Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 620
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 120
Бяхме в хотел"Каза Карина" с ваучер  от фирмите за групово пазаруване и сме много доволни.Хотела е  апартаменти с кухненски бокс и е много удобно,дори кафе машина имаше.В стаите беше толкова топло,че се наложи в спалнята да спрем отоплението.На басейна беше много готино,работеха всички други работи като - сауна,парна баня,турска баня,а мъжа ми ходи и на масаж(ако смятате да плувате носете си очила за плуване,защото мъжът ми имаше голям проблем с очите след това).Храната беше добре приготвена и имаше достатъчно,каквото свършеше се зареждаше.Цените в ресторанта са нормални(във всяка стая има меню на ресторанта с ценоразпис).Аз съм много доволна.И наистина е много близо до станцията на лифта идеален е за почивка за ски.Това че е апартамент е голямо предимство според мен.

# 121
  • София
еййй добре. явно и Каза Карина ще се пробва по-нататък.

# 122
Да споделя впечатления от "Евелина Палас"  Simple Smile
Като цяло са ми положителни. Басейнът не работеше поради профилактика. Сауната и фитнеса работеха, но така и не ги посетих.
От закуската съм доволна - шведска маса, разнообразно меню. От ресторанта не мога да споделя впечатления, тъй като вечеряхме навън.
Персоналът беше изключително любезен. Стаите се отопляват с духалки, но и времето не беше студено миналата седмица, така че беше ОК и с духалка вечер. Не съм доволна единствено от матраците. Никак не ми бяха неудобни, въртях се и не можах да спя добре (но това е много субективно, разбира се Laughing )
Като за няколко нощувки хотелът е идеален, още повече и на цените, които са в момента  Wink

# 123
  • с/у ОколоМръсТното
духалки в хотел  Shocked? И да спите нощем на тях...  ooooh!
Изумена съм.   Tired

# 124
духалки в хотел  Shocked? И да спите нощем на тях...  ooooh!
Изумена съм.   Tired

Не, вревето беше топло както казах   Simple Smile Не сме спали на духалки  Joy
А и в хотела беше топло  Grinning

За мен по-голям проблем бяха матраците, както казах  ooooh!
Специално видях какви са - Happy dreams   Crossing Arms

# 125
  • Пловдив
Някой бил ли е в хотел Гинес?

# 126
  • София
духалки в хотел  Shocked? И да спите нощем на тях...  ooooh!
Изумена съм.   Tired

Не, вревето беше топло както казах   Simple Smile Не сме спали на духалки  Joy
А и в хотела беше топло  Grinning

За мен по-голям проблем бяха матраците, както казах  ooooh!
Специално видях какви са - Happy dreams   Crossing Arms
Happy dreams за мен е най-добрия матрак, на който съм спала. Но явно си има значение и какъв точно е матрака - нашият преди 4 години струваше 1250 лв.

Сега да питам за хотел "Панорама ризорт" - някакви коментари ?

# 127
Хотел Лъки Банско. Страхотен е! Прекарах там една седмица самичка, без мъжа ми без никой и беше страхотно:)
Много сме съгласни - и обслужването е на ниво, хотела е голям и има доста спа процедури, а вътрешния басейн целия става на джакузи Simple Smile

# 128
Без да ви дразня, сега погледнах хотел Лъки, цени в диапазон 88-123 евро на човек на нощ. Малко безумно ми се струва за град от калибъра на Банско, това важи и за другите хотели де, този не е единствения с такива цени. Наистина не се учудвам че всяка втора реклама им е за продажба на апартаментите. Rolling Eyes.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 18:51 от Biskara

# 129
Зависи в коя част на курорта. Този е доста приличен и като цена,и като удобства: http://www.hotel359.com/offer/2465/

# 130
на сайта на хотела има друга информация.
http://bansko.hotelslion.bg/default/prices/bg

# 131
Здравейте,изчетох цялата тема,но не видях отзиви за този хотел:Аспен ризорт-Банско,по-точно е на 11 км от Банско.Някой ходил ли е зимата там,интересува ме дали е топло,басейна дали е топъл и храната дали е добра защото ще сме с две малки деца?

# 132
  • Някъде в облаците
 Nature Snowman Здравейте! Да кажа поредните добри думи за Гардения след петдневен престой (имах резервация за Лъки, размина се поради объркани дати - с много връзки така става, но не съжалявам). Много съм доволна, очарована съм най-вече от персонала - в един хотел за мен това е много важно. Чисто (ежедневно почистване и смяна на хавлии), прекалено топло навсякъде в целия хотел (добре, че в стаите всеки си настройва централното отопление), превъзходна кухня, Спа услуги  - на нормално добро ниво (препоръчвам масажите), детски кът и .................. Близостта до центъра и до парка за мен беше много удобно. Басейн и джакузи - чисти, водата - 30-31 градуса.
Но инфраструктурата и ски съоръженията вече не издържат на количеството пребиваващи - скиори и туристи. Опашки на лифта (в пик часовете се чака над 1 час), бусовете, за които важат картите - до 12,30 - независимо дали има опашка, с кола до пистите - трябва да е много, много рано, защото иначе става задръстване заради паркиранията по пътя, а има ли един закъсал - става лошо .....  Mr. Green
Тонове сняг  Stop Peace Зимна приказка  Nature Snowman
Починах си както трябва и аз и семейството ми, дъщеря ми не искаше да си тръгва.  Laughing Laughing Laughing

# 133
  • софия
Ние също сме били в Гардени, но по 6 май,  АИ. Споделям добрите впечатления.

# 134
Момичета, споделете впечатления за Св.Иван Рилски и Роял Банско, как са хотелите и най-вече басейните, с достатъчно топла вода ли са ?!

Общи условия

Активация на акаунт