: освен че ще се успокоиш ами и малката ще се успокои и ще можете да се радвате и двете една на друга без нерви и напрегнатост.
не може ли някой да те отмени поне за 2 часа да излезеш без децата и да се поразсееш? Аз с едно дете имам нужда от малко време в което той не е в ръцете ми и не го чувам как плаче и т.н пък не мога да си представя на теб какво ти е. Силно те прегръщам
вземам си и от кафето и от компанийката
първата компанийка ще я копнааа
малко да я вкарам в приличен вид
с пинсетата
а другааатааа
не обаждам какво ще я правя нея
явно влизам в някакъв пролетен период като котките
бях на цитонамазка и док. ме хвана, а аз изпаднах в нервна криза- ние се пазехме доста и беше неочаквано... и както ме преглеждаше с вагиналният ехограф аз се побърках от новината-станах и почнах да се обличам преди да е приключил прегледа!
док. беше в шах и се чудеше как да ме успокои
сигурно ще ме помни цял живот
а пък на моя не му говорих цял ден
той милия се разплака от радост като му казах, а аз бълвах змии
но още на вечеря бях щастлива и горда че ще ставам пак мама
В темата се включих почти накрая
, защото какво се бях оплела и си мислех че няма още за февруари и пишех при декемврийските
ма и те ме приеха- ко да ме правят

Денем, ако заспи обезатерно е с мен, вечер го приспивам при мен и го слагам в кошчето и така до към два. После мрън мрън и хоп пак при мен. За сега кошчето спасява горе долу положението, но като гледам как растем най-много още два месеца да го ползваме 

После е при мен и баткото на спалнята
Представям си какво ти е с толкова неспокойно бебе. И ти се възхищавам, че си упорита и искаш да дадеш най-доброто от себе си. Аз изцяло подкрепям казаното от Мимоза!
За цеденето - рядко се случва да изцеждам повече от 30 мл наведнъж. Значи ли това че нямам кърма. Освен това бебетата наддават различно. Гледах тия дни как са наддавали момчетата - ами много различно. Особено втория, когото кърмих. Ами много по малко е наддавал. Добре че докторката ми е била свястна да не ме разубеждава. А иначе сега ако ги бях слушала педиатрите от Токуда, трябваше да съм с "малко" кърма и да дохранвам. Но се оказа, че детето си наддава добре.
А в случай, че решиш да минеш изцяло на АМ- никак не се упреквай, защото и така ще можеш да даваш най-доброто от себе си. Моят първи син е кърмен много малко, точно поради подобни на твоите съмнения. НО не съм му по-малко майка.

Изкарах си акъла чак, мъжо вика, че бил гладен, а аз не мислех така, ама как да знам
Знаех си аз, като казвах на времето, че от кърменето повече ме е страх от раждането и бях права. Няма оправия в това, няма сигурност, все си в плаващи пясъци. По тоя повод- Огнена
Лори НА ПАТЕРИЧКИ, НО МНОГО ИСКРЕНО ЧЕСТИТО ОТ НАС С АСТРАЛНОТО БЛИЗНЕ. ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ ТРИМАТА С ТАТЕТО, ПЪК И КОЙ ЗНАЕ НЯКОЙ ДЕН МОЖЕ ЧЕТИРИМАТА, ПЕТИМАТА 

А тези от нас, които си знаят датата на забременяване да почнат и те да черпят 
съчувствам ти / не че много те успокоява де / но наистина е много уморително за майката с ревливо бебе, аз съдя по това, че се изнервям и аз като Мила е неспокойна, а това не се случва чак толкова често .Дано скоро се поуспокои тази малка палавница 
. Препоръчани теми