Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 25 009
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • Полски Тръмбеш
Ехооо  Laughing ПРИВЕТ и от нас  Heart Eyes 
днес имах мн хубав ден  Mr. Green правих и ноктопластика и педикюр  newsm68 не ми се беше случвало такъв ден от близо година  Crazy  а за утре каква муза ме е обзелаа  smile3521 стискайте палци да стане както съм го замислила, че ще е огромен скок в моята кариера  newsm03

сватбата не съм я гледала- нямах време, не гледам като цяло ТВ, а и щях да си поплача от емоции че на хората се случва а на мен-НЕ  Crossing Arms  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА СЕ ОБИЧАТ КАКТО НА ДНЕШНИЯ ДЕН
СЛАГАМ ВЕЧЕРНАТА ПОРЦИЯ  Mr. Green и отивам да си посрещам любимия  Heart Eyes  

лека и спокойна нощ  Peace

# 421
  • София
Здравейте!И аз днес се залисвах със сватбата на К и У. Хубавото е, че няма да гледаме и първата брачна нощ Simple Smile А пък ако беше като едно време целия двор да им е в спалнята докато се оправят, направо не ги виждам. Надявам се тази порочна традиция да я няма вече.
Абе в сайта на НОИ за моя болничен пише само, че се обработва, а гледам на някои от вас ще им плащат във вторник. Явно мен пак ще ме огрее последна. Много ме е яд значи!
Моя беб днеска пак се овъртял в едни жълто-зелени неща...кашля по малко, направо не знам какво да го правя. Мъжа ми ме скастри, че съм се параноясала, но мен много ме е страх.
Ние сега тепърва ще го къпеме и храниме, та лека от мен!  Hug

# 422
amidala аз си взех ето такава http://prodavalnik.com/aktivna-gimnastika-bertoni-sofiya-i1768028 изглежда занимателна и е доста сносна като цена. По нищо не отстъпва на останалите, а ако малкия не се занимава няма да те е яд, че си дала мн пари. Иначе най-готини според мен са на Mamas & Papas http://www.mamasandpapas.com/product-light-sound-playmat-gym-lot … 759482706/type-i/ но са доста скъпички...
Успех с избора  Hug

# 423
Ние се представихме най-после в албумчето http://mamafevruari2011.snimka.bg/children/bulka-marulka-kristiy … n-i-nikola.588686

# 424
# 425
Добър вечер!
Ние цял след обяд нямахме ток.Лина горката яде не затоплено АМ,падна едно цупене,мръщене...Поне се възползвахме от напеклото слънце.

Прочетох,че сте говорили за млечницата.Бях писала,че я имаме.Давах Фунгостатин,но ефект само за 1-2 дни.На края спрях да давам,каквото и да било и се махна от само себе си.

И аз я гледах сватбата.Хубава двойка!

# 426
Кама още едно сте замислили? Hug Мисля, че има ограничение 6 месеца, но може и да бъркам. Ние ще изчакаме година, макар, че като си помисля за моята бременност и що проблеми ни сполетяха  Crazy Ама здраве да е  Hug

През първите 2 месеца след като се роди бебка се чудех колко време ще ми трябва да се престраша за второ Simple Smile оказа се, че не много  Laughing
Не смятам все още активно да действам по въпроса, но нямам против да оставя нещата на случайността.. и без това така и не ни откриха проблема защо не се получаваше преди

Активна гимнастика - Ние си купихме такова:
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=686
стои около 5 мин преди да се размрънка, но това предполагам си е до дете... иначе играчките са му малко смотани, но постелката ми харесва...
мекичка е и може направо върху нея да си лежи

Сваляне на килограми - вие говорите за диети, аз пък си намирам оправдания да плюскам сладки:
http://missby.wordpress.com/2011/04/29/more-milk-cookies/
 Joy

# 427
# 428
всичките мамчета и бебоци сте прекрасни  Hug Булче   Naughty ама това ти е снимка от баткото и след това, сега си  Hug много сладка. Стани и ти  Hug и Фентъзи абе всички

ние продължаваме да чакаме татито  Tired от командировка..лошото е че сега ако се събуди няма и една лъжица мляко да му направя  Confused Тати ще го донесе, ама пък го надумках яко о дупка с 160мл. в 20.00
активна-нашата е на канпол, много му е интерсна. Към 60лв,  newsm78 незнам дали е скъпо. Аз си я взех на рожден ен на Хиполен и ми излезна 20% цена  Whistling
не ми работи хубаво Д  Blush ИЗВИНЕТЕ
лека за пореден път   bouquet

# 429
Ха, добър вечер!

Амидалка, моята активна гимнастика ми я даде една приятелка и честно казано нямам идея точно каква марка е. Хубавото е, че е голяма, но има опция за сгъване, за да не заема място, когато се ползва от бебенце, което само лежи и фактически се ползват само пръчките и играчките.
Всъщност я намерих - ето я.

За времето между две операции на мен, когато загубих първото бебе ми казаха, че може да изчакам осем - десет месеца и да действам. Сегашната ми лекарка, обаче беше на мнение, че задължително трябва да чакам година и половина и след девет месеца бях бременна!  Mr. Green Бях решила да изчакам толкова и то докато стане ще мине време, а пък то взе че стана от първия път! Не съм имала никакви проблеми, но по време на операцията се оказа, че матката ми е била пред сцепване, най - вероятно заради контракциите, които ме друсаха от седмия месец нататък. Тогава ми стана малко страшно и се замислих реално какъв риска съм поела, но важното е, че всичко приключи по най - добрия начин.  Peace
Сега обаче имам най - официална забрана в следващите две години да забременявам!  Mr. Green Не че, дето казва Лори, съм се засилила! Не знам дали ще се престраша да имам още едно... Rolling Eyes

Е, хайде, лека ви нощ! Бобъра усилено реве в другата стая!

# 430
  • Русе/Germany
Ето ни и нас Simple Smile
Мишленце честит рожден ден мила   bouquet с малко закъснение.
Честити месечинки.

За активните гимнастики аз си поръчах от продавалника ето това надявам се да му хареса на дреб Simple Smile
Утре съм запланувала да пратя татито на разходка с дреб а аз да изчистя апартамента че е една кочинкааааа ама няма как да чистя като дребния не спи  Tired
Не знам какво му е на това дете но не иска да спи, днес е спал 3 часа за целия ден. Събуди се в 4 часа и до 7 сме се приспивали и той така и не заспа  hahaha После към 8 заспа за малко и това беше докато не излязохме навън и там спа 2 часа и това беше. В голяма чуденка съм какво е това нещо, не може да не спи по цял ден.
Хайде бягам аз да хапна една топла супичка че да не заслабна Mr. Green
Лекинка Hug и слако спящи бебета. Аз трябва да започна да се боря с нощното хранене но да видим кога.

# 431
Хубави са ни бебоците и това си е! Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИТО ! С пожелание да бъде много щастлива,усмихната и обичана!

Лори  Hug

Лека нощ!

П.П. Момичета,съвети за време на изчакване не смея да давам,то си е индивидуално.Аз лично съм се отчела с 2 (да са ми живи и здрави  Praynig),така че ...

# 432
  • област Варна
Ние мислим тази да вземем http://kasida.bg/tiny-love-aktivna-gimnastika-gymini-monkey-island-117-6104.html

# 433
Лори, то тогава ми беше голямото освинване  Mr. Green Сега ще си я ползвам за мотивация, че каквато съм сладка съм твърде кръгла  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green , но благодаря за вятъра  Hug Пък резултатите най-рано на есен  Tired Идеята ми беше да се види, че от голямо и обло става нещо прилично, колкото и страшно и невъзможно да изглежда  Hug
И аз съм се отчела с две. Третото (ако имам възможност) ще е приемно или осиновено!
Активна гимнастика нямаме още и не знам дали ще си взимаме. Той и така си събува ританките от бързане  Laughing
Аз казах ли Добро утро?  newsm78 Не съм!
Е ... Добро утро мами и бебета  Hug

П.С. Дейзи, благодаря Hug , наистина всички бебоци са изключително сладки! Наакали ни ги кокошките Laughing

# 434
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро от мен и Мони бонбони, който (да не ме чуе дявола) е спинкал цяла нощ  Heart Eyes, след като яде в 22ч. Аз заспах в 11 и като ме събуди в 5:45ч. гледам че е без спало чувалче, а със одеало, със сменен памперс  newsm78 явно с татито са се гледали  Simple Smile
Пчеличке и аз се чудя дали ще се престраша да имам второ, след това което преживяхме с Мони. Въпреки че много искам (е поне след 5-6г.) но ще е много по различно, сега след като Мони е опериран трябва да си правя хиляди изследвания и да внимавам много повече през бременността (въпреки че колко повече от това не знам Thinking)
Еспиноза има ли смисъл от толкова скъпа активна гимнастика, те всички са почти едни и същи, а и не мисля че след като започне да се заглежда ще стои повече от 5-10 мин.(поне нашия така прави) Както и да е де това си е мое мнение.  Peace Нашата е за 40лв. и пак ми се видяха много, за 2 парчета плат с една тръба и играчки Blush
Приятен ден! Ние не сме се разхождали от няколко дена и ще изкукам, дано днес успеем Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт