, но като се замислих реших че е по добре да има повече, отколкото да я намалям и след 2-3 седмици да не и стига и да дохранвам. Не че това че сега имам не е гаранция че нама да дохранвам скоро, ама с нашите темпове на ядене
, пази тишина мама да се наспи 
Мислех да чакам до края на юни, но май ще започна по-рано, че няма изхранване.
то и аз съм си виновна, защото понякога ползвам кърменето като средство да го успокоя, защото трудно заспива и след едночасово дондуркане става мн раздразнителен ... признавам си дори не правя опити ... когато си поиска - давам му, това ми се струва най-естественото нещо
така че и ние твърдо сме на 8 хранения на денонощие 
за захранването
все пак и ние така сме захранени, а сме живи и здрави и то много повече от сегашните деца,но това си е мое мнение
нека да ви питам имате ли си щръкнали уши и как ще се оправяме с тях,че моята е с такива и й викаме-малкото ЕЛФИ,защото голямото е сестра ми

Реших да не се опитвам да ги намалям засега, защото няма как да меря колко яде и ще се вкарам във филм дали и е достатъчно
угод нема
Захапва и после поча да се опъва, дърпа и дъвче. Много съм притеснена и се чудя да почвам ли да дохранвам системно, защото все си мисля, че кърмата не му стига. От друга страна се притеснявам, че съвсем ще спре да суче, защото е много мързелив и бързо заспива на гърда.Мисля, че не се кърмим много правилно, защото от началото сме с протектори, а сега и тях ги дъвче. 
Ние се завърнахме и ние от разходка. само се прибрахме да се накърмим че мама я е срам да кърми навън
Сега тати люшка люлката а аз си пиша поста
Мислех да чакам до края на юни, но май ще започна по-рано, че няма изхранване.
то и аз съм си виновна, защото понякога ползвам кърменето като средство да го успокоя, защото трудно заспива и след едночасово дондуркане става мн раздразнителен ... признавам си дори не правя опити ... когато си поиска - давам му, това ми се струва най-естественото нещо
така че и ние твърдо сме на 8 хранения на денонощие 
Вече не издържам
яко ме тресат нервите и не знам за след родилна но сега си имам депресията и снощи докато го приспивах за пореден път толкова рев изревах че не е истина.

може и да дочакаме захранването
дано да продължава така, че
сетих се коя си била-едно слабичко, мъничко, усмихнато момиченце
Така, като гледам повод за притеснения нямаш с твоите 50килца 
Той най-ме депресира. От вчера пак почнах да си слагам колана...
и той
Препоръчани теми