Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 511
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Ха така!Давай!Излей си мъката по "твоя" Бехлюл!  Mr. Green

# 421
Нихал не го заслужава,тя като е вперила очи в Бехлюл и не вижда по далече от носа си.А що се отнася до Аднан беше потресаваща картина,когато усети парфюма на Бихтер върху възглавницата и видя червилото и на неизмитата чаша.Ако наистина има такава любов м/у Б и Б точно сега им беше момента да избягат и да се спасят от гнева на Аднан и от всички ,които пряко или коствено им се месят в личното им пространство.Но се иска кураж и д....е за да започнат живота си начисто,защото остават и двамата без пукната пара.Нито единият нито другият са поемали някаква отговорност в смисленият си живот,винаги са живяли на гърба на другите,като обичат да се нахвърлят и да нападат за оправдаят действията си.

Peace Peace Peace Много точно, обективно, забавно!  Laughing

# 422
Нихал не го заслужава,тя като е вперила очи в Бехлюл и не вижда по далече от носа си.А що се отнася до Аднан беше потресаваща картина,когато усети парфюма на Бихтер върху възглавницата и видя червилото и на неизмитата чаша.Ако наистина има такава любов м/у Б и Б точно сега им беше момента да избягат и да се спасят от гнева на Аднан и от всички ,които пряко или коствено им се месят в личното им пространство.Но се иска кураж и д....е за да започнат живота си начисто,защото остават и двамата без пукната пара.Нито единият нито другият са поемали някаква отговорност в смисленият си живот,винаги са живяли на гърба на другите,като обичат да се нахвърлят и да нападат за оправдаят действията си.

Peace Peace Peace Много точно, обективно, забавно!  Laughing
  Наистина един обективен коментар  Peace

# 423
Аз мисля че Бехлюл не заслужава любовта на Бихтер,защото е страхливец,ленивец и женкар.След като се наслади на една жена за него тя е вече минало,което никак не му прави чест.Бихтер отдаде всичко от себе си,беше готова на всичко,но....страх лозе пази...Едва ли му пука за някой освен за себе си на Бехлюл,но и в живота често се случва да е така за съжаление.

# 424
съгласна см че Бехлюл не беше принуден да се сгоди за Нихал- вярно имаше намеци имаше притискане но ако той беше казал че към нея не изпитва чувства никой нямаше да го принуди дори и Бешир.Мисля че той се сгоди за нея за да избегне Бихтер -макар и неосъзнато

# 425
  Истината е,че всички очакваха той да поеме отговорност след като е казал,че има чувства към Нихал,за семейството това е годеж,тъй че си беше притиснат в тази посока.Ако искаше да се измъкне просто трябваше да се махне,друг изход няма,но Бешир отряза и тази опция/да не наранява Нихал/,тъй  че волю-неволю се сгоди.  Сгоди се,защото няма сили да се изправи пред истината и да си поеме отговорността,видя се,че и на Бихтер й дойде нанагорно,за него какво да говорим.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 14:11 от charovnica

# 426
е да де ама ако се махне губи много а той не е свикнал. все пак да си племенник на Аднан дава своите предимства - както и да си му съпруга. мисля че Бехлюл не очакваше че Бихтер ще продължава по този начин след годежа му

# 427
е да де ама ако се махне губи много а той не е свикнал. все пак да си племенник на Аднан дава своите предимства - както и да си му съпруга. мисля че Бехлюл не очакваше че Бихтер ще продължава по този начин след годежа му
  По кой начин-ако става дума и той продължи,така че не мисля,че само единият е виновен.

# 428
Истината е, че трябва да има филм!  Thinking  Mr. Green

Всички са виновни:
-Бехлюл- че има слаби "ангели" ..........   Crazy
-Бихтер- че се вманиачава, в нещо което не си струва зора.........  Crossing Arms
-Нихал- че е досадно мрънкало........  Tired
-Аднан- че е захлупен, та щур.............  ooooh!
-Мадмоазел- че само се блещи и мълчи  Shocked
-Бешир- че има дълги уши и големи очи  Rolling Eyes Shocked

Joy Joy hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 13:48 от biskit

# 429
Истината е, че трябва да има филм!  Thinking  Mr. Green
 Най-вече,иначе досега да са се разбрали кой кум,кой сват,кой на булката брат  Mr. Green
  biskit-ама си ги подредила чудесно,по домова книга  Joy hahaha Joy  Никой не е пропуснат, за да не се сърди  hahaha Joy

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 13:53 от charovnica

# 430
Бех наистина се държи като страхливец. Изпада в паника всеки път Бих като му се обади по телефона с поредната новина, какво е научил Аднан. Определено не се държи като истински мъж  Peace Може би най-добре щеше да е, още сега да си признаят всичко, но какво ли щяхме да гледаме докрая  Thinking Както казват хората, признат грях е половин грях  Mr. Green

# 431

Бихтер с всички се държи все едно са и длъжници.
С неуважение и омраза наранява всички включително майка,сестра и "любимите" Бехлюл и Аднан.
Когато някой от двамата и обърне гръб НА ИНАТ решава да си го върне.
Целият и живот е НА ИНАТ

# 432

-Да бе,да и аз така мисля,че не съм мъж...Аз Бехлюл 100-те годеници и едната лИбовница...

# 433
И Бихтер започна да припада като видя че нещато вече на зависи от нея.А тя найстина ли е бременна?Започва да губи почва под краката си все по-бързо сякаш се намира в потъващи пясъци.но сега Бех въобще на показва някаква загриженост към нея.

Бихтер разбра, че така стават нещата - с припадъци. На който припада му играят по свирката Mr. Green, който си стои прав - кучета го яли  Mr. Green!

Кучетата я яли ,но не защото е права ,а защото е злобна,коварна,неуважителна,досадна
 без капка  достойнство и в общи линии проблемно доказателство  за предателството  им.

Кучетата само дупето ли да ядат или цялата.. newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

# 434

Това е Седеф  ,
Голямата любов на Бехлюл от миналото му ,която го е зарязала и разбила сърцето му.

Някой знае ли  актрисата  как се казва ?

Общи условия

Активация на акаунт