Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 24 969
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе/Germany
Огнена защо се тормозиш по този начин и си съсипваш нервната система а и това се отразява и на детето, Спирай с това кърмене и стига толкова мъки според мен  Sad: освен че ще се успокоиш ами и малката ще се успокои и ще можете да се радвате и двете една на друга без нерви и напрегнатост.  Hug не може ли някой да те отмени поне за 2 часа да излезеш без децата и да се поразсееш? Аз с едно дете имам нужда от малко време в което той не е в ръцете ми и не го чувам как плаче и т.н пък не мога да си представя на теб какво ти е. Силно те прегръщам Hug  

# 616
Добър ден момичета Simple Smile
минавам да ви почерпя, че Боби днес има имен ден Simple Smile

Честит празник и на всички с името Борис, Борислав, Борислава и производни Simple Smile
Честито и на месечинковците  bouquet

# 617
Огнена,за някой може да прозвучи грубо или глупаво,но ако ти за теб самата мислиш,че ако почнеш изцяло на АМ и детето ще се успокой-няма какво да го мислиш!Аз лично така бих направила.Второ дете гледам (даже това е кърмено няма и пълен месец) на АМ и е здраво,наддава и т.н.
Ти пробвала ли си 2-3 хранения да са само на АМ?Плаче ли пак така?

# 618
  • Полски Тръмбеш
ДОООБРОО УТРОООООООООО  Grinning вземам си и от кафето и от компанийката  Mr. Green - благодаря за тях  Hug първата компанийка ще я копнааа  smile3508 малко да я вкарам в приличен вид  Joy с пинсетата  newsm48 а другааатааа  Heart Eyes не обаждам какво ще я правя нея  Blush  smile3534  явно влизам в някакъв пролетен период като котките  Embarassed какви мисли ме налягат  hahaha
 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!!! СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА Явор, Красимира, Ивайло и  Борислав
АЗ разбрах че съм бременна на 31,05 и съм била на седмица бременна  Heart Eyes бях на цитонамазка и док. ме хвана, а аз изпаднах в нервна криза- ние се пазехме доста и беше неочаквано... и както ме преглеждаше с вагиналният ехограф аз се побърках от новината-станах и почнах да се обличам преди да е приключил прегледа!  Joy  док. беше в шах и се чудеше как да ме успокои  Joy  сигурно ще ме помни цял живот  hahaha а пък на моя не му говорих цял ден  Crossing Arms той милия се разплака от радост като му казах, а аз бълвах змии  Joy но още на вечеря бях щастлива и горда че ще ставам пак мама  Heart Eyes В темата се включих почти накрая  smile3555, защото  какво се бях оплела и си мислех че няма още за февруари и пишех при декемврийските  smile3555 smile3555 smile3555 ма и те ме приеха- ко да ме правят  Embarassed  Joy

Цитат
Огнена,за някой може да прозвучи грубо или глупаво,но ако ти за теб самата мислиш,че ако почнеш изцяло на АМ и детето ще се успокой-няма какво да го мислиш!Аз лично така бих направила.Второ дете гледам (даже това е кърмено няма и пълен месец) на АМ и е здраво,наддава и т.н.
Ти пробвала ли си 2-3 хранения да са само на АМ?Плаче ли пак така?
щях да пиша същото, но Стани ме изпревари.  силно те прегръщам и дано й намериш цаката  Praynig

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 10:33 от mim_007

# 619
  • Полски Тръмбеш

ФУК-ФУК форма Edge  Mr. Green

# 620
Ние спим в леглото само,че после май трудно отвикват,иначе на мен така ми се иска да се гушкаме и понякога си го взимам при мен сутрин да се изтягаме заедно!

Огнена аз бързо приключих също с кърменето още 1вия месец не съм се обвинявала,защото както са казали другите поне знаех,че не реве от глад.Аз имах и други причини де,нали и мастит направих,но все пак не се мъчи Peace

мим супер са  newsm10

# 621
Да ви питам, че се сетих:
Само моя дивак ли спи при мен?
Нещо ми се струва все по - далечна перспективата да го командировам в кошарата...  Rolling Eyes

Ние определено си спим в коша!Това при мен/нас не искам и да си го помислям,че току виж и каката ревнала при нас да спи  ooooh!

