LaRedoute.fr - 196 - С променени условия за България!

• 48 077
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, понеже темата е за новите условия на Ла Редут за България искам да ви кажа, че аз вече направих поръчка /за съжаление/ по чисто новите им условия за нас.
и ето какво мога да ви споделя: За 13 бр.артикули, някой намалени с код + подарък /чаши/ платих 80 евро за стоката + 21 евро за доставката до София с DHL.
Как ви се струва?! и да отбележа, че с всеки добавен артикул цената на транспорта скачаше...а нямам нищо тежко.Само дрехи, и то детски.
80 евро + 20 % (16 евро) + 5,95 евро за доставка... и се получава... Tired Цената скача не защото имаш тежки стоки, а защото тази "такса" (в този случай - 16 евро) е процент от цената на дрешките  Sad
....понеже с кода, който ползвах отпадна редовната такса от 5,95 накрая сметката излиза,че всяка дреха се оскъпява с повече от 20% ,както е написано в началото н атемата в ЧЕРВЕНО. В моя случай с 26% скочиха дрешките

# 211
............ и аз да се набутам в темата  Embarassed За новопоявилият се превозвач ............ аз си харесах русенци - реагираха първи, направиха сууупер впечатление и като им мърморя на главите обещаха пунктове по градовете. Е, аз ще си чакам от тях офисчето в Бургас  Crossing Arms

iv-pif  дали ако бе разделила поръчката на няколко по-малки нямаше да е по-изгодно........ въпреки доставката за всяка от тях /щом не ползваш превозвача/, а и подаръче във всяка  Mr. Green ............На втора стъпка се начислява отново таксата доставка, понеже сме българи  Sad
Сега прочитам, че Чикита е редактирала и също е обяснила!

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 23:04 от stokrini

# 212
Момичета, аз вече получих първата си поръчка чрез посредника. Сложили са ми и подаръка.  Grinning Излезе ми 2евро+1.90лв. доставка с Български пощи от Русе до Пловдив, общо 5.80лв.

# 213
Кажете , моля ви  Praynig

Момичета , в je choisis mon mode de livrasion се избира colisimo siuvi48 , нали ??

# 214
  • София

Момичета , в je choisis mon mode de livrasion се избира colisimo siuvi48 , нали ??

Да.

# 215
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Може ли да попитам нещо. Можете ли да ми обясните за тези кодове. Харесах си тази дрешка http://www.laredoute.fr/vente-combi-pilote-fausse-fourrure-bebe- … =4&pos=17_n_n и много ми се иска да и намаля малко цената... гледах в един сайт по-напред в който пишеше за кодовете но нещо не се оправих.. имаше няколко линка с кодове но като ги пошех на сайта нишо не ставаше.. имаше едно бутонче ок до полето за кода, което изобщо не ставаше активно...
И още... ако поръчам през въпросния превозвач следва д аси спестя тези 20% оскъпяване, така ли?

Мерси много Simple Smile

# 216

Да.

Благодаря.

# 217
Може ли да попитам нещо. Можете ли да ми обясните за тези кодове. Харесах си тази дрешка http://www.laredoute.fr/vente-combi-pilote-fausse-fourrure-bebe- … =4&pos=17_n_n и много ми се иска да и намаля малко цената... гледах в един сайт по-напред в който пишеше за кодовете но нещо не се оправих.. имаше няколко линка с кодове но като ги пошех на сайта нишо не ставаше.. имаше едно бутонче ок до полето за кода, което изобщо не ставаше активно...
И още... ако поръчам през въпросния превозвач следва д аси спестя тези 20% оскъпяване, така ли?

Мерси много Simple Smile

Потърси тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=570843.new#new
ПП: Упс, Евчето е написала  Peace

# 218
  • София

Мерси много Simple Smile
Здравей, дрешката е от стара колекция(2010/11), а за нея кодове вече няма. Не може да се намали. В темата за кодове е обяснено всичко много подробно. В първия пост ще намериш отговора на въпроса защо бутона Ок остава сив.  Peace
С превозвача спестяваме не само 20-те %, а и доставката от 5.95 евро, в повечето случаи.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 09:48 от Evа

# 219
  • София
Благодаря момичета, жалко за намалението.... много ми харесва дрешката.. май ще си я поръчам все пак.. въпреки че 60 лв. ми се струва много... но може и да е нормално.. нямам много опит с детските дрешки още

# 220
  • София
Благодаря момичета, жалко за намалението.... много ми харесва дрешката.. май ще си я поръчам все пак.. въпреки че 60 лв. ми се струва много... но може и да е нормално.. нямам много опит с детските дрешки още

Ами, много е. Повечето им дрехи не заслужават реалната си цена...да не те разочаровам отсега.  Peace
Аз лично ти предлагам да изчакаш, ще изкарат есенната к-я и ще има повече избор, а и тогава ще може да се намали порядъчно. По лентичката ти виждам, че не е спешно да купуваш такива дрешки.  Wink

# 221
  • София
Eva мерси за отговора. Не е спешно наистина, просто нямам търпение  Rolling Eyes

# 222
  • Пловдив
Eva мерси за отговора. Не е спешно наистина, просто нямам търпение  Rolling Eyes

аз имам напоръчани дрехи, като дойдат ще ти кажа как е качеството, но ти имаш един куп време, а и сега е лято, после ще е зима...

# 223
добро утро момичета, какво точно означава този надпис - Le deusieme au choix a 1 euro - пробвах с блузката като добавих втора, но цената в кошницата не ми се намали. Благодаря Hug

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-bebe-fille.aspx?productid= … =2&prodsize=0

# 224
Chère Madame,J'ai bien enregistré votre commande et je vous en remercie.Je regrette de ne pas pouvoir vous livrer tout de suite car nos délaisd'approvisionnement sont plus longs que prévus.Bien sûr, je vous informerai de l'arrivée de votre colis dès réception.Vous pouvez également consulter votre "suivi de commande" sur le site http://www.laredoute.fret très facilement annuler les articles en attente ou les remplacer pardes articles similaires.Merci de votre confiance et à très bientôt !Votre conseiller.

Може ли някои да ми каже какво точно искат да ми кажат?? newsm78Пуснах си една дрешка която ще е налична след 3 седмица /на превозвача/ и не мога да разбера отказват ли ми я ли не?????Помогнете!!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт