Ранна бременност и лечение на влагалищни гъбички

• 52 251
  • 108
  •   1
Отговори
# 15
При мен течението е като пресечени мляко, много характерно и придружено с неприятен сърбеж. Най-сигурният начин за определяне на причинителя си е микробиологичното изследване.

# 16
Здравейте мили мами, искам да ви попитам това течение какво точно представлява, отличава ли се от нормалното течение и задължително ли е да има и течение и сърбеж, за да са гъбички?
При мен нямаше сърбеж, но аз ги хванах и в началото. Бяха малко, лекувах ги след 13 г.с с Гиназол.

# 17
Като за начало сапуна трябва задължително да се изключи. Смрадликата и лайката не са вредни и наистина облекчават- на мен така ми минаха. А иначе и бельото е от значение, ако е възможно да е памучно най-добре.

# 18
  • варна
И аз имам този неприятен проблемот 2-3 дни.Сърбежа е ужасен ,но течението ми няма миризма и е нормално.И аз правих баня с лака и сода ,наистина облекчава.
Утре смятам даа ида на преглед да видим за какво става дума.

# 19
Здравейте!За микробиологичното изследване как се прави?Имам течение от известно време един път жълтеникаво др път бяло без миризма притеснявам се какво може да е а чак на 15юли съм на преглед.Казват че по време на бременност се появява течение какво е?

# 20
  • Западен парк
На първичните ми изследвания при записване на ЖК (7-ма г.с.), ми откриха при микробиологията гъбички. Имах съвсем слабо течение, без миризма и сърбежи. Излекувахме ги с "Гино-певарил" по схема назначена от АГ-то.

# 21
Здравейте!За микробиологичното изследване как се прави?Имам течение от известно време един път жълтеникаво др път бяло без миризма притеснявам се какво може да е а чак на 15юли съм на преглед.Казват че по време на бременност се появява течение какво е?

Ами просто можеш да се обадиш и да иzтеглиш часа zа преглед напред предплагам, като обясниш, че имаш проблем. Там ще направят микробилогичното иzследване. Питаш какво е, не са ли ти правили до сега? Би трябвало...
Иначе течения много, причини всякакви, може и да няма нищо, раzбира се, но това от тук няма кой да ти каже. От друга страна, ако има нещо то трябвя да се лекува навреме, особено при бременност и осоебно към края й.

# 22
До сега не съм имала течение затова питам

# 23
pepe27, ако можеш да изтърпиш неразположението до 15-ти, едва ли ще има проблем за бебчето. На мен чак сега ми взеха секрет, а имам проблеми от началото на бременността. Още поне 4-5 дни ще си карам така, но поне ще знаем какво да лекуваме. Много лесно се взима секрет, не се притеснявай.  Simple Smile

# 24
Благодаря ти Lyubi   bouquet

# 25
За нищо, знам колко се притесняваш. Аз все се притеснявам да не стигне инфекция до бебчо, с първата бременност нямах такъв проблем. Повечето лекари предпочитат да изчакат 16г.с. преди да лекуват, явно рискът е оправдан. Дано всички се отървем от тези гадини и да се радваме на живи и здрави дечица!  Praynig

# 26
  • София
здравейте,вече съм 37 седмица още в началото ми откриха гъбички - мисляче бях в 9 седмица - тогава гинеколожката ми пусна микробиологията, имах съвсем лек сърбеж, но си мислех че е от бръсненето. Когато се разбра вида ми предписа Гиназол - понеже не изчезнаха веднага се наложи два пъти да го приложа.

Сега 36 седмица отново се появи първо миризма а после и сърбеж отново приложих Гиназол - засега веднъж.

Доки каза, чи няма лесно да се отърва понеже са упорити и гадни, но може да изчезнат след раждането, така че се надявам скоро да ги няма.

# 27
здравейте,вече съм 37 седмица още в началото ми откриха гъбички - мисляче бях в 9 седмица - тогава гинеколожката ми пусна микробиологията, имах съвсем лек сърбеж, но си мислех че е от бръсненето. Когато се разбра вида ми предписа Гиназол - понеже не изчезнаха веднага се наложи два пъти да го приложа.

Сега 36 седмица отново се появи първо миризма а после и сърбеж отново приложих Гиназол - засега веднъж.

Доки каза, чи няма лесно да се отърва понеже са упорити и гадни, но може да изчезнат след раждането, така че се надявам скоро да ги няма.

естествено ли мислиш да раждаш с тези гъбички?  newsm78

# 28
  • София
да, естествено ще раждам защо? доки ми каза, че последната седмица ще сложим пак Гиназол и няма да има проблем за бебето. какво имаш в предвид?

# 29
да, естествено ще раждам защо? доки ми каза, че последната седмица ще сложим пак Гиназол и няма да има проблем за бебето. какво имаш в предвид?
имам предвид, че може да пренесеш инфекция на бебето ако родовия канал не е чист. Последната седмица ще ти изпише отново Гиназол, но от къде си сигурна, че ще сте ги излекували?

Общи условия

Активация на акаунт