Мислех, че този път ще ми се размине, ама нъцки!
Плача си за фризьор, ама незнам кога ще намеря време...вчера един позна ми вика - много добре изглеждаш, а то аз съм за кашмер/както казваше една приятелка от Враза, демек- за срам.../. Викам си - този занася ли ме... 
Аз никога не съм качвала на корем и сега ми е мъкааа - то поне да беше корем като корем, пък той - торба...незнам как се маха туй нещо, имам чуството, чеи да сваля килата корема ше си седи пак... 

Бебка е добре и напълно здравичка
, имала само някаква 'фалшива хорда', която лекарката така и не обясни какво означава и трябваше да чета в Гугъл. Лекарката беше отврат обаче като отношение, супер студена и безизразна, въпреки че какво ми пука какъв човек е,ако си разбира от работата, но все пак бебка й гукаше и й се смееше, а тя й се мусеше
Е Рая ест. през цялото време беше неспокойна на ехографа, само пъшкаше, а лекарката само казваше "оф това дете..аз със доплер преглеждам, трябва да мълчи'-е разбирам да каже на мен да мълча, ама на бебе как да му обясня ,че трябва да кротува и да е тихо
Абе луда работа, ама важното е,че имаме здрава бебка, аз в какви ли не филми влязох, още повече и че докато бях бременна, не са ми мерели тоновете, нито са ги слушали даже..
,честит празник на всички и да почерпя днес моят баща има рожден ден
от днес съм на диета ,стартирам с 68 кг,желанието ми е да стана 55кг
! Благодаря на всички за подкрепата
, споделената мъка, половин мъка, казват, радостта е двойна, когато е споделена, занапред дано само радости си споделяме
... Ние вече сме си във Варна, снощи се прибрахме, милото ми малко меченце пак издържа геройски целия дълъг път. Изкъпахме го снощи към 22 часа, цока и заспа та чааак до 6, такава пауза не е правил. Трябваше в миналия четвъртък да сме на консултация, но нали ни нямаше:( Сега след като отидем ще се отчета. Само да кажа, че от около 10 дни използваме на Мустела шампоана пяна за крусти, много помага. Пише шампоан пяна за новородени, за ориентир, и е с пулверизатор отгоре(ако някой реши да го ползва
) аз съм ужасно доволна, цената е около 12, 13 лв. Мнаого дълго стана, извинете, хубав ден и честито на всички с поводи днес
. Връщам се да чета назад. 
. Миналата година по това време фризьорката ми правеше косата а аз бях толкова гладна че си похапвах докато ми правеше кока 

Не мога да я понасям ... Препоръчани теми