Мим   smile3501

# 622
Да ви питам, че се сетих:
Само моя дивак ли спи при мен?
Нещо ми се струва все по - далечна перспективата да го командировам в кошарата...  Rolling Eyes
нееее, кошарката ни е за красота, дори вътре ни седи активната гимнастика  hahaha Денем, ако заспи обезатерно е с мен,  вечер го приспивам при мен и го слагам в кошчето и така до към два. После мрън мрън и хоп пак при мен. За сега кошчето спасява горе долу положението, но като гледам как растем най-много още два месеца да го ползваме  Rolling Eyes и в момента ми е на рамото и спи.
щях да питам нещо, но........ Embarassed
Незнам как издържате да реват, аз куквам от 1 часовото ни реване в количката и това му е за целия ден  ooooh!
Огнена и според мен е по-добре да спираш или поне да дохранваш. Може наистина да не й стига храната. Пък ти си направила и невъзможното няма да си хабиш нервите безкрайно. Аз пак да си кажа, че това, че съм кърмила бебето си месец и половина, не ме прави по-малко майка  bowuu

# 623
И Боби си спи в кошарата или в шезлонга. Много рядко се случва сутрин да го взема на спалнята при мен и то ако ужасно много ми се спи.
Още от самото начало го слагах само и единствено в кошарата или шезлонга за сън и сега дори се приспива сам, на две седмици един път ще се падне да трябва да го приспивам и то люлеейки го в кошарата Peace
Незнам как издържате да реват, аз куквам от 1 часовото ни реване в количката и това му е за целия ден  ooooh!
Мойто диване реве предимно вечер след баня като го обличам или ако реши, че прекалено малко съм го разнасяла на ръце /понеже наистина не го разнасям много/, обаче нищо не правя, най- много ако видя, че вече става лилав от рев му давам малко чай докато се уктори и така. То иначе къде ще му излезе края ако при всяко мрънкане или ревване почна да го разнасям, и така съм останала без кръст и без ръце с неговите 7 кила ooooh!

# 624
Нашето шушулче вечер спи в кошарката си /като го сложа след храненето в 21 ч. или е заспал докато папка, или сам се приспива/, а през деня в шезлонга или активната гимнастика /понякога докато се радва на играчките и заспива/.
Огнена  и аз бих те посъветвала да спреш с това мъчение и за теб и за бебка. Аз къмрих Тео само първия месец /като след  20-ия ден започнах да го дохранвам, защото след изцеждане, видях че имам малко кърма и той все беше неспокоен явно не му беше достатъно/. След първия месец кърмата ми освен, че беше малко, беше започнала да става и водниста и реших че няма смисъл повече да се мъчим. Така от началото на 2-рия месец сме само на АМ и бебчо е много спокоен. Ти си знаеш най-добре какво е добре за детето ти, аз просто споделям  Peace

# 625
Не искам да оборвам никого или да споря, но пълните памперси за мен са най-добрия показател. Според мен, щом не се успокоява след АМ значи може би самото дете да е по-ревливо. Има такива. Всички ли на АМ са спокойни бебчета ?!? Не те подтиквам да продължиш да кърмиш или да спреш, ти най-добре си знаеш и си усещаш нещата  Hug
Амидалка, Пепи заспива точно по същия начин, когато сме вкъщи/не в количката/. А в кошарата спи само по време на дългия си нощен сън - от 9.30-10.00 до към 3-4-5 ч.  Hug После е при мен и баткото на спалнята  Grinning

# 626
Привет сладурчета!

Огнена, виждам, че притесненията ти не са намалели.  Hug Представям си какво ти е с толкова неспокойно бебе. И ти се възхищавам, че си упорита и искаш да дадеш най-доброто от себе си. Аз изцяло подкрепям казаното от Мимоза!  Hug За цеденето - рядко се случва да изцеждам повече от 30 мл наведнъж. Значи ли това че нямам кърма. Освен това бебетата наддават различно. Гледах тия дни как са наддавали момчетата - ами много различно. Особено втория, когото кърмих. Ами много по малко е наддавал. Добре че докторката ми е била свястна да не ме разубеждава. А иначе сега ако ги бях слушала педиатрите от Токуда, трябваше да съм с "малко" кърма и да дохранвам. Но се оказа, че детето си наддава добре.
Пак повтарям, че не те агитирам нито в едната пососка, защото ти най-добре ще си решиш, но това че изцеждаш малко и че Елена е неспокойна изобщо не са ти индикатори за малко кърма. И друга- вече се хранят различно от новородените. Моята Елиза е голяма любопитка и понякога суква 5 мин. и започва да се оглежда. Усещам, че не е яла достатъчно, но не мога да я накарам да суче насила. После огладнява по-рано и суче по-дълга. А вечер и при мене кърмата е по-малко, но компенсирам с по-дълго хранене.

Стискам палци да вземеш най-доброто решение! Hug А в случай, че решиш да минеш изцяло на АМ- никак не се упреквай, защото и така ще  можеш да даваш най-доброто от себе си. Моят първи син е кърмен много малко, точно поради подобни на твоите съмнения. НО не съм му по-малко майка. Heart Eyes

# 627
И аз съм напълно съгласна с Мимоза и Хепи мама, че дори по няколко пъти го предъвквахме това, но като гледам след 3 месеца още не се е успокоила Огнена, та тя си знае най-добре как ще и е по-спокойно.

П.П.Много рядко изцеждам повече от 50 мл. от гърда, при това даже не е сукано от тази гърда.

# 628
Здравейте сладурки  Hug

Не можах да пиша вчера, много рева диването, даже в коритото, а досега все уж му беше хубаво във вода  Cry Изкарах си акъла чак, мъжо вика, че бил гладен, а аз не мислех така, ама как да знам Crossing Arms Знаех си аз, като казвах на времето, че от кърменето повече ме е страх от раждането и бях права. Няма оправия в това, няма сигурност, все си в плаващи пясъци. По тоя повод- Огнена  Hug  Hug  Hug

И сега с честитките се почвам smile3508 Лори НА ПАТЕРИЧКИ, НО МНОГО ИСКРЕНО ЧЕСТИТО ОТ НАС С АСТРАЛНОТО БЛИЗНЕ. ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ ТРИМАТА С ТАТЕТО, ПЪК И КОЙ ЗНАЕ НЯКОЙ ДЕН МОЖЕ ЧЕТИРИМАТА, ПЕТИМАТА  Wink

ЧЕСТИТО ГОДИШНИНА НА БОБЧО МНОГО ЩАСТИЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ И НА ВАС

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ, ЧЕСТИТИ ИМЕННИЦИ  Hug  Hug  Hug  Hug
Бягам да търся да попълвам данъчна (съвсем на време). Мисля и аз, че е време за тема за бъдещите Февруарки, сега тръгва цикъла, нищо, че първите ще забременеят след десетина дена-да им е на късмет Heart Eyes А тези от нас, които си знаят датата на забременяване да почнат и те да черпят  Mr. Green Heart Eyes

Цун

# 629
Огнена  Hug съчувствам ти / не че много те успокоява де / но наистина е много уморително за майката с ревливо бебе, аз съдя по това, че се изнервям  и аз като Мила е неспокойна, а това не се случва чак толкова често .Дано скоро се поуспокои тази малка палавница  Heart Eyes
Иначе ние заспиваме към 21.00 в кошарата и после когато се събуди през нощта - 3.00 или 4.00, а може и 5.00 я взимам при нас , кърмим се легнали и заспиваме до към 8.00.Засега не мисля , че е свикнала при нас , по -скоро мама я мързи да стане да я премести след храненето , пък и малко да си я нагушка. През деня си се приспива обикновено самича, или по-скоро с помощта на палеца си , а и се заседява сама също, нооо ако сме на вън или спим в количката или искаме на ръце - доскучава ли и в коша не знам  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт