Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 25 425
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
А това е примерната схема за захранване която мисля да ползвам http://pozdravi.net/deutsch/data/media/7/rojd07.jpg
Бобчо пробвай се пак да сложиш линк на схемата за захранване  Hug

# 526
Здравейте мамчета Hug и честито на всички,които празнуват днес  newsm67
Имам въпросче-как мога да получа парола да видя снимките в албумчето newsm78

# 527
Ние пък зет си харесахме  Wink!

# 528
А това е примерната схема за захранване която мисля да ползвам http://pozdravi.net/deutsch/data/media/7/rojd07.jpg
Бобчо пробвай се пак да сложиш линк на схемата за захранване  Hug

ами беше ми спрял нета, сега я поправих  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566953.0

# 529
Честит рожден ден, Лори!

Пожелавам ти да бъдеш все така лъчезарна и телом, и духом и да си много щастлива с твоето семейство.
Весел празник и на другите празнуващи днес по всички поводи  bouquet

# 530
Лори,честит рожден ден!Бъди все така позитивна и печена!Ма и ти си от хубавата зодия  Mr. Green   bouquet
Честити месечинки на бебетата днес!
Бобчо,честита годишнина и още много занапред да имате в разбирателство!   bouquet
Янче,да ти е жив и здрав татито!

Ние днес не можахме да се разходим,много лошо духа,а каката през ноща вдигна температура и повърна. SickДадох и Панадол и днес е ок,какво беше това,вирус ли що ли още се чудим. newsm78Но ако е вирус пък днес няма температура,а да е слънчасала като вчера беше жега и едновременно  с това духаше....де да знам Thinking
Дребуса нещо днес не ще да спи,а само мрънка и сиак внимание. Grinning

# 531
И който се оплаква от бицепси и килограми-недейте,защото аз ще ви покажа какво е бицепс Mr. Green
http://mamafevruari2011.snimka.bg/family/atanas-na-the-driver.575347
Престраших се и аз да се снимам с децата
Много сте готини  Hug Хич да не ти пука от килограмите... виж какви са ти слънчица дечицата  пу пу Hug

подкрепям на 100%  Hug
newsm10
Ние пък си харесваме всички за снахички  newsm47  smile3508

# 532
Привет прекрасни мами и сладки бебчета!

Влизаме да почерпим подлучай третата месечинка на Елиза!
Много се радвам, че расте усмихната и се надяваме да е все така занапред!

Честита месечинка на Мила и Вяра, на Мартина, Елена, Виктория, на двамата Мишовци,на Делян и Йоан  ! Да са много красиви и добрички!

Честит празник и на Янчето и Бобчо!

Лори, честит юбилей! Да се насладиш напълно на красотата на 30-те, да си все така прекрасна, позитивна, да си много обичана и щастлива!

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 18:12 от happy-mamma

# 533
Лори, благодаря за корекцията Wink, от толкоз четене съм се объркала.

Да се поправя - годишнината е на Бобчо, пожеланията са си за ня, а на Янчето - да е жив и здрав татко и, да помага за внучката!

# 534
Малеее Мила,как успя,супер си.

# 535
Благодаря ви момичета за пожеланията Hug- Лори,това което искам да ти пожелая е до теб-наслаждавай му си и много се обичайте Hugние днес само спим,дори не сме яли като хората отново Twisted Evilи въпреки всичко успяхме и за малко да излезем навън,и съм спряла климатика и пак е топло,вие спирате ли си отоплението newsm78още не сме си платили тока,да не говорим мтел какви суми ни е приготвил за няколко месеца и то на няколко карти  #2gunfire е,ама хайде де днес толкова много празнуващи-обичаме ви smile3525

# 536
  • Русе/Germany
Аз отивам да се опъна докато дреб спи.

Ние много отдавна не отопляваме, само за банята включваме и веднага като го облека спираме печката, но нашия апартамент е много топъл Naughty

Мила_Симона страхотни сте. Мале аз съм забравила какво е това прическа и грим Sad

# 537
  • София
Честит рожден ден ЛОРИ
Честита 2-ра месечинка на МИХАИЛ!
Честита 3-та месечинка на МИЛА,ЕЛИЗА,ВЯРА,МАРТИНА,ЕЛЕНА,ДЕЛЯН,ЙОАН,МИХАИЛ И ВИКТОРИЯ!
Честита годишнина на БОБЧО!
Честит рожден ден на таткото на ЯНЧЕТО!
  bouquet

# 538
Оххх ще ги изпапкам всичките бебоци, толкова са  сладкиииииии  Hug Hug Hug Всички сте много хубави , и благодаря ви за комплимените  Heart Eyes

# 539
Лори, честит рожден ден юбилеен, много здраве, щастие, любов и успехи да те съпътстват непрестанно.

Честита 2-ра месечинка на МИХАИЛ!

Честита 3-та месечинка на МИЛА,ЕЛИЗА,ВЯРА,МАРТИНА,ЕЛЕНА,ДЕЛЯН,ЙОАН,МИХАИЛ И ВИКТОРИЯ!
Честита годишнина на БОБЧО, все така да се обичате с твоя мъж, ама и да успееш малко да го превъзпиташ, повече да ти угажда  Hug  bouquet

Честит рожден ден на таткото на ЯНЧЕТО!Да ти е жив и здрав и много да помага с внучето.

Всичките ни бебенца са много хубави Simple Smile
Ей сега ще скоча да доразгледам в албумчето и да опресня визуализациите Simple Smile

Гледам имам желаещи да ми стават зет, ама Мими трябва да се разберете с Боби на Фентъзи, че и с тях едни уговорки текат  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт