Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 844
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Благодарииииииим! Честито на баш-наборите Макси и Лю!
Да почерпим  Hug

# 451
  • София / Сливен
Бела,Макси и Лю честита първа годинка много здраве и усмивки!
ох за ясли говорите, аз и работа да почна Дани няма да го дам толкова мъничак ако няма пък кой да го гледа аз ще си го гледам.

# 452
  • Пловдив
Наистина е много напрегнато като тръгнат на ясла, а мама на градина...
С Кали се върнах когато беше на 1,3 г., но сега живот и здраве смятам повечко да си постоя вкъщи - минимум до 2,3 г.

Пък да кажа една тайнаааааа
В темата ще има още едно бебе  Whistling Whistling Whistling Whistling
Не е от мен обаче  Mr. Green

# 453
Бела,Макси и Лю честита първа годинка мили деца! Много здраве и усмивки и весело детство!

Ох да се оплача, вчера ми се схвана долната устна и лявата ръка, пратиха ме на невролог, днес пак ходих, каза че е от схващането на врата, което имах преди две седмици. Сега пак ме боли врата и сигурно е някой нерв, но тази само ми гледа реакциите на крака, ръце и гавата. Нещо много се притесних, някой ако знае добър невролог, да казва, ако не ми мине мисля пак да отида.

Змейче, ако е за бебчето на Нари Hug, тя се похвали или има и друга мама newsm78

# 454
  • София
Честит рожден ден на Бела, Макс и Лю! Да са живи и здрави и мноооооого щастливи дечица!!![/color]

Змейче, ако е за бебчето на Нари Hug, тя се похвали или има и друга мама newsm78

Да допълня към Змейчето - новото бебе, живот и здраве, си има братче и сестриче, които го чакат   Heart Eyes

Нели, дано ти мине скоро!

Не съм се включвала много време, но да си кажем мерките - 9.700кг и 76 см. За втората половин година е качила 300 грама, след като за първата половина наддаде повече от 6 кг.  Joy

# 455
  • София / Сливен
И аз съм любопитна коя ли друга мама ще си има още едно бебече?

# 456

Да допълня към Змейчето - новото бебе, живот и здраве, си има братче и сестриче, които го чакат   Heart Eyes

Ха сега де  Laughing И на мен ми стана много любопитно! Ще чакаме тази мама-героиня да се похвали! Супер, много е хубаво, сякаш и аз искам пак  Whistling

Честито на Бела, Лю и Макси! Да са ви живи и здрави и много послушни!

# 457
Влизам набързо да метна една торта (не е нашата) за здравето на моето порастнало момче. Да ми е живо и здраво!

Честит рожден ден и на Лю и Бела! Да са много здрави, красиви и умни млади дами  Heart Eyes
Благодаря на всички за пожеланията  Mr. Green Днес беше лудницаааа

# 458
Честита първа годинка на сладки Бела, Лю и Макси! Да са живи и здрави, слънчеви деца!

dilqnkaa  Дано всичко е наред и е нещо временно Hug

Ще чакаме новини за бременната мама Wink

# 459
  • Под кленовите дървета
ЧРД на всички дечица Simple Smile еййй, много бързо мина това време да му се невиди. Вчера моя приятлка е родила и аз се разтъжих като Змейка за усещането от самия процес на раждане. Да му чуеш първия плач, да го гушнеш и твоето дете да те погледне, да го закърмиш...ехххх...

Малини, почти сме ви догонили - вече сме 9080 гр baby_neutral Joy

Нас на второ класиране ни приеха, но реших да си го гледам засега.

И на мен ми е любопитно коя е новата мама Crazy Лелееее тук като някоя мама се похвали с второ бебче и настъпва всеобща радост. Явно много ни липсва на всички бременеенето.
Да ви кажа това най-много ме е яд на държавата в която живея. Как искаме и ние второ, ама с новия закон за майчинството това значи да се гледаме другите на пост и молитва. Кефи ме, че в другите държави наистина стимулират раждаемостта, при нас са други закони. Затова много се радвам на всяка мама с второ/трето бебче Simple Smile Heart Eyes

# 460
  • София
Привет момичета,

Най-накрая да се похваля и аз със зъб... В тая връзка до седмица чакам още 4... Обратно на всякаква логика за растежа на зъбите и съня, Ники започна да спи по-спокойно, дори имам няколко нощи без будене, направо не е за вярване.

Днес ще правим прощапулник.

Вени, 18 месеца назад за изчиляване на майчинството ли имаш предвид?

П.С. Леле от бързане каква глупост бях написала... И междудругото, от раз познах новата бъдеща мама  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 10:16 от green_dawn

# 461
За новата мама - и аз разбрах без да искам коя е Joy Да е жива и здрава и яко И д..., че с три дечица ми се струва лудница страшна Simple Smile  bouquet

# 462
е хубава работааа, кажете коя е... да япоздарвим и да се зарадваме Simple Smile
 Вие имате ли жал над любопитните?

Аз пък да ви кажа че ще има 3 булки това лято Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 11:49 от sivanovaa

# 463
  • Розовата долина
Ха,и моето любопитство беше възбудено.Ама,жокера с братчето и сестричето беше достатъчно силен и лесно познах!!!
За булките е трудна работа да се познае!! Wink

# 464
И аз разбрах от фейсбук ,без да искам ,но няма да казвам коя е мамата ,нека тя сама да се похвали ,че това си е голямо събитие  Wink

Общи условия

Активация на акаунт