Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 24 970
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Стихийке мила, имаш нужда от голяяяма почивка!  Hug
Ако ти е много зле спирай я тази пуста кърма и ще видиш, че щом ти се успокоиш и на бебка ще ѝ е по - добре!
Аз като се сетя Бобо колко рев изрева от глад /без аз да разбера  Tired/ за две седмици и лошо ми става!

# 601
Огнена,извинявай ако си казвала и съм пропуснала,но кърмиш директно от гърда или изцеждаш и даваш?В смисъл говорим за количеството на кърмата.

# 602
Ооо,аз съм абсолютно сигурна,че ако я спра,ще се успокоя. Но..съм такава мазохистка,че след това ще изпадна в самосъжаление,че пак не съм успяла. ooooh!
Кърмя, не желая да чуя да изцеждам, че имам кофти спомени. Пък и веднъж втория месец изцедих и се оказа само 60 мл от двете гърди,ама нали консултанти ме убеждават,че няма нищо общо между цедене и кърмене и аз си втълпявам да вярвам,че има кърма.

# 603
  • област Варна
Лори, спинкам, когато спи малката  hahaha. Още се кърмим по 6-7 пъти на ден и най-дългата й пауза е 5 часа.
nadejdata, честити ти именици. Със здраве да си носят имената.
Нашата тема миналата година е пусната на 24 май. И аз си мисля, че е малко рано сега да се пуска.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 09:58 от espinoza

# 604
Огнена, и на моя приятелка момченцето наддаде 600 гр. последния месец, изцяло на кърма, но според мен това не е притеснително - мокри памперсите и има по 3-4 акита..и е спокоен, но пък вие ревете newsm78 А като й дадеш АМ-то успокоява ли се?!? Пепи, така, като му додадох вечерта се ускопокои и  заспа, но нашето по-скоро е скок в растежа...

# 605
Не се успокоява сякаш и след това.  Rolling EyesПамперсите са мокри, ака от 3 дена вече по веднъж на ден, преди беше поне по 4-5 пъти. Какво значи последен месец? За 4-ти мисля,че е нормално вече,ама за 3-ти...А и много повръща. Голямата и тя много повръщаше, но наддаваше много. Казах на педито ни,ама тя и е все тая. Както и всичко друго-и е все тая.

# 606
Здравейте и от нас  Hug

Честит имен ден на бебоците, които имат днес такъв  Hug

Аз съм забременяла на 14 или 15 май, но разбрах на 31-ви/а се водя от ранните февруарки, с термин 8-ми февруари/, ама нищо не пречи да се пусне тема, пък лекинко ще почнат да влизат попълненията/мале, колко ще ми е вълнуващо да ги чета, ще се върна една година назад... Crazy/

Огнена мила, ти си направо героиня! При всички тези премеждия все пак не се отказваш - аз го направих още на първият месец...Знам ,ч е отстрани е много лесно да се дават съвети, ама защо не вземеш от някой познат за няколко дена ел.везна и не я мериш преди и след кърмене - да видиш колко изяжда малката калпазанка? Ние да ти кажа от както направихме 3 месеца вече виждам леко светлина  тунела с реването и неспането - като че ли ревем по-малко/ама явно защото започнахме да се заглеждаме по играчки и се лъжем някак/, а и спането ни е много повече, отколкото беше преди месец...има дни, в които ми спинка след всяко хранене за по половин час/е, има и такива като вчера, дето имаше 2 спанета по пополив час за деня, ама пак не е системно, като се сетя преди какво беше... #Crazy...Демек - има надежда да знаеш, наистина се променят малките зверчета  Heart Eyes

# 607
Няма от кой да взема. Трябва да купувам. А както я карам, хич не смятам да кърмя и след 6-тия месец както вървят нещата, поне до тогава исках много...Не виждам защо да давам пари сега за такава везна вече. За спането-не мога по никакъв начин да я приспя денем-мога да люлея и да пея до посиняване-няма да заспи,ако не дам цицата. И тогава спи максимум 20 минути, като смуче докато заспи поне един преди това.  Crazy Не иска и залъгалки. Като излезем навън се почва с рев от блока и така...вчера мъж ми ме отмени и я изкара с количката, прибра я след един час и каза,че ревала през цялото време. Откачил.

