Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 24 988
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро!
Синковеца спи, мама хрупа Кубети рано - рано и хич и не мисли да се пъне да отслабва!  Mr. Green Даже мисли, че има нужда от едно парче торта!

Да е жив и здрав рожденика на Ралчето!

Честито и на днешните месечковци!

Кой каза да пуснем тема за Февруарките 2012? Аз честно казано не си спомням кога разбрах, че съм бременна, но помня че се водеше, че съм забременяла на 2 юни... Е сигурно след две седмици съм разбрала, кога иначе?  Crazy

Ооооооооо ама днес и именници ли има?
Честито на всички празнуващи!  Hug

Аз по традиция ви напускам с готин емотикон!  ku-ku

Аре веднъж и аз да сложа една компания:

moresmile

# 586
Наде, да са ти живи и здрави именниците. Много да те радват   bouquet  Hug
Честито и на други ако има  Grinning
Ех, Еспинозка, мойто събуждане хич не беше такова, а между двете деца  Crazy
Хайде един път и аз да сложа компанийка, един мой любимец...че Лори да може да закуси  Grinning

# 587
Честит имен ден на Борянка на Надето,Борис на Фентъзи и Борислав на Снежи!

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 09:12 от Стани~87

# 588
добро утро на всички newsm03
първо да честитим на всички празнуващи вчера и днеска да бъдат най вече здрави и щастливи newsm51

да се похвалим вече се обръщаме с бая напъни след които и пръц се чува rotfImboно важен е крайния резултат
ние вече не затопляме в къщи но ние много топъл апартамента!
сега да се оплача нашето момче не спинка спокойно нещо се буди и почва да мрънка хапва си ръцете все едно го мъчи нещо ама незнам?! Rolling Eyes
аз не съм била с вас докато бях бременна ходех си на работа и да ви кажа нямах време иначе съм чела понякога може наистина да пуснем темичка ще е хубаво аз разбрах на 14 юни че ще имаме бебче бях самичка таткото беше командировка и се чудих 2дни как да му кажа за да го изненадам повече Two Hearts stork-boy
охх искам и аз вече да му давам сокче на моя разбойник ама ще изчакам 4 де Mr. Greenно пък се чудя дали да чакам консултацията до 10 абе ще я изчакам нека все пак и с педи да се консултирам може да даде някои полезен съвет! bowuu
надежда ние сме с фризовом но то не е за злояди деца а за повръщащи Tiredно пък е доста гъсто и мисля че добре засища!

# 589
Монче, не ми се сърди, ама моля те слагай по някоя запетайка и главна буква в постовете, че така ми изтичат очите да разбера къде започва изречение и къде свършва?!

Мимозке, мойта компания по - убава!  newsm57

# 590
Мимозке, мойта компания по - убава!  newsm57
Joy
Пчеличке, уби ме твоята компания  Joy Писали сме по едно и също време  Hug

# 591
Мимозке, мойта компания по - убава!  newsm57
Цял ден ще ми е пред очите  newsm09

ХЕЙ-Я нещо ми се губи...

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 09:28 от Стани~87

# 592
 взимам и от двете компании  Mr. Green еее вече мога да се натъпча спокойно  Blush
 Joy гледай ква прическа има, около шайбите обаче  Joy

Пчеличке, ние с теб може и да се водим забременяли на 2 юни, но Бенджи  Rolling Eyes Незнам, както искате... Hug
това пиле е  Party

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БОРЯНКА, БОБИ И БОРКО И НА МЪЖЪТ НА НАДИ!

# 593
  • Русе/Germany
Добро утро сладуранки със сладки бебета  Hug
Току що разбрах че малкото ми ангелче днес има имен ден Embarassed
и така ни се събират два повода за празнуване Simple Smile
та да почерпя  

Честито на всички други именници и всички други месечинковци
после ще пиша повече че сме нервни и ревем

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 09:30 от snejinka86

# 594
Пчеличке, ние с теб може и да се водим забременяли на 2 юни, но Бенджи  Rolling Eyes Незнам, както искате... Hug

Аз това имах предвид, че не знам от кога се започва, щото ние се водехме края на месеца!  newsm78

# 595

Аз това имах предвид, че не знам от кога се започва, щото ние се водехме края на месеца!  newsm78
Thinking идея нямам, ама да не останем по-назад от януарки  Blush Hug

ние отдавна се събудихме  Tired а кафето на мама още седи на масата  Tired

# 596
Ами да ви кажа,че нищо не ни пречи и сега да я пуснем (който е на ти с правенето на тема)  Peace

# 597
Аз съм забременяла след, или на 12 май(то тогава беше и Спасов ден, а има поверие че на Спасов ден вероятността е по-голяма Crazy)
Иначе разбрах че съм бременна на 03.06.2010г.
Та по този  повод, да ви  питам има ли нещо особенно около зачеването или раждането на дечицата ви?
Питам, защото аз разбрах че съм бременна няколко дена преди да почине дядото на мъжът ми (дори не можахме да му кажем Confused), а Борянка се роди 9 месеца по-късно точно когато дядото трябваше да има Рожден ден (имам чувството че той ни пази на този ден Rolling Eyes)

Според мен има още време за темичка,но пък и няма значение, важното е да се пусне Peace
Честито и на останалите именници от темичката ни които празнуват заедно с нас Hug
Янче, Борянка в момента яде Милумил(не че е очарована, отново #Cussing out ooooh!)
Ние вчера с много усилия ги докарахме на 650-60,но днес май няма да успеем Confused

# 598
Добро утрооо!
Взимам си и аз от кафенцето и компанийките , разбира се  Wink
За темичката много хубаво ми се вижда, въпреки че и аз се включих към края на бременността като си останах вкъщи.А по мои изчисления /които мисля са доста точни  / съм забременяла на 12,13 Май , даже скоро с татито си говорехме , че ще празнуваме годинка на малкото зайче Simple Smile

Честит имен ден на всички именници , аа и на месечинковците  Hug 

# 599
Добро утро!
Ние нямаме още нищо подобно на режим, не спи денем, вече не спи и нощем, тази нощ е поредната, която изкарах и не знам колко ще издържа още. Започнах от вчера да дохранвам след всяко хранене, но пък тя започна да се извива цяла нощ и да плаче от коремче-сега съм в чуденка дали да спра дохранването. Суче на половин час през деня (има поне 8-9-10 сукания за денонощие, ама де да знам как да ги броя, защото те са едни сукания да ти умре коня)), навън реве като магаре в количката като излезем, страх бера да изляза с нея вече. Чудя се вече да спра ли кърмата и да храня само с АМ, за да знам какво и колко изяжда, сега не знам и не знам колко да дохранвам, нищо не знам...дохранвам за сега само с по 60 мл, защото си мисля,че поне 70-80мл кърма имам да изяжда, ама онзи ден ме уби като излока след кърмене 100 мл АМ.  #Crazy Това кърмене било пълен кошмар, все едно не съм гледала едно дете до сега. Този месец сме +600г някъде, и това ме тормози отново.
Е, наоплаках се. Който иска да чете. Tired

Общи условия

Активация на акаунт