Звездни компромати-100

• 61 552
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
angeles, хубав линк!  Peace

От това, което видях най-неподходяща ми се стори визията на близначките Олсън, Соланж Ноулс и Стела Маккартни  Grinning

# 646
Дори и да е най-печелившия модел, не на Острова, а  в света, въпросната не може да си купи класа, възпитание и стил.
Пък дори и да може, ще предпочете да вземе няколко дози. Whistling

# 647
Да, рекламата е провокативна и интересна, но Кейт наистина не знам какъв модел е с този ръст добре че е интересното лице

# 648
За да си модел, височината не е от значение. Виж за манекенка, изискванията са други Simple Smile

# 649
# 650
За да си модел, височината не е от значение. Виж за манекенка, изискванията са други Simple Smile
ами тя манекенка се води и във Vogue  се снима това исках да кажа че с този ръст да не се мисли за най-успялата английска манекенка

# 651
ами тя манекенка се води и във Vogue  се снима това исках да кажа че с този ръст да не се мисли за най-успялата английска манекенка
Peace

# 652
# 653

Фрида Пинто сякаш се е вдъхновила от интепретацията на Андреа Twisted Evil

# 654

Миша - не е фиданка, но се е взела в ръце.

# 655
Хареса ми Риана,Ева Мендес,Жизел,Пенелопе,Салма,ИсабелЛукас.

# 656
Само на мен ли Риана ми заприлича на цигле?!  newsm78

# 657
Хе хе, Коьлшес, не само. Мъжът ми вчера видя нейни снимки и вика '' тая пък какво цигане е станала''

# 658
Миранда Кер и Фърги са като булки  Grinning, Риана и Ашли са супер.

А Гуиенет е много променена в лицето.

# 659
  • София

Отдавна не бях виждала толкова грозни дрехи накуп!

Общи условия

Активация на акаунт