Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 24 994
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • У дома... някъде
Добро утро!
Като сте се заговорили за активни гимнастики,нашата е тази без постелка отдолу,доколкото се вижда на снимката
Не е скъпа,но върши чудесна работа,още повече,че е още от времето когато каката беше бебе.Удобна е да си играе с играчките както на леглото,така и сложен в кошницата . PeaceИма си мелодии,светлини и могат да се закачат още играчки. Blush

Сега ще си допия кафето и отлитам на среща с приятелки, а мъжа ми ще бави. Mr. GreenОбичам съботатааааааа  Hug
Честит рожден ден на Никито!   bouquet

# 451
добро утро ние се оправяме за разходка но да пиша Sunglasses
мисля и аз от другата седмица да почвам какво по хубаво сега ще има поне изобилие на продукти за сокове и др.!та мисля да дам сок от морков че малко незнам с това пюре как се действа ако някой е захранвал така да казва Rolling Eyesпосле към моркова мисля ябълката да я давам по малко с моркова за да няма колики Thinkingи така после пюре мисля от тиква или картофче мисля да сменям купени и домашни да папка всичко  chef

# 452
Добро утро...
Днес ще ми е мноооогооооооо кофти ден... не са ни приели пак в нито една градина.... ще полудея.... има ли смисъл да чакам другия септември ще е на 4... по добре да си изчакам до 5 и да си я взимат на пред-училищна.. ебаси смешната държавица, не е истина....

Просто да полудееш! Разбрах, че искали 3000лв и уреждат нещата. Държавицата ни е жалка. Хайде в парка за разтуха  Hug

Наща активна гимнастика е тази:

http://www.haba.de/haba/produktAnsicht.htm?c=PC_P_003889&twk … U&rk=Produkte

За развиване на сетивата, има рдънкалка, играчка шумоляща, играчка грапава на пипане, лупа, грейка, огледалце, музичка.

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 12:28 от tiheri

# 453
Честит рожден ден на Ники  Hug   bouquet
Аз ще захранвам (както и баткото) със зеленчуково пюре. Мисля като навърши 3 месеца пълни тогава, но ако мога да го отдалеча във времето ще го направя. Човекът застава срещу нас и започва да примлясква когато някой яде нещо  Rolling Eyes Поне намали дозите мляко и може и да позабавим малко във времето. Самото захранване ще започна с домашно пюре от картоф сварен и разбит с малко мляко (АМ или кърма, който има), малко масло, след време и много малко сол. Прави се да стане гъста каша и се започва с една лъжица първия ден. За следващия се прави ново пюре. Дават се 3, после 5, 7, 9-10 лъжици. Ако се появят колики се изчаква, ако не до към десетия ден от започването на захранването се заменя обедното хранене. Заменя ли едно хранене с чист картоф започвам да добавям и всички други налични зеленчуци - морков, чушка, тиквичка ... малко по малко пюрето започва да прилича на манджа,, например картоф, морков, лук, домат, чушка, магданоз и всичко на куп се пюрира. Големия ми изяждаше и ушите като му направех тиквички с картофи и много магданоз. Това за началото от мен  Hug

# 454
Добър ден мацки.
Честито на месечинковците.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИТО,МНОГО ЗДРАВЕ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ.  bouquet
Какво ли стана с пепелино,дано всичко е наред с бебчо. Praynig
За захранването,ще започна със сок от ябълка,както при каката,нали едната цел е да се започне с течна и постепенно да се преминава към твърда храна. PeaceТова ще стане май по-скоро отколкото аз искам,но здраве да е.Погледнах дневника на каката,започнали сме когато е била на месец и половина. ShockedТя нямаше колики де.
Габи започва да мляска вече, когато е гладен. Heart Eyes

# 455
Честит рожден ден на Никито!

Аз мислех да почна сокчетата от др. седмица, но ако се върнат коликите ще полудея. Чудя се дали да не чакам 2 седмици и направо на зеленчукови пюрета, който са след 4 месец.

Сега да питам друго - на някой идва му на на 21 дни? Луднах - 3 менструации поредни на по 21 дни, а мислех, че като родя, ще се закрапя на 28. То от хапчета няма смисък за регулиране, понеже те са по 21 и пак ще е същата работа.

# 456
Todor4e hap4etata sa po 21 v opakovka, da, no sloji I 7 dena po4ivka mejdu opakovkitte I stavat 28 dena.

# 457
да, но нали като изпиеш 21 хапче може да ти дойде всеки момент, направо съм в чуденка, егати цикъла

# 458
Da idva ti v edin ot tezi 7 dena, no na sledva6tiq cikul obiknoveno 6te doide na su6tiq den(pone pri men vinagi e idvalo na 3-ti den ot tezi 7, a principno sum s neredoven) , ta na sledva6tiq put ako pak doide na 3-ti den se broi za 28 dneven cikul, nali za purvi den na
Menstruaciata se s4ita na4aloto na kurveneto, taka idva smetkata.Pila sum hapove blizo 6 god.

# 459
Iskah da kaja, 4e samo purviq cikul na zapo4vane moje da doide po-kus posle se regulirat ne6tata, za6toto kato gi po4va6 za 1-vi put gi po4va6 na 1-vi den ot cikula da re4em 1-vi mai,pie6 21 dena do 21-vi mai vklu4itelno, po4iva6 7 dena I po4va6 nova opakovka na 8miq den ili 29-ti mai, v tova vreme ti e do6lo na 24ti da re4em, I ot 29-ti pie6 novi 21 dena do 18ti uni posle ti idva na 3ti den po4ivka pak ili na 21vi uni I togava ot 24-ti mai do 21-vi uni sa 28 dena .
Ot tam natatuk shemata e su6tata.

# 460
и на мен с хапчетата ми е така на 3ден идва  Hug

# 461
Тодорче много кофти  Thinking за съжаление не мога да те посъветвам с нищо... преди година щях да ти завидя ... изобщо не можех да гадая за овулацията, защото цикъла ми беше мн нередовен - на два месеца - веднъж  Shocked само с хапчета ако удължиш цикъла, както ти е писала Бенджи  newsm78

Някой знае ли защо съвременните тенденции в захранването посочват пюрето като първо, а не сокчето  newsm78 по-гъстата консистенция на пюрето не е ли шок за бебешкото стомахче, което е свикнало само на мляко  newsm78 днес ще се поровя за инфо....

ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750 има рецепти за пюрета

# 462

днес чукнахме 1/4 годинка  Wink

ок сме, беб ще ползва 1-2 вида възглавници, за количката и леглото, ще го въртим повечко и ще му се оправи килването на главичката, за гънките не били сигурен белег, щом и като се роди не е имал луксация, не е фатално, другите притеснения също ми отпаднаха  Simple Smile само рева днес е на ниво и коликите, но ще ги търпим още малко и тях, дано  Crazy

Hug
  bouquet

весел ден на всички, аз съм на погача и днес и утре, ако бебо е спокоен...
ще се включа в понеделник  Blush

# 463
Бебка, браво за хубавите новини и честита месечинка  Hug

Нашият дреб се изака и оправи, че от суринта ми киселееше ...поизлязохме на тераската за двайсетина минути и гледаше с интерес, дано скоро започнем и с разходките с количката ...

# 464
Здравейте,
Честити месечинки на всички  bouquet
dayzi83, ето тук има информация за соковете и захранването с тях http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18208.0
Ако се поразровиш ще намериш още информация. Това захранване със сокове май само в България го има newsm78
Аз се чудя кога да захранвам мойто вечно гладно бебе Mr. Green Когато и да му дам да яде не отказва Wink Мислех да чакам до края на юни, но май ще започна по-рано, че няма изхранване.
Кърмещите майки-по колко пъти ядат бебоците? Моя змей яде по 8 пъти, много рядко да се излъже и да яде по 7 пъти. Имаме си и две нощни хранения. Някак си не искам аз да му натрапвам режим и съм го оставила сам да си преценява, но се чудя кога ще намали храненията Tired

Общи условия

Активация на акаунт