id=300527 , но аз мн се забавлявах!!!

# 55
Шакира колко цвята има на главата си?

Тази фраза ми звучи като прочутото заяждане на Мария vs Соня Васи  Laughing

Според мен на Шакира и отива този цвят и по-скоро е търсен ефект, отколкото дефект.
Забелязвам, че чужбинските звезди имат много и преливащи се кичури, докато тук нашенските фризьори им е много по-лесно да мацат само 1 цвят.
Когато аз поисках да ми направят като косата на една мацка от списание, фризьора се скъса да ми обяснява колко било трудно и скъпо, колко цвята кичури имало.... демек - не може да го направи  Confused

# 56
  • Пловдив
Не знам дали е пускано, http://www.sportal.bg/news.php?id=300527 , но аз мн се забавлявах!!!

Не съм от почитателките на Николета, напротив, но пък мисля, че това е прекалено.

# 57
Актрисата Анджелина Джоли ще е новото лице на модна къща Louis Vuitton.

Звездата от "Туристът", която отглежда шест деца с приятеля си Брад Пит, е подписала договор да стане лице на френската модна марка.

Сайтът "E! News", цитиран от БГНЕС съобщава, че Анджелина ще спечели 6 милиона паунда от сделката.

Джоли, която неотдавна пусна на пазара своя линия бижута, ще последва Мадона и Дженифър Лопес, които също са били лица на Louis Vuitton в миналото.

Преди време Анджелина разкри, че оставя децата си да се обличат както си искат и защити дъщеря си Шайло, която често е заснемана с момчешки дрехи. "Децата трябва да бъдат оставени да изразят себе си, по какъвто начин искат, без никой да ги съди, защото това е важна част от израстването им. Смятам, че Шайло е прекрасна с избора, който прави. Никога няма да съм от тези родители, които принуждават децата си да бъдат нещо, което не са. Смятам, че това са лоши родители", категорична е актрисата.

http://woman.-spam082-/uploads/content/eva/0411/35129.jpg

# 58
Кейт Мос

# 59
Кейт Мос откъде ги извади тези гърди? Не че са големи, просто преди сякаш беше съвсем плоска.

Общи условия

Активация на акаунт