Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 24 960
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, момиченца!

Честито на днешните месечковци!

Честит рожден ден и на Никито!   bouquet

Аре и аз да не изпусна да се похваля, че качих малко нови снимки но Бобъра!
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/bobo-na-queenbee.571865

Да се изфукам и аз, че днес бях на фризьор и две - трети от косата ми замина! Много съм доволна и без това сутринта я мих и ми опада половината сигурно... Rolling Eyes Някой друг да е забелязал да му пада?  newsm78 Мислех, че този път ще ми се размине, ама нъцки!

Аз имам едни анцузи дето ми стават и тях си ги влача, а пък мама ми купи един панталон широк дето си хода навън с него, иначе и аз съм гола вОда...А пък ако тръгна на пазар за дрехи сигурно ще си посегна на живота!  Mr. Green Като се сетя, че в гардероба ми се спотайват дънчиците ми № 27 и ми се реве!

Ааааа исках да ви кажа, че писах на Кловърчето онзи ден и каза, че Малчо имам някакви храносмилателни проблеми и се хранели трудно, затова нямала време за форума.  Sad
А пък Никито и Лили Джи са добре! Това са новините от мен. Огнена ще я почакам още малко и ще ѝ пиша смс да се обади как са.
Аре изчезвам да правя картофена салатка!   chef

# 481
Аааааа,Лори бъркаш метър и седемдесет съм.Малко,малко колко да е малко.А в косата съм като йоко оно искам на фризьор,но моята работи след 5 часа и мисията е невъзможна.Та в момента съм 63кг,като махна 10 и си влизам във старата форма.От номер 27 днес едва се напъхах в 30.Никога не съм била такава шиша и затова сега ми е кофти.Качих две снимки ,виж ги и после ги търкам.
Пчеличка, направо  си инспектор Дюдю Hug

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 22:18 от desitacheva

# 482
И моята коса страшно много пада... ooooh!Плача си за фризьор, ама незнам кога ще намеря време...вчера един позна ми вика - много добре изглеждаш, а то аз съм за кашмер/както казваше една приятелка от Враза, демек- за срам.../. Викам си - този занася ли ме... hahaha

Иначе за килата не ми се говори - десетте за смъкване си седят застрашително...а корема... ooooh!Аз никога не съм качвала на корем и сега ми е мъкааа - то поне да беше корем като корем, пък той - торба...незнам как се маха туй нещо, имам чуството, чеи да сваля килата корема ше си седи пак... newsm78

Ние вече спим, и мама отива да обтегне снага, лека и спокойна на всички  Hug

# 483
  • Варна
Благодаря ви,че се сещате за нас.  Hug Бебка е добре  и напълно здравичка Praynig, имала само някаква 'фалшива хорда', която лекарката така и не обясни какво означава и трябваше да чета в Гугъл. Лекарката беше отврат обаче като отношение, супер студена и безизразна, въпреки че какво ми пука какъв човек е,ако си разбира от работата, но все пак бебка й гукаше и й се смееше, а тя й се мусеше  baby_neutral Е Рая ест. през цялото време беше неспокойна на ехографа, само пъшкаше, а лекарката само казваше "оф това дете..аз със доплер преглеждам, трябва да мълчи'-е разбирам да каже на мен да мълча, ама на бебе как да му обясня ,че трябва да кротува и да е тихо  ooooh! Абе луда работа, ама важното е,че имаме здрава бебка, аз в какви ли не филми влязох, още повече и че докато бях бременна, не са ми мерели тоновете, нито са ги слушали даже..
Днес цял ден бяхме в морската и цял ден Рая плака!!!През цялото време!!Искаше само да я нося на ръце.Полудях.Не беше гладна или наакана, не й беше студено, така и не разбрах какво протестира, но накрая вече почнах мъъъъъничко да й се изнервям, по едно време ми мина мисълта да я хвърля в морето. Е,бъзикам се, ама наистина беше тежък ден. И най-интересното е,че още като влязохме вкъщи и се успокои.. Явно не й се е разхождало днес, а аз я мъчех явно навън Simple Smile

# 484
  • област Варна
Добро утро!
Честит празник!

Хайде и закуската един път от мен. Чакаме Мим да доведе компанията.

# 485
Добро утро ние спахме повече от 8 часа непробудно newsm68,честит празник на всички и да почерпя днес моят баща има рожден ден от днес съм на диета ,стартирам с 68 кг,желанието ми е да стана 55кг Mr. GreenЧестити месечинковци днес и приятен ден тук още е мрачно,но може да се оправи за разходка  :bouquet  :espinoza-разсмя ме hahaha

# 486
Здравейте мили момичета и малки бебчета Heart Eyes! Благодаря на всички за подкрепата Hug Hug, споделената мъка, половин мъка, казват, радостта е двойна, когато е споделена, занапред дано само радости си споделяме Praynig... Ние вече сме си във Варна, снощи се прибрахме, милото ми малко меченце пак издържа геройски целия  дълъг път. Изкъпахме го снощи към 22 часа, цока и заспа та чааак до 6, такава пауза не е правил. Трябваше в миналия четвъртък да сме на консултация, но нали ни нямаше:( Сега след като отидем ще се отчета. Само да кажа, че от около 10 дни използваме на Мустела  шампоана пяна за крусти, много помага. Пише  шампоан пяна за новородени, за ориентир, и  е с пулверизатор отгоре(ако някой реши да го ползва Peace) аз съм ужасно доволна,  цената е около 12, 13 лв. Мнаого дълго стана, извинете, хубав ден и честито на всички с поводи днес  bouquet. Връщам се да чета назад.

# 487
  • Полски Тръмбеш
ДОБРООО УТРОО  Simple Smile
какво му мисля  Joy Joy Joy че ме дъни с. хормона  ooooh! пък тоз цикъл още ми е нагости  Crossing Arms  hahaha hahaha hahaha
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА ДНЕС!!! ДА СА ЗДРАВИ И МН ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  Wink
Аз ще бягам, че и днес ще правя ностопластика  newsm44 newsm44 newsm44
хубав и усмихнат ден  Hug

# 488
Добро утро  Hug

Мим, туй момче с френските гащи френско ли е?  Joy
Еспиноза-голям смях му ударих  hahaha Честит празник и от мен на всички нас с най-отговорната и трудна работа на света  Hug

И аз се пиша в диетата, почвам та почвам, пък да видим!
цун, отивам да храня моя, за него никакви диети още  Naughty Heart Eyes

# 489
Здравейте  Hug

Еспиноза - направо паднах, даже и на свекърваа го показах, че нали съм от Първомай и днес ни е празник на града, сега даже мислим да идем на откриването на майските тържества, че тук целия месец е препълнен с разни програми, един ден не ни стига да празнуваме  Mr. Green

А сега да почерпя - днес с милото имаме годишнина от сватбата - 1 година  newsm44 . Миналата година по това време фризьорката ми правеше косата а аз бях толкова гладна че си похапвах докато ми правеше кока  Embarassed . То не че мъжо и днес не е на работа де, ама аз ще си празнувам сама засега, даже май и сватба имало и мог ада ида да видя някоя булка че да си припомня по хубаво всичко  Party

# 490
  • област Варна
yan4etooo да ти е жив и здрав татко ти и още дълги години да се радва на внуци!
bob4o_f, честита Ви годишнина... и довечера "е ден", ще я отпразнувате!

# 491
Здравейте, мами!
Аз имам питане към мамите, чийто бебета са на АМ и ползват шишетата на Томи Типи.
Оливат ли ви се шишетата?Моите са от тези антиколиковите с тръбичката и много често тече мляко извън шишето и се чудя дали да ги сменям, че е много неприятно, в същото време това което е за вода също е Томи типи, но без тръбичка и не с него не се е случвало.

# 492
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАТКОТО НА ЯНЧЕТО!
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА БОБЧО!
ДА СТЕ МОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ И ЗАОБИКОЛЕНИ С ДЕТСКИ СМЯХ!

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПОСЛЕ ОТНОВО ПОЗДРАВЛЕНИЯ

# 493
Бобчо, честита годишнина! Дано бъдете щастливи и задружни дълги години!

Да е живи и здрав и таткото на Янчето!

Честитка и на днешните месечковци!  Hug

Деска, аз съм Инч Хай!  Mr. Green С моите впечатляващи 157 см. не мога да съм никой друг!  reverance

И да ви се оплача от гадната ми коса! Вчера ми седеше много добре и днес вече съм като нищо подобно!   33uu Не мога да я понасям ...

# 494
  • Варна
Здравейте, мами!
Аз имам питане към мамите, чийто бебета са на АМ и ползват шишетата на Томи Типи.
Оливат ли ви се шишетата?Моите са от тези антиколиковите с тръбичката и много често тече мляко извън шишето и се чудя дали да ги сменям, че е много неприятно, в същото време това което е за вода също е Томи типи, но без тръбичка и не с него не се е случвало.

И аз ползвам същите и тече само като не съм го затегнала хубаво или се е разместило пластмасовото нещо, което е на гърлото на шишенцето и което държи тръбичката. Иначе нямам проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт