Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 24 994
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Да почерпя и аз  Hug
Днес имам рожден ден, навършвам цели 30 години

# 496
ООО Лори, и си траеш преди а , я на каква работлива дата си се родила Wink Hug Да си жива и здрава, много щастлива и обичана от мъжете на живота ти  Hug

Честита годишнина на Бобчо - още много много такива да празнувате  Hug

Честит рожден ден на таткото на Янето  Hug

Честито на всички ни днешни месечковци  Hug Много празнци, много чудо... Heart Eyes

Нашето малко змейче в момента ръмжи от половин чс сигурно, мноог му е любимо това занимание...ттито ни излезе да работи рано рано/събота и неделя прави частни проекти и не можем да му видим очите..много ми е тъжно..не сме излизали още тримата заедно навънка, правете сметка...ама пусти парички - трябва да се изкарват, ама защо да е за сметка на други неща...

Хубав ден на всички, аз още не съм на диета, така че си вземам голямооо парче от тортата на Лори...Simple Smile

# 497
Ехеееее, честито на най - сладкото теленце /имам предвид зодията/ Mr. Green!
Желая ти много здраве, семейно щастие и малкия Бобчо да те накара да се гордееш с него един ден! И едно момиченце в перспектива

# 498
o, лори, честит рожден ден! - ето защо конкурираш супермен - ами родена си на 1 май! Да си жива и здрава!

Честито на бобчо, Янчето и месечинковците - сещам се за Елиза на хепи мама!

Амидала, страхотна статия! Като за начало ние се мъчим да се вмъкнем в часовете - 6, 9, 12, 15, 18, 21 - което са си 6 хранения.

И моята коса пада и резнах 15 см. През бременността не ми падна 1 косъм и сега трябва ли да се щави така.
С дрехите нямам проблем - нося си всичко от преди, само, че нямам много време да вадя много неща и си карам с 2 чифта дънки, блузки и 1-2 якета.

# 499
  • област Варна
loryn   bouquet

# 500
Честит рожден ден на Лорин! Хубава годишнина честваш днес - с хубави емоции да ти е запълнен деня!
Честита годишнина на Янчето! Още много години да чествате в този ден празника си!

Честити месечинки на малките красавици - Мила, Елиза и Вяра!

Последните дни само ви чета, нещо не намирах време да пиша, а  и събота и неделя ми е претоварен графика - пълна къща, трябва да се готви, чисти .....
Темата за захранването ми е много полезна, защото аз смятам от утре да почна със сокчета, като за начало ще изтисквам ябълка и морков. След две седмици ще започна с плодовите пюрета на Ганчев и ще замествам едно хранене - обедното. Това ми е целта - в края на 4-ия месец да съм заместила обедното хранене. След това започвам със зеленчуковите и замествам 2 хранения и така .... Ние не сме имали колики до сега, ще видим как ще се справим с новата храна, но определено момчето иска да яде - пие по 150 мл, 6 пъти и си ги смуква за норматив и задължително реве за още. Вчера инцидентно направи 5 хранения, но защото се успа от 18,30 до 22ч и пропуснахме яденето в 20ч (последно врме яде в 23ч. и се буди в 7).

# 501
аааа годишиата е на Бобчо  Hug

Деска  Hug пак имам подозреия, че си ти  Hug ама ще се видим и тогава ще стане ясно  Hug

цунки от нас, излизаме  Hug

# 502
Да почерпя за месечинката ни,че ние сме аутсайдери-няма всеки месец 31 дена и сме редовно забравяни. Пък сме едни от най-многобройните родени на 31-ви.
    party023  cook  bigdance2

Не ми се говори друго, за това не влизам тук, мъката ми е една и не мога да си я повтарям до втръсване, защото наистина втръсва на някои хора тук.

Лори, честит юбилей! Да си жива и здрава, много щастие ти желая!!

# 503
  • София
Честит рожден ден на Лорин!

# 504
  • София
Огнена стихия, вчера си мислех за теб, че не съм те засичала. Не се коси, ами ако прецениш сподели- не дотягаш на никой  Hug

# 505
Огнена  Hug Честита месечинка и на Хубавата Елена  - да е жива и здрава за радост на всичките си любими хора  Hug

Не мисля, че на някой му втръсва от твоите коментари, всеки си има някаква болка, който не иска да се напряга с чужди неволи просто пропуска поста и това е, нали това е идеята на форума - събрали сме се всички на що годе еднакъв хал и обменяме опит, тревоги, хубави емоции - аз много се разтоварвам като си пиша тук, ако чакам разбиране само от мъжо, ще трябва да съм се метнала от терасата до сега... hahaha Пиши моля те, липсваш на всички зато зачезнеш така с дни  Hug Hug

# 506
Добър ден и честит празник на работещите   bouquet(аз тази сутрин вилнях с  newsm79)!

Честита 2-ра месечинка на МИХАИЛ!

Честита 3-та месечинка на МИЛА,ЕЛИЗА,ВЯРА,МАРТИНА,ЕЛЕНА,ДЕЛЯН,ЙОАН,МИХАИЛ И ВИКТОРИЯ!!!

Честит рожден ден на таткото на ЯНЧЕТО!Да е жив и здрав още дълги години!

Честита годишнина на БОБЧО!Много любов,разбирателство и детски смях да звучи в дома ви!  bouquet

Честит рожден ден на ЛОРИ!Бъди винаги много щастлива,усмихната и обичана!

# 507
Момичета, качих няколко снимки, но не мога да направя катинарче на албума  Embarassed help  Hug

# 508
ЛОРИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ   bouquet   bouquet   bouquet

# 509
Честит рожден ден, Лори Hug   bouquet 

Честити празници и поводи на всички, много сте и няма да изброявам  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт