Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 25 010
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
http://www.anhira.com/aquasource/%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B7 … D0%BD%D1%82%D0%B8

eto tuk ima cenite, с дистрибутори са да, на мен ми излизат малко по-евтино, че той ми ги дава без надценката, около 62 лева ми идва кутийка с 120 капсули, дават се по 2-3 на ден, ние даваме по 6 заради болестит, дето ни хванаха, но скоро ще ги намалим... Simple Smile

# 196
Извинете ме, обърках се  Embarassed

# 197
здравейте!
хайде и аз да се изкажа по темите докато малкият като по чудо спи, да видим докога..

сънят- това ни е за момента най-големият проблем. През деня почти не спи, задрямва след всяко хранене, но се буди през 5 минути и така докато не огладнее. Най-често спи, като сме навън на разходка, вчера обаче и в количката будуваше и мрънкаше. Е, в такива дни е толкова уморен и нервен вечер, че е предизвикателство да си около него и да се опитваш да укротиш пищенето.И заспиването  му е доста трудно, постоянно се стряска насън и разперва ръчички все едно сънува кошмари..
масажи- обикновено сутрин. Но като цяло ми е трудно да намеря най-подходящото време, нали не трябва да е след хранене, или да е гладен. А през останалото време все е в ръцете ми, че оставя ли го да лежи и почва да повръща и да се дави. А след баня така му трепери устичката докато го обличам,че хич не ми се ще да го мъча и да го държа гол.
залъгалки- изобщо не обича, имам тук няколко. Плюе ги с физономия на отвращение. Бях пробвала да му давам капките против колики с биба, облизва я и я изстрелва като тапа от шампанско. Laughing Ама откакто си намери ръчичките, няма по-вкусно нещо на света и все са ни в устата.. ooooh!
гимнастика мама и бебе  Wink ходя веднъж седмично на гимнастика за родилки. Харесва ми, упражненията, които показват са добри. Купих си даже диск с гимнастика обаче не мога да намеря време вкъщи. Малкият, като заспи и бързам да ям, да изпера, да изгладя..
иначе него го слагам от време на време по корем, главата я поизправя, ама лесно се раздразва и иска пак по гръб.
депресия в началото докато свикнем с малкия и покрай коликите му бях изпаднала в едно странно състояние на самосъжаление и все за миналия си живот си мислех и ми ставаше едно тъжно..не знам това към депресията ли се отнася. Но вече и като се поуспокои бебо нещата взеха да се подреждат. Е, още се върти ежедневието ни само около него, но започнахме да го вкарваме и него в нашето. Дори миналия уикенд опитахме да отидем на планина с него. Макар че не се получи, но си заслужаваше опита. Не може и не може да свикне да го носят в раницата и все пищи и се опъва назад... Crossing Arms
Вашите бебоци разхождате ли ги в слинг и как им понася???

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 17:30 от Sofie

# 198
Забравих да си призная, че и на мен ми се допушва, въпреки, че бях спряла цигарите още преди да забременея дори, но преди 2 вечери сънувах, че съм се скрила зад едно дърво да не ме види половинката и сладко, сладко си опъвах от една цигара, хванала я с 3 пръста. Представете си колко явно ми се е допушило  Joy Разбира се обаче няма да запаля и наяве, а само на сън Simple Smile

Fantasy, Боби е послушко милия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, за първи път му видях очичките онзи ден, искам и аз така, че ти поне си ми свидетел колко спи Красимирка-бандитката, въпреки количката и разходките  ooooh!

# 199
Fantasy, Боби е послушко милия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, за първи път му видях очичките онзи ден, искам и аз така, че ти поне си ми свидетел колко спи Красимирка-бандитката, въпреки количката и разходките  ooooh!
Аз ти предложих да я сложиш в количката при Боби да прихване сън, ама ти не щеш  Mr. Green
Честно казано, последно време, вечер е голяма борба докато го успокоя, голям рев, голямо чудо направо майка ми се беше хванала за главата. Но това го отдавам на факта, че 3 дни не беше акал и беше неспокоен, ще видим довечера как ще е.
Днес ме остави да си оправя курсовите работи за сесията и сега спи, ама да видим до кога ще е Laughing

# 200
 Hug здравейте от нас  Hug
не съм чела, довечера ще го направя  Mr. Green
минавам да се похвалим

нали трябваше да водим Боян на преглед в София в края на месеца. Днес звъняхме на доцентката и няма да го водим. Бил според нея много добре за сега и да й се обадим на 15 май  Party

хайде цунки от нас  Hug Отивам да спя  Tired от рано призори дундуркам сина си.....................

# 201
Браво на Бобиии  Hug

# 202
Момичета, да ви се оплача  Sad  - бях си поръчала в тъпата аптека крема на А дерма за атопичен дерматит и днес отивам да си го взема, ама го няма, не могли да го намерят  smile3511 като че ли в друга България живеем тук  #2gunfire
а лицето на Ради е ужасно, само се люспи и стават и ранички понякога. Педито ми е изписала един кортикостероиден Елоком и мажа с него искам не искам че ме е жал за детето  Sick

Сега ще чакам когато идем в Пловдив да си го намеря от някъде

# 203
  • У дома... някъде
Ох,успях да ви изчета и да драсна някой ред  Hug
Лори,браво за хубавите новини  Grinning
цигари пуша сутрин с кафето по 2 и следобяд пак с кафето по1-2  Flutter
килограмите така си стоят +12.пробвах се да изключа напълно хляба и сладкото и много ми ставаше едно вяло и безтегловно,затова  сега покрай празниците си хапвах порядъчно и мисля само да ги огранича,без да ги спирам напълно,тъй като организма явно си ги иска.
мляко-малкия изпива по 130-160мл.Храненията му са 6 през около 3 часа,но май ще минава на 5 хранения вече.
гимнастиката я правим вечер след банята и масажа с олиото също.Тогава най-много седи кротичък и се радва.По корем не обича да лежи и мине 1 минута и започва да мрънка,не виждам скоро да започне да се обръща. Crossing Arms
активност-през деня доста спи,а на разходката почти през цялото време,само за хапване се буди.Слагам му активната гимнастика когато е буден и си я разглежда,бута от време на време но не съзнателно. Thinking
акането е през 1 ден.Ще ми се да е всеки ден,но пък иначе не се мъчи много преди да свърши работата.
залъгалките ни са на Авент и Канпол.Все още не съм ги сменяла  Embarassed

Отивам да храня детенцето че стана време да яде  Crazy

# 204
Направо издивявам  smile3511!
сън-това не спане на Лина през деня направо ме убива  Crazy.Понякога се чудя дали и 2 часа ни се събират през деня ако не сме на вън.
биба-ние сме с Авент и много и допада.
ръце-има определени моменти,когато ги набива в устата доста упорито.Ако се пробвам да й дам биберона и се повдига от него,а от юмрука не!  ooooh!
гимнастика и масаж-старая се да ги правя редовно след баня.
депресия-следродилна не съм имала,но си ме гони тази с излишните кила и външния вид.Тя не ме е пускала още от раждането на каката  #Cussing out
акането-нормализира се откакто минахме на Фризовам,защото от доста време вече не се кърмим.Вече е по 2-3 пъти дневно.
хранене-по 120-125 мл на около 4 часа,с голяма пауза през нощта.

ЛОРИ,браво на БОБИ! Hug

Ох,тъкмо заспа едната и стана другата  ooooh!.

# 205
А на кутията на ХИп пише, че 3-4 месечно бебе трябва да яде 210 мл. 5 пъти дневно... Shocked Това не е ли множко...не че моя ако му сложа 210 няма да ги излапа де... hahaha Ама това минава литъра храна, което навсякъде пише, че до годинка е максимума, който бебетата трябва да изяждат... newsm78

Аз също обмислям варианта да минаваме на 5 хранения , но по-стабилни, за да се наядем веднъж завинаги аджеба  ooooh! Но за сега да мине стреса от 6-те, пък после, че много ще му стане изведнъж от 7 на 5 на милия гладник...аз затова искам да включа пюренца или сокчета, дано по-се засити маминия сладък... Heart Eyes

Иначе сега кърти и си пропуска храненето с три минути вече...Simple Smile))

# 206
Лори Hugбраво на момчето! Само такива новини искаме от вас! Heart Eyes Хайде дано вече да няма никакви поводи за оплакване!

Коластрата на Аквасорс е супер готино нещо. Давахме на сина ми за оправяне на имунната система след голямото боледуване навремето и трябва да ви кажа, че определено помогна. заслужават си парите! Миленка, това е наситина чудесно лекарство за Ванката! Heart Eyes Hug

Да си кажа за спането: През деня си поспива моята сладуранка по половин час, а понякога и повече, но въпреки това вечер е кисела. Това го отдавам на натрупаната през деня умора, както и на дългото будуване, което прави между 17 и 22 часа. затова е и много трудно да я хвана на кеф, за да правим масажи и гимнастика. Гледам и двете да ги правя когато е в настроение, но задължително всеки ден.

За акането - пълни по два три памперса всеки ден, че при това и доста обилно. Днес е някакво изключение, че още не е акала и до довечера чакам "голям подарък".

За бибите - ползвам на МАМ и съм доволна от тях. Взела съм и по-голям размер и скоро ще ги сменям. Но пък палецът ни е най-сладкото нещо. Те такова смукане от първия ден ... hahaha В началото с другите пръстчета си бъркаше в очите, но и това не и пречеше да продължава смученето. И сега го предпочита пред бибата, но също и юмръците, че и давта ги напъхва. JoyМного ми е лакомо детето newsm78

За пушенето - замисляла съм се дали ми се пуши, но определено не чувствам такава нужда. А бях голям комин - пуша от много отдавна, бях ги спряла преди да родя двете големи деца и те като поотраснаха пак се развихрих. Опитвала съм много пъти да ги спирам, защото мразех да мириша на цигари. Но повече от всичко мразех самата зависимост - да те човърка отвътре да ходиш посред нощ за цигари. #Cussing out И понеже нищо не ми помогна - нито дъвки, нито лепенки, нито хапчета /от тях направо ми прилошаваше/, а пушех по кутия на ден, страшно много се зарадвах, че като разбрах за бременността и ги спрях от раз. При това без да ми се препушва.

# 207
Привет и от нас  Hug
Сложиха ни ваксините и много плакахме  Weary Педито ми каза за едни охлаждащи лепенки cool patch да слагам на местата, където е боцнато - много ги облекчавало и евентуално ако вдигне малко температура да сложа едно пластирче на челото за смъкване. Само ако вдигне над 38 градуса да дам панадол  newsm78 Надявам се да не се налага  Praynig
Иначе мерките и теглилките са ни 61 см и 6500 гр  bowuu хапва си момчето доволно и аз доволна, че пълни бузки  Party Party Party
Много сте активни днес... ще се опитам да се включа по повечето теми:
залъгалки ползвам на Нук... всъщност първата ми покупка беше едно сладко синьо стъклено шишенце на Нук и оттогава само на тази марка купувам аксесоари .... за проба бях взела на нуби и чико,  но ние по правило не ги харесваме залъгалките, но поне с тези на Нук успявам някак да го залъжа  Crazy иначе вече смених две, преди 2-3 дена му купих нова. Силиконови са, но тъй като побеляват като се изхабят, сменям често  bowuu
гимнастика признавам не съм мн сериозна, а знам че това е мн важно  ooooh! ще гледам пак клипчето от първа страница за да се амбицирам bowuu
сънят това ни е болната тема... вече съм ви се оплаквала не веднъж  #Crazy
акане акаме веднъж, рядко два пъти на ден... обикновено сутрин. Консистенцията е една и съща всеки път за това си мисля че е нормално
депресия всеки ден ми потъват гимиите по няколко часа ама се логна във форумчето и ми става едно фетскооооо  Hug
ръчичките и ние си ги лапаме. Снощи си мислех, че вече може би е започнал да го сърби венеца и да се подготвя за зъбки... чесалката му хареса  newsm78
хранене тук не мога да се включа, защото се кърмим на поискване и не съм си правила експерименти да цедя за да видя остава ли ... не остава ли след малкия звяр  Shocked щом расте и сам се отказва от цицата не го мисля!
цигари така ми се пууууууууши и на мен... ама устоявам още на изкушението  Naughty изобщо не си правя илюзии, че ще ги спра, въпреки че след месец ще стане близо година, откакто разбрах, че съм бременна и ги спрях..
ЕЕЕЕЕЕЕхеееее ама наистина - момичета наближават дните, в които сме заченали миналата година  Party Party Party  как неусетно се търкулна времето .......

Лори  Hug много се радвам за малкия Боби в бобена шушулка  Hug

Обичам ви   love001

# 208
той пак се събуди  Cry всичко ме боли вече, не съм спала за ровече от 4 часа от не помня кога.. и в момента се мята в коша да го взема. А в мен може да спи с часове под невероятни пози  Rolling Eyes
ръце-смуче си палеца упорито, за това пък отказахме бибите  Joy
кила-ние сме си тъкмо в средата  Flutter
кила на мама- и аз като Бенджи, ама аз и сега хващам окото-то няма такива паласки  hahaha
депресия-не успях да имам от зор с бобчето в болницата...
акане-всеки ден по три-четири пъти  Peace АР Аптамил  Peace
сън през деня  Rolling Eyes това пък какво е
реве и в количката а го взема-на мен ако някой ми купи подобна кола да ме вози  Flutter
хранене от 150 до 170мл-колкото му се хапва.
цигарки-по две вечер  Flutter
масаж -вечер
отивам, че Боян реве за майка си

# 209
Здравейте мацки.Днес времето е ужасно и настроението ми е като него. smile3507
Лори ти направо ме разби с тези разходки,аз с моя гладник  стигам до пицарията до първо основно,ако се сещаш и там откарваме най много час,та за центъра още бленувам,но до другия месец ще го вкарам в пътя,пък и още нямам самочувствие за там,ама ще си пием кафенцето да знаеш. Hug ThinkingДа не изоставяте квартала?Много се радвам за Боби.
Амидалка чакаме те Hug,както и беба която отдавна не е писала и тя.
Следродилната ме държа около месец,то не беше рев,страхове,истерии,докато един ден се хванах как викам на мъжо за такава глупост,а аз по принцип мразя скандалите и рядко повишавам тон.Май аз съм била най тежкия случай. ooooh!
За цигарите-така ми се пуши,чееееее ...  
Ръцете ги ядем,ако може и краката ще си лапнем,залъгалки не признаваме и вода не пием,само био Heart Eyes.
Честито на месечинковците,да са здрави и засмени.
Палчета на пепелино,дано да му няма нищо на бебчо Praynig
Хепи бързо да се оправяте Naughty

Общи условия

Активация на акаунт