Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 6 тема

• 122 436
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Кат ♥, разкошни са мъфините!
Бу , ще се възползвам от твоята рецепта за ганаш, защото мъфините изглеждат супер!
От мен Картофени кюфтета -мъфини със стара снимка

# 406
Ето и от мен едни Мъфини с бисквити и грозде, ако може да се добави рецептата на първа страничка)))

http://inagg.blogspot.com/2011/10/biscuit-muffins-with-grape.html

# 407
Ина, nas, комбинацията малини и бял шоколад ми е любима. Със сигурност скоро ще забъркам и аз едни такива  Simple Smile
Кат, чудесни са - тия чашки - оградки отдавна ги заглеждам, много са хубави   bouquet
Бу, мерси за рецептата на глазурата, ще я пробвам в най-скоро време.
lu4a, много апетитни изглеждат.

# 408
 и от мене едни мъфини   bouquet

# 409
Солени мъфини на Pety  Heart Eyes

# 410
  • Пловдив
Момичета, моля за помощ  Praynig Има едни кексчета по магазините, аз им казвам маслени кексчета, продават се в алуминиева формичка за мъфини с прозрачно найлонче отгоре, мисля че са на Победа. Можете ли да ми кажете рецепта за такива кексчета?

# 411
  • До хладилника, който обичам

Мъфини с тиква,
по рецепта на Тейк а кейк с модификации  Grinning

# 412
  • Пловдив
Момичета, моля за помощ  Praynig Има едни кексчета по магазините, аз им казвам маслени кексчета, продават се в алуминиева формичка за мъфини с прозрачно найлонче отгоре, мисля че са на Победа. Можете ли да ми кажете рецепта за такива кексчета?

Охх. знам ги тези маслени кексчета, и аз много ги обичам. Но никъде досега не срещала подобна рецепта.
Това което си личи, е че, има доста маслко и са леко ронливи...

# 413
  • Пловдив

Охх. знам ги тези маслени кексчета, и аз много ги обичам. Но никъде досега не срещала подобна рецепта.

Страхотни са, аз ги обожавам, но са пълни с Е-та. Опитах да ги направя по някаква рецепта за маслен кекс, но не се получиха същите..

# 414
Е, то няма и как да станат същите, все пак там играят основно набухватели и химия))) то за туй и толкова ни се ослаждат(((

# 415
  • Бургас/Пз

Страхотни са, аз ги обожавам, но са пълни с Е-та. Опитах да ги направя по някаква рецепта за маслен кекс, но не се получиха същите..

Опитайте ето тези мъфини, но без да слагате блокче бял шоколад по средата, стават много близки като тези на победа! http://vkusnoikrasivo.com/recepy/401/%D0%94%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0 … D0%B5%D1%82%D0%B0

# 416
Днес от мен- лимонови кексчета по рецепта на Good Food. Крема не е по рецепта, но така се харесват у нас  Simple Smile
   ...и разбира се да се похваля и аз с новата стойка

# 417
  • До хладилника, който обичам
Еха, Beni2!
Имаш почитател в лицето на двегодишното. Отворих последна публикация да видя, изскочи твоето творение и тя възхитено викна "То'тааа! То'та - хуба!" И е права Simple Smile
Сподели рецептата коя е?

# 418
Чудесни и много красиви мъфини и кексчета сте показали момичета !   bouquet

От мен едни много вкусни шоколадови кексчета .  Simple Smile

# 419
Бу, целувки за почитателката  Hug
bliznacite2004, страхотно изглеждат, предполагам са и толкова вкусни.

А рецептата е от списание Good Food:
250г. масло
3 яйца
250г. брашно
1 ч.л. бакпулвер
сокът на 1 лимон и настърганата кора на 2 лимона.
Маслото се разбива със захарта, прибавя се брашното с бакпулвера, ломоновия сок и кората.
Стават доста плътни кексчета, които не бухват много, но са вкусни.
Аз ги доокрасих с маслен крем.

Общи условия

Активация на акаунт