# 608
Тя вече не се ли интересуа от играчки - музикалните не я ли влекат?

# 609
Влекат я-10-15 минути. Joy Колкото да изтичам да изпера накиснатите от половин век дрехи. Или да измия някоя чиния. Това да си почистя у нас изцяло още мога да го сънувам. Някой да извинява...ама водолеите излизат по-кофти мацки от скорпионките май. Joy Поне у дома е така. След голямата ми трябваха 3 години да реша,че искам второ, ако това ми беше първо май нямаше да се реша никога. Rolling Eyes

# 610
Пчеличке, ние с теб може и да се водим забременяли на 2 юни, но Бенджи  Rolling Eyes Незнам, както искате... Hug

Аз това имах предвид, че не знам от кога се започва, щото ние се водехме края на месеца!  newsm78
Опа ето ме. Да осветля още малко положението, забременях със сигурност на 10-ти май, после чинно си чаках 16 дена лутеална фаза (при мен е толкова, обикновено е около 14 дни) и си направих теста на 26-ти май и излезе съвсем бледа втора чертичка  Heart Eyes  Та според мен е рано още за тема, няма да има кой да се запише поне още 20 и кусур дена Simple Smile

Честито на всички останали месечинковци, ние днес ставаме на цели 3 месеца, юпиииии.

Огнена , спирай тогава кърменето, няма за какво да си причиняваш това вече толкова време, поне ще спреш да се притесняваш дали яде.

# 611

ЕЕЕ - ама защо така тази хубава Елена бе  Hug Ще и намериш цаката, сигурна съм, аз моя като го воидя, че вече му се спи/вече го познавам, започва даже и да търка очички, мрънка, прозява се/и го вземам странично, коремчето да е залепено за моя корем, слагам бибата и си заравя главата на свивката на ръката ми/лакетя/ и така заспива мног бързо  Peace /Давам идеи просто, може пък някоя да сработи... Praynig

Иначе за домакинските задължения - ние ако не е мъжо щяхме в кочина да си живееме - той готви, чисти, глади...аз най-много да пусна пералня и да простря...ама това е положението, той не се сърди, ама го виждам, че муе нанагорно, щото ходи на работа, събота и неделя също на частно работи..абе заприличал е на вейка/за разлика от мене...Simple Smile/

# 612
Ха, аз така правя като теб,ама моята като разбере,че има бибка в устата,а не цица, плюе и реве. И така безброй пъти, прозява се и реве. После реве до посиняване и евентуално може да заспи-веднъж така я хванах,ама по принцип не мога да я мъча с толкова време реване-не е това начина. А друг за 3 месеца не открих. В момента вече се нерви,че и се спи. Айде това беше от мен, отивам да служа за биба. Mr. Green

# 613
Да ви питам, че се сетих:
Само моя дивак ли спи при мен?
Нещо ми се струва все по - далечна перспективата да го командировам в кошарата...  Rolling Eyes

# 614
Ние спиме в кошарата до към 1-2 през нощта, после го местя на спалнята/мъжо яко мрънка вече, ама аз иначе трябва да седя до кошарата до 6 - мерси... Tired така до мене като замрънка бутам биба, давам водичка, поне не се налага да ставам.../Иначе и сега като е приспан съм го паркирала в кошарата, общо взето си му харесва  Peace

Огнена, незнам какво друго да те посъветвам, ама ти влизам напълно в положението/не че много ти помага това де.../. Ама наистина - ако спрете да се кърмите поне ше знаеш дали реве от глад, или от друго...тази Еленка малка бе, как нервира мама...

Ние вече се събидихме между другото, 20 минути беше сънят...

Общи условия

Активация на акаунт