Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 24 965
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета кокичета и сладки бебчовци  Hug
Минавам набързо да ви почерпя по случай одъртяването ми  smile3521

И един поздрав за хубав и слънчев ден

Обичам ви   love001

# 76
ДЕЙЗИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА ЖЕНА И МАЙКА!

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕЙЗИ! ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, ОБИЧАНА И НЕВЕРОЯТНО ЩАСТЛИВА МАМА![ПОЗДРАВЪТ Е СУПЕР! МНОГО МИ ХАРЕСА!
ЧЕСТИТИ 2РИ МЕС. НА БЕБОЦИТЕ, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!
НАДЕЖДА - НИЕ СИГУРНО СМЕ 5100 ГР. НЯКЪДЕ, НО ОТ 5 ДНИ МИНАХМЕ НА ПАМПЕРС 3 И СА НИ МНОГО ДОБРЕ! Peace

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 12:26 от jarebi4ka

# 78
Здравейте мацки.
Честито следвеликденско чистене. Hug
Честито на месечинковците ни,да са живи и здрави. Gift
Честит рожден ден дейзи,много здраве,късмет и любов ти желая,поздравчето е супер.
Ние мноооого отдавна минахме на памперс тройка Crazy

# 79
момичета да ви питам по колко пъти хапвате понеже нашия разбойник нещо спи повече и май 5 яденета имаме  newsm78малко се протеснявам

честито на всички празнуващи  bouquet

# 80
момичета да ви питам по колко пъти хапвате понеже нашия разбойник нещо спи повече и май 5 яденета имаме  newsm78малко се притеснявам
И ние сме на 5 хранения.Няма за какво да се притесняваш,ако е гладен ще си поиска. Peace

jatze,сок давах от ябълка (златна превъзходна) и морков-домашно изцедени.За мл знам,че се смята: месеците на бебо х 10 (3 мес х 10=30 мл) Peace

# 81
Здравейте  Hug
все още не съм ви изчела  Embarassed , но мисля да наваксам следобяд

Сега се върнахме от педиатърката - днес се събудихме с обрив по коремчето и ръцете, както и леко кашлящи. Та обрива и тя не знае от какво е , каза ми да спирам всички мазила и само със зехтин да мажа и ми изписа Фенистил,  а иначе имаме леко зачервено гърло и ни изписа мУкоплант. В аптеката обаче ми казаха че той е за над 2 години и аз и звънях пак да я питам, но отговора и беше категоричен - да давам него, бил безопасен. Има ли някой който е давал сироп за кашлица и какъв?

# 82
Дейзи, Честит Рожден Ден Hug  bouquet
Да си жива и здрава,много обичана и желана и най-щастливата МАМА
  bouquet
Смолян е любим мой град Heart Eyes (аз съм от Златоград, но омъжена в Козлодуй Laughing)

Рени , ние пием чайче на Блевит и Хип с копър- приготвям и около 80-100, но изпива към 60 мл за деня Peace
Моника, ние с триста зора го докарваме до 6 хранения на ден по около 100,но вчера например имаше 2 последователни хранения само по 60-70 ooooh!

Бобчо, дано бързичко да се оправи малката сладуранка Praynig, не мога да ти помогна с отговор на питането ти!

Да се отчетем за консултацията 5540кг и 57 см Heart Eyes за 1 месец сме качили  1 кг Rolling Eyes( а аз толкова се притеснявам че яде малко Embarassed,но явно толкова си може детенцето ми, като се има впредвид че и много малка се роди 2350гр и 45 см Sad(недоносена в 9 месец и хипотрофирала, само като се сетя и ме хваща бяс на доктора ми #Cussing out
Спирам...
Сложиха ни и първата ваксина ooooh!, хепатитната!
Да ви попитам как я понесоха вашите дечица,че много се притеснявам Sad, а как плака миличката не е истина Cry,но сега спинка сладичко Heart Eyes
Личната пак се опита да не я сложи, но мъжът ми каза,че ще я хвърля през прозореца,ако пак откаже(не на нея де,но явно гледаше много страшно,защото само като му видя изражението и не смея да възрази Rolling Eyes)
Стига толкова от нас, отивам да поръчвам дрешки за порасналата ми госожичка Heart Eyes

# 83
Честит рожден ден на Shine On You Crazy Diamond и dayzi83!!!

# 84
  • София
Здравейте! Христос Воскресе Simple Smile

Честит рожден ден, Дейзи!   bouquet Бъди много щастлива мама и съпруга!
Също и на Shine On You Crazy Diamond, сори късно видях, че и ти има празник!
Честита месечинка и на бебчовците, които празнуват днес!   Heart Eyes

Аз си допивам кафето и започвам да чистя, че в нас е ад! Така ме е яд, че се прецаква времето, че не е истина. Голямият ми син имаше рожден ден на 24-ти и му подарихме колело и сега ще трябва да чака следващите слънчеви дни, за да може да кара!
bob4o_f, аз съм давала сироп, но лекарката беше предписала Флавамед, а аптекаря ми каза, че той бил за по-големи деца и можело да предизвика алергична реакция и аз на своя глава го смених със Стодал. Така или иначе обаче на другия ден влезнахме в болница, та не съм го давала кой знае колко пъти.
monika89, и мойто бебе яде по 5-6 пъти на ден, различно е. Мен не ме притеснява броя на храненията толкова, колкото това, че вече яде по 150 мл, но огладнява през два-два и половина часа. Незнам защо така!
Не съм започнала да захранвам още, а и не мисля да бързам. Чак лятото като има пресни зеленчуци и плодове и като отида при баба ми на село!
Reny31, за чая - имам един на ХИП от госрки плодове, който обаче пише, че е чак след 6 месечна възраст. Аз обаче му дадох един път и много му хареса, но няма да давам повече!

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 14:07 от hey_ya

# 85
Момичета имам Бързо питане Praynig, давате ли Панадол профилактично, след ваксината?

# 86
Едно набързо здравейте, за да почерпим и ние за нашата трета месечинка  Hug

Нямам почти никакво време за копа все още, татито ни също го тръшна вирус и вчера се чудех как да сваляме температурата...единия мъж в едната стая, другия - в другата...ама днес е по-добре...От снощи започнах дисциплината по махане изцяло на нощното хранене - издържахме от 9.30 до 5.30 - и така ще е занапред - аз като сметнах по колко си папка маминия юнак/150-160 едвам му стигат и как едвам на 7 ги правим храненията..и вода колко излочи още... #Crazy и ми се зави свят - не може така, трябва да се нормализират нещата, че кантара вече гони 6 и половина... Heart Eyes

Само да кажа на Бобчо, че и ние цъфнахме с обчив по коремчето и ръцете, и аз давах 2 дена Фенистил, ама моята леля, която е акушер-гинеколог категорично ми го забрани - каза, че под една годинка не се препоръчва, също и предизвиквал сънливост, защото влияел на нервната систем, тя ми каза да си взема едно сиропче - Калциев глюгозамат, с дъх н ягодки, напълно без химия, което е за алергии, и на дребния много му харесва, пие се три пъти на ден, докато се махне обривчето /нашия след 3 дозички почти го няма  Peace/.

Иначе изчаквам още седмица максимум да си минем на нормалното мляко/че още го смесваме с лечебното/ и започвам да давам сокчета съм решила - по-добре такива витамини, отколкото изкуственото мляко, с което се тъпче и от което какви бузи само сме направили ако знаете...май заради тях не иска да стои хич по корем и да си вдига главата - иначе на рамо вече си я държи, ама като го сложа по корем много се нервира и едвам издържа 2 минути... hahaha Има ли други такива мързеланковци дебеланковци?

Честити месецинки и на всички други набори Hug

# 87
Моята бебка яде по 7 пъти  Shocked , вие как така ги направихте 5  newsm78 . Иначе яде 80-100, 120 рядко. И ака на 2-3 дни веднъж (днес е 3 ден, чакам голямото пълнене на памперса  Crazy )

оффф  newsm78 , много неща щах да пиша ама преди 20 мин ми блокира сайта и сега ги забравих, после като се сетя ще се включа пак  Embarassed

Надеждата - давам панадол ако е неспокойна - след първата ваксина давах 2 или 3 пъти

а да и за памперсите - ние минахме на 3 номер когато бяхме на 4,5 кг, сега вече сме 5,5 и ни стоят добре, ама преди ни всияха  Joy

Амидала - написах в гугъла калциев глюгозамат, ама нищо не ми излезе  newsm78

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 14:12 от bob4o_f

# 88
  • София
Едно набързо здравейте, за да почерпим и ние за нашата трета месечинка  Hug

Нямам почти никакво време за копа все още, татито ни също го тръшна вирус и вчера се чудех как да сваляме температурата...единия мъж в едната стая, другия - в другата...ама днес е по-добре...От снощи започнах дисциплината по махане изцяло на нощното хранене - издържахме от 9.30 до 5.30 - и така ще е занапред - аз като сметнах по колко си папка маминия юнак/150-160 едвам му стигат и как едвам на 7 ги правим храненията..и вода колко излочи още... #Crazy и ми се зави свят - не може така, трябва да се нормализират нещата, че кантара вече гони 6 и половина... Heart Eyes

Само да кажа на Бобчо, че и ние цъфнахме с обчив по коремчето и ръцете, и аз давах 2 дена Фенистил, ама моята леля, която е акушер-гинеколог категорично ми го забрани - каза, че под една годинка не се препоръчва, също и предизвиквал сънливост, защото влияел на нервната систем, тя ми каза да си взема едно сиропче - Калциев глюгозамат, с дъх н ягодки, напълно без химия, което е за алергии, и на дребния много му харесва, пие се три пъти на ден, докато се махне обривчето /нашия след 3 дозички почти го няма  Peace/.

Иначе изчаквам още седмица максимум да си минем на нормалното мляко/че още го смесваме с лечебното/ и започвам да давам сокчета съм решила - по-добре такива витамини, отколкото изкуственото мляко, с което се тъпче и от което какви бузи само сме направили ако знаете...май заради тях не иска да стои хич по корем и да си вдига главата - иначе на рамо вече си я държи, ама като го сложа по корем много се нервира и едвам издържа 2 минути... hahaha Има ли други такива мързеланковци дебеланковци?

Честити месецинки и на всички други набори Hug
Миленка привет, не намерих инфо за този калциев глюкозамат- я кажи как изглежда и т.н., че ме заинтригува . Иначе за количествто давам по 130 мл (колкото е за 3 мес. бебе), но не мога да махна нощното хранене, макар и в минимално количество изглежда навикът е наистина втора природа Simple Smile

# 89
Честит ит рожден ден и на Shine On You Crazy Diamond,да е жива и здрава и да драсне един ред,че отдавна не е писала.
Надежда на тази ваксина не би трябвало да вдига температура. PeaceИначе панадол и аз давах на вторите ваксини.
Амидалка Hug
Хайде и аз да почерпя с една мъжка компанийка,при това музикална,за любителките на гръцкото.
Мим нещо се ослушва.

Общи условия

Активация на акаунт