LaRedoute.fr - 196 - С променени условия за България!

• 48 068
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Предполагам е за поръчката с халата.
Не искат да ти я анулират защото вече е обработена и изпратена/на 6та стъпка ли  е?/.

Същата....На 4-та стъпка е.......

# 616
  • София
И какво стана в крайна сметка, колко пари са блокирали (изтеглили) за нея?
Може би трябва да пишеш на превозвача да я откажат като пристигне на адреса им, за да се върне обратно при ЛР.

# 617
  • Варна
Да, нали в пейпал са ти блокирали малката сума... изтеглиха ли я? Статуса и pending ли е или  completed?

# 618
Здравейте!
Ако някой артикул е наличен след няколко седмици има ли вероятност да се появи по-рано и поръчката да я обработят по-бързо? Благодаря!

# 619
Да, нали в пейпал са ти блокирали малката сума... изтеглиха ли я? Статуса и pending ли е или  completed?

В ПП и в банката е малката сума, статусът е pending....... Благодаря и на Евка за помощта! Ох.....дано се оправи тази поръчка в моя полза........

# 620
  • София
Маменце, ще се оправят нещата.  Peace
Ще си изтеглят правилната сума! Няма да посмеят през ПП да шмекеруват!
В най-лошия случай, с диспут ще решим проблема, ако изобщо се стигне до там.
Но аз съм сигурна, че в понеделник статусът и ще е completed  вече, и то със сумата, която си потвърдила!  Hug  Heart Eyes   bouquet

# 621
Маменце, ще се оправят нещата.  Peace
Ще си изтеглят правилната сума! Няма да посмеят през ПП да шмекеруват!
В най-лошия случай, с диспут ще решим проблема, ако изобщо се стигне до там.
Но аз съм сигурна, че в понеделник статусът и ще е completed  вече, и то със сумата, която си потвърдила!  Hug  Heart Eyes   bouquet

Praynig Praynig Praynig Praynig

# 622
# 623
  • София
А някой има ли вече опит с превозвача в София? Следя темата, но май не съм видяла много отзиви за тях дали са бързи и коректни   bouquet

# 624
Вчера пуснах поръчка през Петит Солейл, чакам потвърждение, нищо чудно да не си дават зор през уикенда. Надявам се утре да ми пишат.  Peace

# 625
А някой има ли вече опит с превозвача в София? Следя темата, но май не съм видяла много отзиви за тях дали са бързи и коректни   bouquet
Направих поръчка на техен адрес.
Имам потвърждение , че е получена и в петък тръгва към БГ. После ще пишат пак.
1,700кг -  5,10 лв  - дала съм опция да си я взема от офиса им.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 15:51 от камъче

# 626
  • Монтана
 Момичета и аз пуснах поръчка през превозвача а се указа че пътува по DHL.

# 627
Момичета и аз пуснах поръчка през превозвача а се указа че пътува по DHL.
Т.е. пътува с DHL към теб, не към превозвача ли? Ако е така, може да не си валидирала смяната на адреса.

# 628
  • Пловдив
Само да кажа ,че софииската фирма отговаря и в неделя.Вчера им пратих мейл със запитване,днес имам отговор от тях.Нямам пристигнала пратка още ,но и имам само 1 поръчка .Не мога да дам отзив,но поне за сега комуникацията им е на ниво.

# 629
Момичета ,а някой знае ли кога ще пристигне камиона на русенската фирма.

Общи условия

Активация на акаунт