Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 25 425
  • 727
  •   1
Отговори
# 510

Честит рожден ден Лори,нека винаги да имаш поводи за усмивка.Много лична дата,имам още една приятелка на тази дата.
Честита 2-ра месечинка на МИХАИЛ!
Честита 3-та месечинка на МИЛА,ЕЛИЗА,ВЯРА,МАРТИНА,ЕЛЕНА,ДЕЛЯН,ЙОАН,МИХАИЛ И ВИКТОРИЯ!
Честита годишнина на БОБЧО!
Честит рожден ден на таткото на ЯНЧЕТО!
Ехееее ,много сте днес.Всички да сте живи и здрави. Hug
Еспинозка,много реалност в колажа,за съжаление.

# 511
Не ми се говори друго, за това не влизам тук, мъката ми е една и не мога да си я повтарям до втръсване, защото наистина втръсва на някои хора тук.

Ей, тъкмо щях да те издирвам!  Naughty

# 512
Честит рожден ден ЛОРИ

Честит рожденик на Янчето ! Да ти е жив и здрав!

Честита годишнина на Бобчо! С пожелания за мн любов и семейно щастие!!!

Честити месечинковци Да са ни живи и здрави  Hug

Брехххх много празнуващи днес.... толкова е хубаво като темичката ни прелива от цветя и хубави пожелания  Hug

Хубав и слънчев ден на всички   love001

Поздрав

# 513
  • Варна, морето, сините вълни...
Лори Честит рожден ден мила! Много здраве, щастие и любов!

Честити месечинки на всички!!

# 514
  • софия
Лори, всичко най хубаво пожелаваме Simple Smile Много здрава, много щастлива и обичана Simple Smile

сложи вътре каквото си поискаш Simple Smile

# 515
Ауууууу какви са ни готини бебоците.... досега зяпах албумчетата  Hug
Колко снахички си харесах  newsm47

# 516
  Laughing

# 517
Честити месечинки на Михаил,Мила,Елиза,Вяра,Мартина,Елена,Делян,Йоан,Виктор,Ралица и Михаил
Честит рожден ден на Лори-траеш си,а?
Честита годишнина на Бобчо-оше много годишнини да празнувате

И който се оплаква от бицепси и килограми-недейте,защото аз ще ви покажа какво е бицепс Mr. Green
http://mamafevruari2011.snimka.bg/family/atanas-na-the-driver.575347
Престраших се и аз да се снимам с децата

# 518
И който се оплаква от бицепси и килограми-недейте,защото аз ще ви покажа какво е бицепс Mr. Green
Много сте готини  Hug Хич да не ти пука от килограмите... виж какви са ти слънчица дечицата  пу пу Hug

# 519
Много сте готини  Hug Хич да не ти пука от килограмите... виж какви са ти слънчица дечицата  пу пу Hug

подкрепям на 100%  Hug

# 520
  • София, България
 Здравейте, мами и бебчета!

Честито на всички празнуващи сладки бебчета, да са ни живи и здрави и мноого да ни радват  bouquet  bouquet  bouquet
Честит Рожден Ден, Лори!
Честит рожденник на Янчето, честита годишнина на Бобчо!!

И ниее сме сред праниващите днес, моята бонбонка е вече на 3 месеца  newsm44    party023  party023  cook           Така и не се научих да качвам снимки Sad Sad

Как бързо мина времето, така и не усетих..... Така ми липсва коремчето с бебчето вътре, че съвсем сериозно си мисля за второ бебче, само да мине година от секциото, щото по-рано признавам си ме е страх....
 Днес се събудихме усмихнати към 6 часа и само чаках да изгрее слънцето да ходим навън. Да, ама неее, то едни облаци, дъжд и край на мечтите за разходка  Confused
 И никой да не се оплаква от килограми, много сме си хубави всички дори и с някое килце отгоре. Като гледам усмивките на личицето на бебка съм съгласана и три пъти повече килограми да кача  Heart Eyes Heart Eyes

# 521
  • Варна, морето, сините вълни...
Наистина всички бебоци са големи сладури...Aз съм си харесала Краси на Бенджи  Blush

# 522
Ооооо, ама снахи ли си заплюваме!  Mr. Green Щом Краси е заета ние взимаме Елиза на Мамчето!

Открих един страхотен емотикон, с който ви казвам  newsm49

# 523
  • Русе/Germany
Малееееее много празнуващи много нещо smile3501
И така ...
Честити месечинки на Мартина, Елена, Виктория, Делян, Йоан, Михаил,  Мила,Елиза,Вяра,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРИ  Hug БЪДИ ВИНАГИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ГОРДА МАЙКА И ЖЕНА!!!

Честит рожден ден на бащата на yan4etooo. Дълги години да ви радва!!!

Честита годишнина на bob4o_f , дълги години да се обичате и подкрепяте и много много да се радвате на детски смях.

Много са сладки всичките ни бебчета. Ми как няма да са след като са правени с толкова много любов. Хайде бягам че съм на мъжлето на компа и той ми стои на главата  Mr. Green да се махам
хайде бегам после пак Hug

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 19:06 от snejinka86

# 524

За Лори  Hug

А това е примерната схема за захранване която мисля да ползвам http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566953.0

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 16:13 от bob4o_f

Общи условия

Активация на акаунт