LaRedoute.fr - 196 - С променени условия за България!

• 48 077
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
добро утро момичета, какво точно означава този надпис - Le deusieme au choix a 1 euro - пробвах с блузката като добавих втора, но цената в кошницата не ми се намали. Благодаря Hug

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-bebe-fille.aspx?productid= … =2&prodsize=0
А добави ли кода.Аз вчера пробвах и ми се намалиха блузките

# 226
  • Варна
Взех пробната си поръчка с превозвача.
Получих този пуловер - цветовете са като на снимката, изглежда нежен, много ми харесва. Тениска приятен цвят и хубаво трико. И двете са шити в Бангладеш, размера е 138.
Доволна съм. Simple Smile

# 227
Още едно въпросче - защо при смяна на адреса с френския ми дава, че пощенския код е неверен - 94170 - проверих го два пъти и въпреки това си стои червения надпис отдолу. мерси

# 228
  • София
Още едно въпросче - защо при смяна на адреса с френския ми дава, че пощенския код е неверен - 94170 - проверих го два пъти и въпреки това си стои червения надпис отдолу. мерси
Опитай с F5 докато стане или сложи курсора пред кода и дай BackSpace.  Peace

# 229
Благодарят за поръчката, информират, че е регистрирана, но със съжаление споделят, че не могат да я доставят веднага. Сроковете се оказват по-дълги от очакваното. Разбира се, ще те информират за пристигането им. Но също така те информират, че можеш още сега на посочения линк да ги откажеш и замениш с други. Благодярат за доверието. Подписано от консултанта на клиенти.
Chère Madame,J'ai bien enregistré votre commande et je vous en remercie.Je regrette de ne pas pouvoir vous livrer tout de suite car nos délaisd'approvisionnement sont plus longs que prévus.Bien sûr, je vous informerai de l'arrivée de votre colis dès réception.Vous pouvez également consulter votre "suivi de commande" sur le site http://www.laredoute.fret très facilement annuler les articles en attente ou les remplacer pardes articles similaires.Merci de votre confiance et à très bientôt !Votre conseiller.

Може ли някои да ми каже какво точно искат да ми кажат?? newsm78Пуснах си една дрешка която ще е налична след 3 седмица /на превозвача/ и не мога да разбера отказват ли ми я ли не?????Помогнете!!! Praynig

# 230
Пробна поръчка с албанци получих днес с посредника.......Всичко е налице, вкл. и подаръка. Успях с една пола, която тогава не бе още при албанците, да хвана БД. Всичко е за щерката и съм и улучила размера, доволна съм.

http://www.laredoute.fr/vente-collants-en-maille-cotelee-stretch … mp;prodsize=00003 - хубав, плътен, без пета

http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-roule-manches-longues.asp … mp;prodsize=00040 - предполагам,че е много коментиран този пуловер, по принцип го взех с идея сега да и е голям, за да и стане напр. другата зима.......

http://www.laredoute.fr/vente-jupe-coupe-crayon.aspx?productid=3 … mp;prodsize=00038 - това е полата, все ще потрябва за някое ученическо тържество.........

И една калъфка за да мина 10е.......

Обща сума - 10,42е.  - 20,84лв(Пей Пал ми е сметнал високичък курс) и 7,90лв. всички разходи за доставка от посредника - 28,70лв. ( и услги на Еконт), пакета ми бе 1,280кг.

Ако го нямаше посредника - 18,45е. Около 36,50лв.

Разлика в моя полза - около 7,80лв. С Български пощи може би 1 лв. по-малко щеше да ми излезе.

Това е! Най-подробен Рапорт даден!

# 231
Благодарят за поръчката, информират, че е регистрирана, но със съжаление споделят, че не могат да я доставят веднага. Сроковете се оказват по-дълги от очакваното. Разбира се, ще те информират за пристигането им. Но също така те информират, че можеш още сега на посочения линк да ги откажеш и замениш с други. Благодярат за доверието. Подписано от консултанта на клиенти.
Chère Madame,J'ai bien enregistré votre commande et je vous en remercie.Je regrette de ne pas pouvoir vous livrer tout de suite car nos délaisd'approvisionnement sont plus longs que prévus.Bien sûr, je vous informerai de l'arrivée de votre colis dès réception.Vous pouvez également consulter votre "suivi de commande" sur le site http://www.laredoute.fret très facilement annuler les articles en attente ou les remplacer pardes articles similaires.Merci de votre confiance et à très bientôt !Votre conseiller.

Може ли някои да ми каже какво точно искат да ми кажат?? newsm78Пуснах си една дрешка която ще е налична след 3 седмица /на превозвача/ и не мога да разбера отказват ли ми я ли не?????Помогнете!!! Praynig

Благодаря много!Остава да чакам артикула които съм си поръчала. smile3525

# 232
Moмичета, внимавайте какво точно поръчвате, чрез превозвача, за да няма изненадани като мен после, заради подаръка чантата с постелка са ми сметнали доставката по обемно тегло, и излиза с 2лв по скъпо Peace

# 233
Moмичета, внимавайте какво точно поръчвате, чрез превозвача, за да няма изненадани като мен после, заради подаръка чантата с постелка са ми сметнали доставката по обемно тегло, и излиза с 2лв по скъпо Peace

Ами той Превозвача си е написал в условията - да не ровя сега, но е написано,че се взима по-голямото тегло от двете.....Та всеки си прави сметка.......Сега поне  има избор - с или без посредник.......

# 234
Да, написал го е, но предполагах, че е за по големи неща.Просто предупреждавам за други неразбрали като мен

# 235
Здравейте! До сега не съм се включвала, но също пазарувам от Ла Редут и до днес смятах, че никога няма да имам проблеми с този сайт.
На кратко: март месец поръчах 2 чифта маратонки и едни 3/4 чорапи, които ги дебнех доста време. Чорапите дойдоха на време, а за маратонките още чакам, понеже ги нямаха в наличност, но предполагам, че другата седмица ще пристигнат. Та... след поръчката ми на 7.03 видях, че са ми дръпнали цялата сума от  42.80 евро. Днес видях, че преди 2 дни са ми дръпнали отново същата сума.
Въпросът ми е как да процедирам сега? Благодаря!

П.С Съжалявам ако се повтарям, но наистина нямам време да прегледам темите

# 236
  • София
.....
Въпросът ми е как да процедирам сега? Благодаря!

П.С Съжалявам ако се повтарям, но наистина нямам време да прегледам темите

Аз имах подобен проблем с един сайт....

Обади се в банката ти и им кажи за проблема или пиши на сайта(магазина)... Може да пробваш да звъннеш ако имат телефон за връзка (на сайта трябва  да има)(ако не говориш френски, е много верочтно човека, с който говориш да говори английски.. ако не говориш английски .. незнам) Според мен ен би трябвало да се притесняваш. Обясни в банката за какво става въпрос и те ще ти кажат какво да правиш (или какво е направят те), малко вероятно е да не си получиш парите.

# 237
Eva мерси за отговора. Не е спешно наистина, просто нямам търпение  Rolling Eyes
Това е много хубаво мекичко космонавче, аз го купих за 7-8евро.

# 238
  • София
Eva мерси за отговора. Не е спешно наистина, просто нямам търпение  Rolling Eyes
Това е много хубаво мекичко космонавче, аз го купих за 7-8евро.

Ауу ако решиш да го продаваш някой ден и е подходящ размер свирни!

# 239
pow, благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт