Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 504
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте и от мен!
Доста коментари, но темите са едни и същи и аз няма да коментирам за сега подробно (а и ще трябва да повторя, неща, които съм "казала", а аз мразя това). Харесаха ми постовете на емилка, charovnica много добре си го обяснила за годежа, Slawena   bouquet за веселите хрумки, dterziiska   bouquet за снимките и информацията "on line".
Само накратко: Бех извъртя очи, не защото му се спеше, а защото се надяваше, качвайки се да има продължение на тангото. Семейния съвет в хола, беше яка изненада... Wink.
Фирдевс: въпреки че Катя и каза, че всички са горе и говорят на затворена врата, тя вместо да се прибере да спи, реши че трябва да отрази събитието (щом нещо е тайно, значи тя трябва да е там, без нея не може). Но дори и тя трудно понесе факта, че вече се говори за евентуална връзка м/у БиБ. За пръв път тя нямаше готов отговор, готова реакция. Смехът и беше толкова пресилен, нямаше ги вече ония нотки на тържество и самонадеяност...
Аднан: е обвиняван, че е заслепен или че направо е глупак, но той го каза директно: за него е обида дори мисълта, че м/у жена му и племеника му може да има афера. Морален и принципен човек, като него, дори не може да допусне такава мисъл, Още повече, че те вече имаха един скандал на подобна тема (това което той си спомняше) и той за малко не завърши с раздяла...
Бешир: Колкото и да е злобен към Бех (защото той е избраният) толкова е мил в саможертвата на несподелената си любов. Гледката с не просто държащите се за ръка Бех и Нихал, а с преплетени пръсти, би поразило всяко сърце...
И накрая: като коментирахме преди време техническите гафове, забелязахте ли, че в акта за глобата, рожденната дата на Бихтер е 19.10.79  Laughing И "монтажистите" на серията от родната бтв, как бяха сложили в началото и края надписите от серия с неучастващи вече актьори и 2009 година. Винаги съм се чудила на кого дължим тези "прекрасно" нарязани серии (и не само за този филм). Защото накрая казват преводача, дублиращите актьори, и режисьора на дублажа, но кой е "сътворил" това ново произведение - не казват. И не мога да разбера защо не монтират оригиналните титри, а тези които им "попаднат". И още нещо адски ме дразни: пускането на рекламите. Знам че трябва да става на определени минути, но това да "съкратиш" времетраенето на кадъра, или да прекъснеш ключов монолог/диалог, направо ме побърква. Като се прекъсне нещо не на място се нарушава въздействието, защото се изкривява възприятието.  #2gunfire Ами, толкова! Не че нещо ще се промени в излъчването, ама ...

# 436
  Това не е Седеф,тази актриса играе в Листопад,казва се Башак Саян.

# 437
Това е Джейда от Листопад

# 438
Не играеше ли във филма "Листопад" като любовница и съпруга на Оуз

# 439
# 440

Може би  #Crazyгреша със снимката,
Седеф от филма ми прилича на манекенка.
Не мога да намеря нито име нито ....................... newsm78.май-снимка.
Страхотно излъчване има актрисата  ,а поведението и във филма ,
я показва ,като единствената Стойностна жена във филма,заслужаваща уважение

http://www.youtube.com/watch?v=sUtRtK8cY7w    

има я в кадър след 2.30

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 14:30 от silvia_maria

# 441
Като играе Джейда от "Листопад", не и пречи ида е Седеф от "Плода".........налииииии???  Laughing Laughing

# 442
Като играе Джейда от "Листопад", не и пречи ида е Седеф от "Плода".........налииииии???  Laughing Laughing
Както винаги точно в целта. newsm10

# 443
# 444
Като играе Джейда от "Листопад", не и пречи ида е Седеф от "Плода".........налииииии???  Laughing Laughing

Аз самата актриса си я харесвам.До колкото си спомням Седеф я дадоха в една от сериите,бе доста бозава откъм визия/Тогава Елиф изревнува Бех или нещо такова а с тази Седеф се срещнаха във фитнеса/.Защото те ако не се зяпат през прозорците или не си определт тайни срещи на стълбището дето никой няма да ги види,висят във финтес залата и си мятат влИбени погледи /бих,бех ,нихал .../

# 445
Като играе Джейда от "Листопад", не и пречи ида е Седеф от "Плода".........налииииии???  Laughing Laughing

Аз самата актриса си я харесвам.До колкото си спомням Седеф я дадоха в една от сериите,бе доста бозава откъм визия/Тогава Елиф изревнува Бех или нещо такова а с тази Седеф се срещнаха във фитнеса/.Защото те ако не се зяпат през прозорците или не си определт тайни срещи на стълбището дето никой няма да ги види,висят във финтес залата и си мятат влИбени погледи /бих,бех ,нихал .../

В горния ми пост има кадрите от срещата им.

# 446
  • ... да усещаш мириса на море ...
И аз мисля, че това е "Джейда" от Листопад.

Актрисата, която играе Седеф се казва Бурджу Кутлук (Burcu Kutluk) - 27.11.79. Завършила е лицея Галатасарай и след това френски в университет. 1998-1999 година Best Model of Turkey и Best Model of the World. Манекен, фотомодел и рекламно лице. Занимава се с йога. Има роли в 3 - 4 филма.

И тази с която Бех се срещна и Елиф ревнува, май беше друга "звезда". Седеф се появява тепърва и си има история около нея...

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 16:42 от tara_lezhka

# 447
  Славена,онази беше "друга" Седеф,че те неговите една и две ли са  Laughing
  Тука Седеф е направо умопомрачителна  Laughing

# 448
Аз съм се объркала мислех, че е друга  #Crazy Ама те тооолкова много  Shocked

# 449
Аз съм се объркала мислех, че е друга  #Crazy Ама те тооолкова много  Shocked

Неслучайно човекът е плейбой,бройка има сериозна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт