Препоръчайте ми хотел в Банско

• 446 743
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 285
Никой нищо не е писал за хотел St.Gorge palase  newsm78

Хайде хора ,все някой е бил!

Запазихме за нач на септември и сме с дете на 4г и по голям плувец.

# 286
Момичета, кажете нещо за парк хотел Гардения ако някой има впечетление....

# 287
Момичета, кажете нещо за парк хотел Гардения ако някой има впечетление....

Вижте  тук http://www.visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D … D%D0%B8%D1%8F/831 Иначе съм го виждала само отвън хотела, добре изглежда, близко е до центъра.  Намира се точно до сградата на Бърза помощ. Но като храна и обслужване нямам лични впечатления

# 288
  • Стара Загора
Здравейте
да дам и аз отзиви за Белдевере.
Апартаменти са много добри ,с пълно оборудване,чистят всеки ден,сменят кърпи всеки ден,тук нямам забележки.
Персонала много любезен.

голям минус е че и двата басейна са с студена вода ,имам в предвид външният 16-18 градуса
вътрешният с 2-3 градуса по топъл
джакузи е топло ,но има толкова много препарати ,че люти на очите,никак не е подходящо за малки деца.

Храната е на шведска маса сутрин и вечер,на обяд има обедно меню.
НЕ СЪМ ДОВОЛНА,много еднообразна храна ,2-3 пъти  имаше развалени неща ,което е недопустимо.
Като   цяло комплекса е хубав ,чист ,но поне вътрешният басейн би трябвало да е топъл за децата.И има още много да се желае по въпроса за храната.
Ако все пак идвате с малки деца,то по-добре с колата да ходите в село Баня,там има минерални басейни с топла вода.(на 5-6 км от Банско)Ние посетихме к-с Изгрев,в големия басейна е 30 градуса в детския  40 градуса,там може да обядвате ,кухнята е хубава,цените ниски,няма много  хора,спокойно е .Дано съм била полезна. Grinning

# 289
  • с/у ОколоМръсТното
Ние посетихме к-с Изгрев,в големия басейна е 30 градуса в детския  40 градуса,там може да обядвате ,кухнята е хубава,цените ниски,няма много  хора,спокойно е .

Комплекс Изгрева
http://www.kompleksizgreva.com/index.php

Благодаря, че сподели  Hug

# 290
Здравейте, давам отзиви за Регнум (Regnum- http://regnum.bg/ )бяхме там за 6 нощувки на пълен пансион в едноспален апартамент. В общи линии не сме много доволни, имаме доста забележки. Стаите изглеждат добре, обаче току нещо се разпада (например рамката на врата на спалнята се беше откачила, както и лайсната на ламината, падаха и ъгълчетата). И в хола и в спалнята има телевизор, има обзаведен кухненски бокс с котлонче, хладилник с минибар, малко прибори (но без тенджери и такива). Иначе почистват всеки ден, сменят кърпи и тн., в това отношение сме доволни - стаите са общо взето добре! Проблем е, че няма климатик и топлата вода е на бойлер, което при нас си е гадно при наличието на 3 деца, трябваше да се къпем на изчакване.  Crazy
 Ресторанта е горе-долу добър, но за тези цени очаквахме да готвят по-вкусно, ядохме 1-2 пъти там заради турската кухня и горе-долу става.
 Басейните са достатъчно топли, поне през повечето време, обаче единия ден детският беше ужасно хлориран и малкият ми син повърна 2 пъти от него, едно друго момиченце също, водата беше мътна и белезникава тогава. След оплакване взеха мерки сякаш, но по-нататък в едни от дните отново бяха попрекалили с хлора. Пързалките се добре, обаче имат голям минус - явно след 4ч има намаление на цените и се изсипват една огромна тумба местни тинейджъри, които започват да дивеят здраво.  В общи линии станеше ли 4ч се налагаше ние да се изнесем защото просто ставаше невъзможно да се седи от диви викове, крясъци, плискане на вода, скокове и блъскане.  Вътрешния басейн беше добре, не е много голям но не е и малък, има и детско басейнче вътре, спато става - ние ползвахме джакузито и погледнахме саунатата, синът ми влезе и в парната баня.  Другите неща не сме ги пробвали та не знам - имаше масажни столове и най-различни масажи и процедури, които не знам как са.
 В комплекса няма детска площадка, което е минус, но пък има детска стая в която пускахме няколко пъти децата да си играят и много им хареса - до детската стая има стая с джаги, където има детска мини стена за катерене.
 От изхранването обаче не сме доволни. Закуската беше еднообразна, храната често беше стара, на 2 пъти имаше мухлясал хляб, въпреки направената забележка продължиха да дават стар хляб  Crazy, явно и притопляха храна от преден ден и я даваха и на следващия, а може и на по-следващия, поне за яйцата и бекона сме сигурни, то просто им личи когато са стари. За обяд и вечеря пак подобна работа - ако за обяд е имало някакви пържоли на скара и отделно да речем ориз със зеленчуци, на вечеря ги има същите пържоли със сос, а на следващия ден вече са свинско с ориз. Имаше едно пиле дето беше толкова готвено и притопляно, че накрая го бяха направили със сос със сирена, което аз имах грешката да се излъжа да опитам - месото беше сухо и станало като пясък, ужасно беше, просто си личеше, че е старо и само залято със соса. В общи линии с повечето храна беше така. Също така в ресторанта и в лоби бара, та дори и на басейна няма кьорава лимонова бира и доста други неща няма - доста бедничко беше. Даже и на сладолед нямаше голям избор - половината сладоледи или изобщо ги нямаше или бяха свършили.  
 Обслужването в общи линии беше добро, повечето персонал беше учтив и отзивчив с няколко изключения - едната сервитьорка беше груба и ни гледаше накриво, особено едната сутрин се държа много грубо и ни направи отвратително впечатление, в общи линии се държа всеки път все едно гостите на хотела са ѝ длъжни с нещо.  Друг случай имахме с охраната, които изключително грубо ни изгониха от паркомястото, което си бяхме избрали защото чакали шефа и не можело там, да сме си търсели друго място, всъщност не би имало никакъв проблем с това, ако охраната се беше държала поне малко по-учтиво, все пак сме платили доста пари за този хотел.
  Мъжа ми сега ме подсети и за вечерната музика която се носеше от басейна - турска и сръбска на доста високи децибели и при положение, че поради липсата на климатик се налага да са отворени прозорците и вратите на балкона си беше дразнещо. Също се чуваха и помпите за басейна от нашата стая, които работеха първите няколко нощи.
 Ми мисля, че е това. Честно казано за цената която платихме очаквахме доста повече, базата става, но храната и обслужването куцат. Предполагам, че няма да повторим в този хотел. Та ако ходите там най-добре без изхранване.

Аз не съм много съгласна с някои от нещата. Ние също бяхте в този хотел, даже може да сме се засекли,но като не се познаваме сме се разминали  Peace Нашата стая също беше без климатик, но помолихме и веднага ни преместиха в друга в която имаше. До колкото разбрах,не във всяка стая имат, хубаво е като се прави резервацията да се спомене тази подробност. Иначе в стаята всичко си беше наред, нямаше счупено,беше чисто,всеки ден минаваха камериерки да почистват; топлата водата беше на бойлер ,но не сме имали проблем с това. За големия басейн мога да кажа ,че всяка сутрин бях свидетел как го почистваха (стаята ни гледаше точно срещу него), водата беше топла, като се има предвид размерите на басейна.  Храната : Не сме попадали на стара..... според мен беше доста разнообразна. Мъжете не се оплакваха всеки ден имаше 2,3 вида месо, аз също бях доволна, бях на режим и всеки ден трябваше да ям различни неща и успях да си го спазвам без да го наруша  Party  Относно сервитьорка - мисля ,че се сещам за коя става въпрос - доста на сериозно се беше взело момичето, но ние не и обръщахме внимание  Crossing Arms Персонала като цяло беше любезен, не можем да се оплачем. От Спа центъра също сме доволни, единствен минус е фитнеса -  беше много малък, но другите неща бяха на ниво. Като си направим преценка, за нещата,които ползвахме мисля,че парите си заслужават. Басейна и Аквапарка са 15 лв за външни гости,чух когато едно от момчетата обясняваше. Дефакто без тях излиза,че сме ползвали останалите неща за 39 лв. Били сме в Банско Спа § Холидейз (нямаше нищо общо със Спа, храната..... - тук вече мога да кажа,че смесваха всичко с всичко от предните дни.....не бяха манджи; не бяха чудесии! Навън една малка градинка -  за кой по-напред... ) ,единствено стаята ми хареса и това "удоволствие" за 37 лв..... Няма база за сравнение. Като цяло мога да кажа ,че сме доволни, има още какво да се желае от хотела,но се стараят   bouquet

# 291
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Блубери, ние бяхме в апартамент, нямаше как да ни преместят, но климатика не е бил голям проблем, за стаите и аз съм доволна - чистеха и сменяха кърпи, мисля, че съм го споменала в поста си. От басейна все още борим последствията, но водата не е била мръсна, а прекалено хлорирана, не само ние си изпатихме от това, но и от хотела взеха мерки.  Peace За бойлера, ако сте по-малко е нормално да ви стига, ние нашият го увеличихме до край, но с 3 деца няма как да стигне (в къщи също сме с бойлери, но са 2).
 За храната обаче съм категорична, просто си беше зле, чудесно мога да различа стар от пресен хляб, а за мухъла да не говорим, това, че е имало по 2-3 вида месо не означава, че същото е било прясно, напротив - едно и също месо беше готвено по няколко пъти, вероятно ако човек е за 2-3 нощувки няма да забележи, но мисля, че всеки за повече ще обърне внимание. Може би ние сме по претенциозни, не знам, но смятам, че е редно да го спомена ако има и др като нас.

Та така, базата е добра, басейните също са добри, но определено им куца изхранването, малко обслужването и следобедното нашествие на местни на басейна си е кофти. Абе има много още какво да се желае, факт е, че при тях май няма да повторим, поне не и с изхранване.

# 292
  • Пазарджик
Има ли някой със скорошни отзиви от хотел Mountain Dream, Банско? Ние сме ходили през 2009 и бяхме много доволни. Сега има добра оферта и ми се иска пак да го посетим, ако някой е ходил скоро ще се радвам да сподели впечатления.

# 293
# 294

Здравейте!
С гаджето ще ходим в Банско в средата на Септември за 2-3 дни и видях, че има ваучери на хотел Орфей, хотел Банско Спа & Holiday, хотел Белведере... Засега съм се насочил към Белведере по коментарите ви, поправете ако греша. Исках да попитам заслужава ли си All inclusive в Банско? Преди време ходихме в Сандански и хотелъти басейна бяха супер, но храната отвратителна и съжалихме, че не бяхме направили само нощувки. Във Велинград обратното - попаднахме на много захабен хотел, но пък храната им беше страхотна и си заслужаваше all inclusive пакета. Ще съм благодарен да ми помогнете в избора ми, благодаря предварително дами Simple Smile  bouquet

# 295

Някой възползвал ли се е от all inclusive в този хотел?
Аз съм малко скептична, вижда ми се доста евтино като се има предвид че за тези 39 лв.  се включват и СПА услуги.

# 296

Здравейте!
С гаджето ще ходим в Банско в средата на Септември за 2-3 дни и видях, че има ваучери на хотел Орфей, хотел Банско Спа & Holiday, хотел Белведере... Засега съм се насочил към Белведере по коментарите ви, поправете ако греша. Исках да попитам заслужава ли си All inclusive в Банско? Преди време ходихме в Сандански и хотелъти басейна бяха супер, но храната отвратителна и съжалихме, че не бяхме направили само нощувки. Във Велинград обратното - попаднахме на много захабен хотел, но пък храната им беше страхотна и си заслужаваше all inclusive пакета. Ще съм благодарен да ми помогнете в избора ми, благодаря предварително дами Simple Smile  bouquet

Белведере е мн. хубав хотел, но храната не е от най-хубавите, така че ако ходите имайте го в предвид. Но ние сме и капризни, така че незнам. Били сме на оферта със закуска и вечеря, гладни не сме останали но не ни хареса особено храната. А за Велинград ви препоръчвам Спа клуб Бор, когато и да отидем там храната е на ниво. За Банско храната според мен е добра в Лъки и Гранд хотел Банско, но говора за миналата година.

# 297
Какво не ти хареса в храната? Разнообразието, количеството или качеството? Наясно съм, че няма да ни чака шведска маса като в китайски бюфет в Щатите, но пък ако ако качеството и количеството е някакъв  брутален соц направо казвай да пропускаме...

dalina_50 така наречените СПА процедури не са нищо особено, публично джакузи 2 на 2, а за парната баня и сауната в България обикновено се чака на опашка, тъй че за тези пари според мен е нормално, още повече, че отпуските вече свършиха и няма толкова клиентела Wink

# 298
Какво не ти хареса в храната? Разнообразието, количеството или качеството? Наясно съм, че няма да ни чака шведска маса като в китайски бюфет в Щатите, но пък ако ако качеството и количеството е някакъв  брутален соц направо казвай да пропускаме...

dalina_50 така наречените СПА процедури не са нищо особено, публично джакузи 2 на 2, а за парната баня и сауната в България обикновено се чака на опашка, тъй че за тези пари според мен е нормално, още повече, че отпуските вече свършиха и няма толкова клиентела Wink

Не е за пропускане офертата за Белведере, за тази цена си е направо супер. Просто в Банско има и хотели с по-добро изхранване, но там и цените са други. Количеството си е кой колкото иска- на блок маса са храненията, просто няма много разнообразие и някои от продуктите не ми харесваха. На закуската имаше  има разнообразие, но например сиренето не ми хареса, кашкавалът също, шунката също. Но си избирах други неща. В никакъв случай не сме останали гладни.

# 299
Отзивите на мои близки, ползвали Гранд хотел Банско (бивш Флоримонт) във вариант само със закуска и пакет all бяха добри за храната, че и за СПА-то, ама всичко си е малко субективно. Там май имат някаква перманентна лятна промоция за около 43 лв. на база ол инклузив.

Дали си струва вариант all incl. - ми зависи как смятате да си уплътните времето, ако ще сте повече време в хотела, няма да е зле да я имате тази опция (няма да изгубите много, ако вземете само нощувка със закуска) при тази оферта. Ако обаче смятате да пообикаляте повече...обедното хранене и междинките губят смисъл...При последния ни уикенд в района например, в периодите от около 10 ч. поне до към 3-4 не сме били в хотела и в този смисъл за мен би бил по-подходящ вариант включени закуска и макс. вечеря....

Общи условия

Активация на акаунт