А като й дадеш АМ-то успокоява ли се?!? Пепи, така, като му додадох вечерта се ускопокои и заспа, но нашето по-скоро е скок в растежа... 
/
...Демек - има надежда да знаеш, наистина се променят малките зверчета
Не иска и залъгалки. Като излезем навън се почва с рев от блока и така...вчера мъж ми ме отмени и я изкара с количката, прибра я след един час и каза,че ревала през цялото време. Откачил.
Колкото да изтичам да изпера накиснатите от половин век дрехи. Или да измия някоя чиния. Това да си почистя у нас изцяло още мога да го сънувам. Някой да извинява...ама водолеите излизат по-кофти мацки от скорпионките май.
Поне у дома е така. След голямата ми трябваха 3 години да реша,че искам второ, ако това ми беше първо май нямаше да се реша никога. 

Та според мен е рано още за тема, няма да има кой да се запише поне още 20 и кусур дена 

Ще и намериш цаката, сигурна съм, аз моя като го воидя, че вече му се спи/вече го познавам, започва даже и да търка очички, мрънка, прозява се/и го вземам странично, коремчето да е залепено за моя корем, слагам бибата и си заравя главата на свивката на ръката ми/лакетя/ и така заспива мног бързо
/Давам идеи просто, може пък някоя да сработи... 
/
така до мене като замрънка бутам биба, давам водичка, поне не се налага да ставам.../Иначе и сега като е приспан съм го паркирала в кошарата, общо взето си му харесва 
Препоръчани теми