Звездни компромати-100

• 61 543
  • 739
  •   1
Отговори
# 690

Тя, Риана и Бионсе са направо манекенки в сравнение с онази Ким Кардашиян.  hahaha
На Ким Кардашиян може да и е двойно дупето, ама на Дженифър Лопес и е доста по- надупчено.   Sunglasses

Така е, само, че Джей Ло е на почти 42 години и е родила близнаци, а Ким е с 10 години по-млада и не е раждала.  Wink

# 691
  • София
Много ми харесва Ким!  Crazy

# 692
Ето го на Риана  дупето , но косата й нещо хич не ми харесва в крайщата.

# 693
  • София

Тя, Риана и Бионсе са направо манекенки в сравнение с онази Ким Кардашиян.  hahaha
На Ким Кардашиян може да и е двойно дупето, ама на Дженифър Лопес и е доста по- надупчено.   Sunglasses

Така е, само, че Джей Ло е на почти 42 години и е родила близнаци, а Ким е с 10 години по-млада и не е раждала.  Wink
Факт, а между другото тя след като роди е в по-добра форма, отколкото преди това.

# 694
# 695
  • София

Много я харесвам Дженифър, но този тоалет е просто потресаващ  ooooh!
Малко HQ снимки 1, част от прашка, предполагам, пак, 4

# 696
Роклята Версаче ли е? меркантилница да каже. Grinning

# 697
Обувките й са поне 1 номер по-големи.  Peace

# 698
  • In The Middle Of Nowhere

И аз така мисля:)

Наистина на някои снимки в профил е много очеизвадно, не й ли хлопат като върви.........

# 699
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз много харесвам Ева, секси е. И Мариса Томей също харесвам http://www.imdb.com/media/rm2893644800/tt1189340

# 700
# 701
# 702
  • София

Наистина на някои снимки в профил е много очеизвадно, не й ли хлопат като върви.........
Аз съм забелязала това явление при звездите, почти винаги обувките им са с 1 номер по големи и май тук някой беше обяснявал, че така било по-удобно и нарочно го правели, обаче аз не мога да го схвана, на мен ако обувката ми хлопа ми прави рани.

Иначе роклята е хубава, поне според мен, но не е за нейното тяло.

меркантилница, много ти се кефя на модните познания? Ако не е тайна с какво се занимаваш? Blush

# 703
Ето го на Риана  дупето , но косата й нещо хич не ми харесва в крайщата.

Тя Рияна доста наедря последната година, имам предвид не само килограми ами структурата й порастна. Преди беше една нежничка, сега си е типично негро Mr. Green
http://www.elixic.de/rihanna/fotos-bilder/rihanna-204.jpg преди

Пишеше, че плащала по 3000$ дневно да й изготвят специално меню, от което да не наедряват краката й, тъй като това й било най-уязвимата зона.

# 704
  • София
Леле, майката на Майли направо се губи пред дъщеря си  Shocked.

Общи условия

Активация на акаунт