Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 690
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Мимаче айде хубава почивчица ти желая макар и за мъничко. Hug Heart EyesВозилото да ви носи късмет. Hug Peace
Честито и на другите проходили крачета.  bouquet
Just Woman не съм ползвала и аз каишки даже и в проходилка малката така и не искаше.Мисля че детето само ще си покаже до кога има нужда от помоща ти. Peace
Нати мила хич не ти е леко.Прегръдки.  bouquet Hug

# 76
  • Sofia
Леле, срам, ще ви изпусна  ooooh! Embarassed

# 77
Здравейте мамчета!!!

Минавам да почерпя.Днес навършваме 5 години брак с мъжо marriedЩасливо женени!!!

Отива да приготвям гала обяда Wine Glass

Мимаче весело изкарване макар само за 24 часа...Разбирам те напълно...големия ми е също тазманийски дявол newsm48,ама такъв си го харесвам...Хубав ден момичета

# 78
  • Sofia
Здравейте момичета и порастнали бебоци  Hug

Да са живи и здрави всички рожденици в тези прекрасни 2 месеца Simple Smile

Ние се включваме горе долу веднъж на 3-4 месеца, но винаги ми е много приятно да чета новнинте около палавниците. Сигурно сте обсъждали преди, интересно ми е има ли дечица, които ще тръгват на ясла от септември, че ние сме приети, ама на мен хич не ми се иска да го давам, много мъничък ми се струва...

Слънчев ден и хубав празник на рождениците  Heart Eyes

# 79
Suhumi Нас ако ни приемат ще го пусна на ясла искам или не нямам друг избор.
Ние сме в списъка некласирани на 4-то място, т.е. за сега никакъв шанс Cry Ще си плащаме в частна ДЯ.
Честит Рожден ден на днешните ни рожденници Раян на мама seika и Владислав на мама marilka!
Честита годинка и на вчерашната голяма банда !

На нас почти ни се показа горно зъбче,че от 6-тия месец сме само с долните два WinkНяма шанс скоро да се пусне да ходи сам Simple Smile но и аз не бързам,че като тръгне само бели ще прави Twisted Evil .
Хубав ден на всички

# 80
  • София
Момичета, благодаря за пожеланията   bouquet

Мира, стискам палци всичко да е наред с ръчичката, да ти е жива и здрава малката палавница!

Мажете ли вече дечицата с някакви кремчета срещу слънцето? На Меги бузките днес доста се  зачервиха от слънцето, а тя не е от светлите дечица и се замислих дали вече не е време да купя някакво слънцезащитно мазило.

# 81
И аз да се запиша в новата тема.

Бяхме на консултация и чак не ми се вярва, че е качила цели 450гр., последните месеци по 100-200гр. качваше. Та сега е 9600кг и 76см.

Аз от вчера И сложих каишки, но май не са И удобни, като я държа за ръцете или дрехата И е по-добре. Вкъщи си се разхожда и сама, но навън не много, прави по няколко крачки само. Днес реши, че е страхотно да се лази навън и ако може да изяде всички боклучета ще е още по-прекрасно. Crazy

Честито на рожденниците днес! Да са живи и здрави! Добрички и щастливи!

# 82
Честит Рожден ден на днешните ни рожденици Раян  и Владислав! Бъдете здрави, усмихнати и безгрижно и много щастливо детство!

Нати, бързо да отшумява алергията и да не мъчи детето Praynig

buni, аз мажа с слънчезащитен на А-Дерма, но съм много не сериозна, забравям. ooooh!

tufituri, и ние сме все още само с два долни Hug

mir4o, честит празник, безкрайно семейно щастие  bouquet

Мимаче, хубаво да си починеш Hug

Ние днес с Борис страшно се изморихме, той иска да ходи и нали не може сам още без кръст останах, сега той спи и аз отивам да полегна Joy

# 83
Здравейте момичета  Hug

Направо не мога да повярвам колко време не стигам да се разпиша, но нещо явно не умея да се организирам или пък ми липсва музата  Embarassed

Диването Али по цял ден вършее и ми стопява лагерите. Днес стана около 7,30 и си легна в 21,30 с 1 час обеден сън  Crazy Направо имам чувството, че взима допинг Tired Единственият плюс е, че може би вече ще си вляза в дрехите след толкова тичане.

Напоследък, обаче, много се лигави и почна да реве уж артистично, но понякога от нищо ревва така мощно, че се захласва. Cry Тази вечер два пъти ми изкара акъла - веднъж да й пръсна от физ.р-р в носа и втория път само като видя помпата за нос. Направо още ми подскача сърцето, посиня цялата и се изхълца. ужас  Cry

Мимак, тайничко ти завидях за утрешното пътуване. Така ми се ще да ми замирише на море  Blush топни краче и за нас  Laughing
Suhumi, честито, че сте приети в ясла. Поне ще пазите място за ДГ. Ние не сме класирани и ще си чакаме, пък дотогава...  ooooh!
Dilqnka, аз също исках слънцезащитен на A-derma, но в аптеката ми казаха, че според някакви си изисквания А-дерма вече не става за бебета, а за над 3 и дори някои над 4 год.възраст  Confused

# 84
Здравейте. Честито на всички които празнуват роьдени дни или годишнини Simple Smile))
Видях, че сте писали за ползването на колани. При нас когато не беше стабилна не искаше да върви ако не я държа. Да ама вече не само ходи, ами и тича ако има нещо интересно като сме навън. За ръка не иска категорично, дърпа я. И тези колани спасяват положението. Ако упетлае крачката аз я дръпвам с колана точно преди да е обелила носа Simple Smile
Малко ме е срам, обаче ще си призная какво ми се случи. През нощта паднах докато я носех към леглото и. Хубавото е, че не я пуснах с нито едната си ръка и тя даже не се събуди. Ама аз като паднах по дупе, доста се натъртих и не можех да се осъзная в тъмното. Така и не разбрах спънах ли се или заспах права  Grinning Ох, сега ми е смешно, ама така ми се разлоптя сърцето, като си помисля че можех да я изпусна като спи. Ама то денем ми стопява лагерите това малкото и нощем като почне да се буди по незнам колко пъти и ме довършва.  ooooh! Майка ми веднъж ми разказа, как като ме носела като бебе паднала и много си ударила коленете и аз все се чудех как е възможно инстинкта да не ти позволи да пуснеш детето. Ох, добре, че и при мен стана така. Ама вече ще ми е обица на ухото. Лека нощ и по-малко ставания ви пожелавам

# 85
aniK, тъй, тъй, засрами се  Naughty Бургаското Ани също никаква я няма напоследък  Thinking

buni, и аз съм взела слънцезащитно кремче 50 фактор на А-дерма  Peace От много четене стигнах до извода, че то е най-пречистено откъм гадна химия - парабени и т.н., защото първоначално се колебаех между А-дерма, Юсерин и Виши.  Rolling Eyes Все още обаче не съм я мазала, купих го точно в деня преди да се развали времето  Crazy  Mr. Green Тези дни обаче май ще имам нужда от кремче.  Sunglasses

Хепинес, то на всички слънцезащитни май пише, че са за над 3 годишна възраст  Rolling Eyes Освен, мисля, Чико, ама аз пък нещо хич не съм фен на марката  Confused

Мимаче, ехааа, голяма машина сте взели  Whistling Дано се возите безаварийно на нея  Peace Приятна почивка, макар и съвсем кратка  Hug

Птиче, добре, че не сте се ударили сериозно  ooooh! Hug

Айде казвам ви лека нощ, че съм гроги, днес бях на изпит, станах рано и цял ден почти навън и вече едва гледам.... Tired

# 86
Добро утро! Да ви почерпя за нашата 1 годинка  newsm38 beer3 Wine Glass bdbaloni Нека да ми е живо и здраво момиченцето друго не искам ! Честит рожден ден и на другите днешни рожденници да са много здравички , да радват мама и тате много   bouquet ! Весел празник на всички пораснали майчета !

# 87
Добро утро!

ananasi, да ти е жива и здрава рожденичката, да е  палава, усмихната и много да ви радва! Hug

Честит първи рожден ден и на Александър, Аксен и Борис! Бъдете здрави и много щастливи деца Heart Eyes

Хепинес,ние си го имаме от миналата година, кожна лекарка ни го изписа Hug

Ужасно гадно време навън, днес май ще си стоим вкъщи Sad

# 88
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ, РОДЕНИ ДНЕС!  bouquet ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО Hug

Нашият батко уж е малко по-добре Praynig Но сега Андрей ми къса нервите - не спи изобщо през нощта, буди са с рев на 20 минутки, нищо не го успокоява, направо вече незнам на кой свят съм #Crazy Crazy Crazy То го мазах с Оражел, давах Дентокинд, Панадол - нали за всичко обвиняваме зъбите Laughing Може просто да си е лош и ревлив newsm78

# 89
Запис и от мен!
Честит рожден ден на днешната банда! С пожелания за щастливо и безгрижно детсво!

Общи условия

Активация на акаунт