Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 25 001
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Добро утро...
Днес ще ми е мноооогооооооо кофти ден... не са ни приели пак в нито една градина.... ще полудея.... има ли смисъл да чакам другия септември ще е на 4... по добре да си изчакам до 5 и да си я взимат на пред-училищна.. ебаси смешната държавица, не е истина....

# 436
Добро утро
За сега само толкова че работа ме чака Mr. Green

# 437
  • област Варна
mimi_jobnoto аз много държах да има музика и светлини. Тази голямата плюшената маймунка свети и "пее". Другото, което ми хареса е възглавничката за стоене по коремче.

# 438
Добро утро дами Hug
Борянка си навакса през нощта към то 2.30 и после в 6.30 Crazy Mr. Green

Ама , Булка много сте готини беее Heart Eyes Hug
Пък ако ме светнеш,как от голямо и обло става нещо Прилично, ще съм ти много благодарна Flutter- да не те отвеем от толкоз вятър newsm78 Laughing

Дейзи, голям и сладък мъж Heart Eyes Hug
Активна гимнастика - http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.423 ето тази подарък ни е,но аз толкова пари за такова нещо не бих дала Naughty, иначе много й се радва и на няколко пъти сама успява да бутне топчицата, за да започне да пее Simple Smile

На мен не ми харесва особенно,че има ограничители и е тясна и според мен става само за малко бебе,което още не е започнало да се върти и обръща(защото самата АГ има ограничители от страни, там където е закачена дъгата с играчки)
По подходящи биха били тези които са като цвете и няма да ограничават бебчето Peace
Синът ми имаше нещо подобно http://kasida.bg/canpol-aktivna-gimnastika-2267-37-6887.html  но много по обикновенно и с него проходи Crazy
Иначе Амидалка, колко ми е да ти дам Борянка за снахичка Crazy,ама сте многооо далече бее ooooh!, не искам да последва примера на майка си, аз от едната граница на милата ни родина скокнах на другата Mr. Green
Даже когато мъжо казал на майка си от къде съм ,тя го е питала- Абе ти знаеш ли това къдее на картата Mr. Green
Мъжо , вика жена ей това значи да отидешш за някого на край света hahaha

Мим - мъжът ми вика,че това се казва Жена (по повод редовното ви "уважение" Joy)

# 439
  • Варна, морето, сините вълни...
mimi_jobnoto аз много държах да има музика и светлини. Тази голямата плюшената маймунка свети и "пее". Другото, което ми хареса е възглавничката за стоене по коремче.
Е щом има толкова екстри сигурно си заслужава, аз не я разгледах подробно  Peace

# 440
Здравейте и от нас  Hug

Ние хапнахме и заспахме, че през нощта беше голямо ръмжене и мятане за ядене, ама мама не дава... Whistling

Мъжо отиде за закуски, за да не заслабне стройната ми мощна фигура случайно, пък после ще ми вика, че имам по-големи бицепси от него... Rolling Eyes Така много гадно със слаб мъж, чуствам се като хипопотам до него... Blush

Сега ще се поогледам в продавалника за някаква активна гимнастика на сносна цена, поече от 40 лева не мисля да давам май...

Хубав ден на всички, дано е слънчев  Hug

# 441
  • Полски Тръмбеш
ДОООБРООО УТРООО Grinning ДНЕС  СЪМ НА КЕФ  Laughing ЗА МАЛКО ДА ЗАБРАВЯ  КАФЕТО  smile3555

НАДЕЖДА, как ми погладихте егото  tooth
и на мен ми се виждат множко паричките за гимнастиките  Blush  Peace

нашти бебоци са си най-хубавите  Party  и с всеки изминал ден стават все по-хубави  Heart Eyes
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА Виктор И Михаил ДА СА ЗДРАВИ И ЗАСМЯНИ
стискайте ми палци днес
хайде бай-бай от нас за сега и ви пожелаваме хубав и слънчав ден

# 442
Добро утроооо

ние нямаме активна гимнастика
а сме с това http://kasida.bg/tiny-love-postelka-s-vyzglavnica-tummy-time-fun … rog-117-6111.html.....много е готино Simple Smile

Аз се наспинках пак Simple Smile))) пупупупу,но батето е с хрема и го изпратих при баба му да го гледа днес да не стане фал с бебчо Simple Smile

Днес сме само с бебо дано пекне че иначе не ми се излиза,много ми е депресарско това мрачно време Stop,ще се боядисвам с новата боя на Палете-муса...ще видим как е

И да ви кажа какво стана,почнах диета и съм с няколко грама отгоре Shocked...(600гр.) и се отказвам...за два-три дни ей ти ...мисля да въведа нов начин на хранене у дома  bowuu ама за всички ни Crossing Arms

Хайде хубава събота Hug

# 443
Добро утро и от нас! Ние с малката шушулка вече 3-ти ден сме сам самички, татито го пратиха в командировка в Бургас, е оправихме се де, ама аз да си се оплача  Wink
Момичета, може ли и на мен паролата за албумчето , само слушам колко са сладки бебоците/за което съм убедена/ и ми се прииска  и на мен да им се порадвам

# 444
Добро утро!
Тази сутрин моята девойка ме изненада  Party.Снощи яде към 8,заспа в 9 и нещо и сутринта се ококори в 6.30  Heart Eyes.

Мила-Симона,пратих ти на ЛС! Peace

Хубав слънчев ден!

Момичета,аз  споменах,че Никито пк има РД днес! Peace  

# 445
Съботите и неделите са малко вяли в темичката, че всеки има ангажименти, ама искате ли да поговорим за захранването/за пореден път, ама аз много жво се интересувам, защото мисля да започвам от другата седмица  , а имам няколко отправни точки и се чудя от коя да почна... newsm78 Исках започна със сокчета, ама сега ме навиват да е с плодови пюрета направо...ама от друга страна пък съм чела, че ако започна с плодовите после няма да иска зеленчуковите.../въпреки, че невярвам при моя змей да стане така, то и тебешир ако му мушна в устата имам чуството, че ше го излапа сладко сладко... hahaha Дайте някакви изпитани схеми на захранване, мамите с по-големи дечица - помагайте  Hug

# 446
Амидала,аз започнах при каката с плодовите сокове,после домашно направени плодови пюрета.Сега обаче ще започна с пюре,а не със сок!

# 447
  • област Варна
Миленка, аз разбрах, че сокчетата увеличавали коликите и мисля тях последни да ги предлагам. За пюретата мисля първо с зеленчукови да почна, после с плодови поради съображенията, които си написала. Само се чудя да чакам ли 6 месеца или да мятам от края на четвъртия.
Ако ползвам готови пюрета ще са на Ганчев. Тук ми е другата чуденка - готови или сама да ги приготвям. Чудя се дали да отделя 150-200 лв. за кухненски робот и към 50 лв. за някой по-ефтин уред за готвене на пара. Като посвикнем с пюретата направо да я мятам на парчета зеленчуци да си ги яде с ръце сама.
Нашата принцеса взе нещо да примлясква, ама не като да иска да суче, ами като да се готви да дъвче. Ама е още малка.
Честит рожден ден на Никито!

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 11:18 от espinoza

# 448
Стани Peace(нещо се увлякох в писането на глупости и забравих Embarassed, а ми беше на акъла Crazy)

Честит Рожден ден на Никито  bouquet Hug
Да си жива и здрава и много горда и щастлива мама
  bouquet
Пиши как е малката Лили, която те измъчи с голямото чакане Heart Eyes

Амидала, аз също сериозно се замислям  за захранване,но няма да направя грешката,която допуснахме при баткото и го захранихме на 2 месеца със сок от ПОРТОКАЛ Shocked doh
С милият ми мъж,нали много четем Crazy и бяхме попаднали на няква стара книга в която се препоръчваше да се започне със такъв сок #Crazy и ние със всичкия си акъл(явно е бил малко #Silly, му дадохме на детето ooooh!)

Резултата можеш да си представиш (колики)!
Така че този път си мисля да започнем на 4,6 месеца със зеленчукови пюрета, после плодови и накрая соковете newsm78
А не сме се отказали от четенето на книги с мъжът ми Joy и в една книга от синът ми "Моето дете от 0 до 3 години"- пише че от 3 месец може да се дава бульон от супа Crazy
Мъжът ми много се изкушава да й капнем във млякото бульон от зеленчуци  Laughing

# 449
Честит рожден ден на Никито!!! Да си жива и здрава и много обичана мама  Hug

Моя малък мъж май има месечинка днес, въпреки че сме родени на 31 ... Да почерпя, че да ми е жив и здрав

Честито и на другите месечинковци  Hug

Амидала в голям размисъл ме хвърли  newsm78 Не мога да дам съвети, защото и аз съм в голяма чуденка как да подходя със захранването. Тъй като ние се кърмим, ще изчакам още малко и мисля да почна с нещо зеленчуково, но дали ще е сокче или пюре - зависи от малкия... защо все си мисля, че е хубаво вече да почнат да сядат за да им се дава нещо по-различно като консистенция от мляко, вода, сокче... мамите с опит да помагат  Hug
Хубав и слънчев ден от нас   love001

Общи условия

Активация на акаунт