LaRedoute.fr - 196 - С променени условия за България!

• 48 061
  • 729
  •   2
Отговори
# 645
Здравейте момичета.Моля за малко помощ. PraynigПуснах поръчка с франсетобг, но в бързината не отбелязах до адрес, а остана до пункт. ooooh!Може ли да се направи нещо за да си получа поръчката.Трябва ли да изпращам в такъв случай формуляр или не.Не знам какво да правя ooooh!

# 646
Здравейте момичета.Моля за малко помощ. PraynigПуснах поръчка с франсетобг, но в бързината не отбелязах до адрес, а остана до пункт. ooooh!Може ли да се направи нещо за да си получа поръчката.Трябва ли да изпращам в такъв случай формуляр или не.Не знам какво да правя ooooh!
Пиши на превозвача,но доколкото знам вземането от пункт е 2евро

# 647
Много благодаря. Едновременно с изпращането на  формуляра ли да му пиша като текст в е-майла или отделно.Или във формуляра в полето "13. При поръчка до пункт във Франция:
 - адрес на пункта" или в полето "14.Допълнителни указания".

# 648
Много благодаря. Едновременно с формуляра ли да му пиша писмо или отделно.
Както искаш-според мен няма значение-късмет Simple Smile

# 649
Здравейте и от мен!
И аз пуснах поръчка до френския адрес на превозвача(не за първи път-първата от друг сайт си я получих вече), но сега виждам в статуса, че стои следното Colis nº 2011............ non distribué, retourné par le transporteur le 13/05/2011 à l'adresse de livraison choisie / Парцел номер 2011.............неразпределената върнат от превозвача 13/05/2011 до доставката избран адрес До вчера беше на 6-та стъпка, а днес това???!!!!
Чудя се да им пиша ли, какво да им пиша...парите са изтеглени, не съм ползвала от "вълшебните кодчета" за да правят номера...дайте ми моля съвет!

# 650
  • Варна
Здравейте и от мен!
И аз пуснах поръчка до френския адрес на превозвача(не за първи път-първата от друг сайт си я получих вече), но сега виждам в статуса, че стои следното Colis nº 2011............ non distribué, retourné par le transporteur le 13/05/2011 à l'adresse de livraison choisie / Парцел номер 2011.............неразпределената върнат от превозвача 13/05/2011 до доставката избран адрес До вчера беше на 6-та стъпка, а днес това???!!!!
Чудя се да им пиша ли, какво да им пиша...парите са изтеглени, не съм ползвала от "вълшебните кодчета" за да правят номера...дайте ми моля съвет!

Най-добре пиши на превозвача, може да знаят какъв е бил проблема.
Да не би да си пропуснала да добавиш името на Цветелина или пък да е сгрешен адресът?  Thinking

# 651
Здравейте и от мен!

Най-добре пиши на превозвача, може да знаят какъв е бил проблема.

Да не би да си пропуснала да добавиш името на Цветелина или пък да е сгрешен адресът?  Thinking
Поръчката е от преди да беше нужно да се пише името на Цветелина, а  в адреса липсва само апострофа на D'Alsace - едва ли е проблем...
Всъщност вече им писах на формата за контакти при проблем с поръчка от първа страничка на темата, трябва ли да получа някакъв автоматичен отговор или директно ще ми отговорят?

# 652
И аз с въпрос newsm78
поръчката ми е пусната на 11.05 чрез превозвача, и вече е на 5-та стъпка,но още нямам мейл,че е пусната.Нормално ли е или...оффф,ще се радвам някой ако ме светне Praynig

# 653
А моите от 09,05 пък стоят на 5- та стъпка, а други от 10 и 11,05 са на 6- та вече... newsm78

# 654
И аз с въпрос newsm78
поръчката ми е пусната на 11.05 чрез превозвача, и вече е на 5-та стъпка,но още нямам мейл,че е пусната.Нормално ли е или...оффф,ще се радвам някой ако ме светне Praynig
Утре сутрин ще го получиш.

# 655
# 656
И аз с въпрос newsm78
Утре сутрин ще го получиш.
ТЕНК Ю  bouquet

# 657
  • София
А моите от 09,05 пък стоят на 5- та стъпка, а други от 10 и 11,05 са на 6- та вече... newsm78
Аз имам 2 вече получени поръчки и още са на  5 стъпка и нямат втори ред...странно.  Peace

# 658
  • МИНДЕРА
сега видях за новите условия-аз наистина не разбирам защо така ни третират.. #Cussing out #Cussing out

# 659
Отчет: Moмичета, моята поръчка с вълш. кодче вчера е изпратена  Peace

Общи условия

Активация на акаунт