Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 24 974
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, благодаря ви за бързите отговори, за сега ще изчакам, дано да не вдига Т Praynig, още спинка,чакам я да се събужда за папкане Heart Eyes
Калциев Глюконат - се казва  Peace, и на нас личната ни го е изписвал  при баткото и имаше ефект!(за обриви, пресипнал глас от ларингитите)

# 91
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=75789

вижте това, за калциевия глюконат

# 92
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЕТО С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЙЗИ!

ЧЕСТИТИ ТРИ МЕСЕЦА НА ВАНКАТА И НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКОВЦИ!

нещо ми е криво и не ми се пише  Crossing Arms
цунки от нас

# 93
Много Ви благодаря з апоздравленита,милички! Hug
Надявам се всички да сте изкарали добре празниците.
Честити месечинки на Иван,Боряна,Нели,Богдан,Даниела HugДа са ни живи и здрави и много щастливи мъничетата! Heart Eyes
Честит рожден ден Дейзи и Диамантчето!
Честит рожден ден на патерици и на Валерия! Hug Толкова съвпадения в датите при нас с теб,че не е истина просто!Децата ни се родиха на една и съща дата,нашата годишнина на твоя рожден ден, няма да се учудя ако има и още  Laughing...,но няма лошо, ще си празнуваме заедно Wink Party
За чая- аз на Крис освен кърма и залъгалка в устата му друго не слагам, така че не мога да взема отношение тук.
А за броя на храненията- често,момичета как ги броите? Rolling Eyes Аз изобщо незнам колко хранения има на ден...., но миналата вечер като си лягах реших да проверя колко кърма ще изцедя с помпата,за да преценя поне колко милилитра минимално яде малкия на хранене и познайте - 200 мл с помпата, за същото време на гърда,за колкото държа и него! Shocked Това означава ли,че той яде повече от 200 мл на ядене?!? ooooh!
Мале,мале,дебеланина ми той!Инче за килцата и той гони вече на 6200-300 според мен.
А за памперси 3-ка- минахме когато беше около 5 килца и още сме на тях,дано да удържи още малко така,че имам още 4-5 пакета с 3-ка заредени вкъщи Mr. Green То да не изпусна промоцийка,че да не се чудя после какво да ги правя,ако му умалеят Mr. Green
Тодорче- ако те интересуват тези инжекции мога да питам лекарката ми как се казват,колко струват и ще те информирам допълнително.Тя предния път само ми нахвърли какви са ми възможностите.А з спирала каза,че при обилен цикъл като моя вариянта е само някаква хормонална,която струвала 500 евро да я сложат и след 5 години се маха.
Хубав ден,бягам,че алармата се включи Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 16:29 от Totoni

# 94
  • София, България
Здравейте и от нас, надникваме само за да поздравим всички празнуващи днес и се връщам да чета назад, че има доста за наваксване  Grinning Grinning По-късно ще се включа и по обсъжданите теми. Днес е облачно и ветровито, така че ще имам време да ви чета и пиша  Party

# 95
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИАМАНТЧЕТО!

# 96
за папканетоние по 140 150мл хапваме то така и на кутията ми пише ама ще чакам ако е гладен да си каже hahaha
стоене по коремнезнам дали го мързи или се изнервя и повече от 2-3мин не стои не се и обръща още доста скучен живот води за сега Joy
чайдавам му на хип копър и този за лека нощ който е доста си ги пие
обрив и ние имаме по лицето много малки ситни пъпчици те даже само на пипане се усещат незнам с какво да мажа ще чакам консултацията ако не изчезнат?

# 97
Сори, че без да искам ви обърках за калциевия глюконат , мерси на надеждата,че бързо ме е поправила  Hug на мен ми казаха, че е напълно безвреден, на него пише, че е хранителна добавка, а не лекарство, лекар ми го каза, незнам... newsm78 На фона на Фенистили и други подобни предпочитам него да дам, плюс това се дава няколко пъти, докато се махне обривчето само, не е системно...

Ние започнахме от днеска по-активно да правим гимнастика, за да си наваксаме тези 3 седмици, в които сме се доста обезджиили/то само до гимнастика ни беше... Tired/, в болницата си говорех с едно мамче, чието синче също вървяло едричко и не искало по коремче да стои, и ходили в Сф на физиотерапия като били на 2 месеца и половина почнали, и за 2 посещения вече имало коренна разлика, сега малкия е на 5 месеца и е супер подвижен, още ходят веднъж седмично, каза, че са супер доволни.../ама в нашата дива провинция естествено няма такава екстра като физиотерапия за бебенца  Whistling/.

# 98
Мами,здравейте!Дано приемате още февруарски попълнения!
Аз се казвам Илияна и съм мама на Албена.Чакахме 3 години за малко вързопче и най-после и ние се радваме на малка бебка.Родена е на 15 февруари,секцио,всичко мина ок.
Ще ми бъде приятно да си споделяме мнения и опит.
Дано има някоя от вас от Люлин та да си миткосваме заедно  Hug

# 99
Дано има някоя от вас от Люлин та да си миткосваме заедно  Hug

Еееееееееее откога те чакааааааааам!  Hug

# 100
Здравейте милички майчета
При нас денят започна много добре,със суперско време.Изпратихме каката на градина следпразнично,стегнахме се с малчо и в10:30 тръгнахме на разходка и дотук беше хубавото.Звъннаха ми от градината да отивам за каката че е повърнала там вече 2 пъти.Отидох,взех язаведох я на лекар прегледаха я,изписаха вомитусхил,и след първия прием пак повърна.Сега само лежи,не е повръщала от половин час ама направо не знам какво да я правя,че ме страх да не се обезводни нещо.Иска да пие вода и в момента в който пийне повръща,добре поне че мъжо почива и днес,че иначе щях да лудна

Иначе май ние сме най-шишкави от бебетата.Незнам колко тежим в момента,в четвъртък ще ни теглят и мерят и тогава ще ви кажа,а за памперсите ние от 2 седмици сме на 4-ка и ни стой супер,като излята,3-ката отдавна вече не става Grinning
Според мен сме минали 7 кг,а се храним само с кърма,още няма да се захранваме,не ядем през нощта и последното хранене е в 9часа,даже сега 2 дни ядем само по 5 пъти,а кажете как растем толкоз много-сигурно е от спането,защото Наката е  един малък поспалан

# 101
Драйвърче,може да и вземеш натриев цитрум,много помага,а водичката на малки глътки.
И аз чакам някоя мама от Ст. Загора,че Лори ми идва много далече. welcome

# 102
Здравейте момичета  Hug Честити празници на всички , който са имали повод през изминалите дни   bouquet
 monika i happy_mamma  - Много се извинявам, че не съм ви отразила за козунаците  Embarassed Четвъртъка ми беше кошмар, масаж за раздвижване, боядисване на яйца до 23,55 ( на косъм да ида в петък ) , пазар и ... От тогава та до днес не съм влизала в темичката ни. happy_mamma пред теб мога да се извиня, като ти пратя файла с любимите ми рецепти за пекарната ( само да ти намеря мейла ) , но monika ...   bouquet
  Много се радвам, че Ванката е на линия от къщи с Мама  Hug
  Аз изкарах при мама тези и дни и така се наядох  Crazy . Масажистката каза, че по време на кърменето не се дебелеело, та легнах на тази кълка   Mr. Green Иначе ме предупреди, че като спра тогава е опасно и се дебелеело мощно ooooh!

# 103
The_Driver дано каката бързо да се оправя, че много лошо така  Praynig

Искам да питам Пловдивските мами, има ли някоя от Кичука и знае ли за магазин в който се продават дрехи на Tex Beby. Моя позната която живее там ми подари рокличка и блузка от тази марка и сега като се видяхме каза че били евтини нещата , а били много качествени. Искам да разбера къде е този магазин, за да си напазарувам и аз оттам. Сега имало 5 бодита за 9-10 лв. Струва ми се нереално  Rolling Eyes

# 104
The_Driver тук против повръщане съм чувала, че изписват свещички. А и е по-добър вариант отколкото сиропчета и т.н., поне няма начин да го повърне. Може да попиташ в аптеката, за съжаление име не мога да ти кажа. Иначе майка ми ми е казвала, че и аз съм била веднъж така и ми е давала вода по лъжичка през определено време, за да не се обезводня..Стискам палци да се оправи детенцето.

А колкото до шишковци- вчера се теглих с нашия Вальо- 6 800 гр, 65 см сме, а сме почти само на кърма, дохранваме рядко вечер, когато му се яде повечко, а аз произвеждам по-малко...
3-ка памперс става едвам, слагам ги през деня, когато не пълни много, че иначе изстрелва до врата, имам още 5-6 броя и чакам да свършат. После минавам само на 4.  Wink

За храненията- обикновено 5 през деня и 1 през нощта

Общи условия

Активация на акаунт