Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 633
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 105
Hug  bouquet Hug Да побутна тази тема и да попитам - за зимата - кой от двата хотела е по-добре за мен и 4 г. дъщеря?  Stop
 - Лъки Банско (там ме примамва студиото, много топлия вътрешен басейн, детския кът с какички, транспорт до пистите на 30 минути - че ще я качвам на ски);
- Гардения - че е в центъра на Банско, срещу парка, по-оживено и по отзивите - по-добра кухня;
Благодаря!

Ако ще карате ски, не мисля,че близостта на Гердения до центъра и Банско е от някакво значение. Лъки Банско за деца е супер. Дори имат и детско БИО меню. Но пък мисля,че излиза и доста по-скъпо от Гардения.

# 106
  • София
Хотелът, ако не се лъжа, е близо до началната станция на кабинковия лифт. Разстоянието до центъра на града не е много и е приятно за разходка. Щом е с цел каране на ски, изчакай да падне снега и тогава резервирай. Отсега няма как да предвидиш кога и колко ще завали. И ние това чакаме, дано натрупа порядъчно Simple Smile

Така и решихме да направим, защото става въпрос за седмицата след Нова Година и има още доста време до тогава. Иначе и на мен ми обясниха от хотела като се обаждах че са близко до начална станция на кабинката.
Благодаря Ви момичета.    bouquet

# 107
Много съм доволна от Флоримонт. Недостатък, според мен, е че е на самия главен път, но не съм забелязала да е много шумно.

# 108
Аз съм привърженик на хотел Лион в Банско Simple Smile

# 109
  • с/у ОколоМръсТното
,но поне изкуствен винаги ще има  Wink

това щях да кажа и аз. Сигурно е, че по Нова година могат да се карат ски в Банско (дори да е на изкуствен сняг). Няма от какво да се притесняваш, тодоричка.

# 110
  • София
Ние ще ходим от 2 или 3 януари, но тъй като се колебая между Баня, Добринище и Банско ще поизчакаме още малко. Поради цените на картите в Банско ми се ще да карат на Добринище, но там става само ако има сняг. В краен случай съм оставила карането на Банско. Но този хотел Маунтин Парадайс определено ми допадна и като цена на пакета и ако се наложи да е Банско сигурно там ще отседнем. Само не знам в басейна дали топлят водата достатъчно.

# 111
  • Някъде в облаците
 newsm78 Тодоричка, аз звънях да попитам за басейна, но и на мобилния номер и на стационарния никой не ми отговори. Thinking

# 112
  • София
newsm78 Тодоричка, аз звънях да попитам за басейна, но и на мобилния номер и на стационарния никой не ми отговори. Thinking

Аз се свързах без проблем на мобилния номер, който са дали. Беше преди обяд обаче ако може да има значение. На другия номер ми се включи факс. Но беше миналата седмица. Много любезно отговориха на въпросите ми.
Ако успееш да се свържеш сподели моля какво са ти отговорили за басейна.

# 113
Личните ми наблюдения от Mountain paradise са от 2009, басейна не беше особено топъл - както водата, така и температурата на въздуха в помещението. Не беше студено, но не беше и комфортно. Стаите също не бяха постоянно добре отоплени - през деня икономисваха от парно.

# 114
  • София
Благодаря. Имах такива опасения. Миналата година в Чепеларе в хотел Родопски Дом правеха същия номер. Май все пак ще се насоча към Добринище или Баня.

# 115
  • София
Ние се върнахме вчера от Каза Карина и много ни хареса. Хотелът беше топъл, басейнът също и много приятно. Персоналът е любезен, храната също беше много добра. Намира се на 100 м от лифта. Беше страхотно. Като имаме възможност, пак ще го посетим.

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 16:22 от denizara

# 116
Момичета, някой може ли да ми каже горе-долу каква е температурата на басейна на хотел "Евелина Палас"?  newsm78

И изобщо някакви отзиви за този хотел?

Благодаря предварително   bouquet

П.П. Обадих се в хотела и ми казаха, че водата била студена в момента и басейнът не се ползва.
Но молбата ми за отзиви за хотела остава  Wink

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 15:06 от mijjjka

# 117
  • София
Ние се върнахме вчера от Каза Карина и много ни хареса. Хотелът беше топъл, басейнът сащо и много приятно. Персоналът е любезен, храната също беше много добра. Намира се на 100 м от лифта. Беше страхотно. Като имаме възможност, пак ще го посетим.

какво значи топъл басейн? знаеш ли колко градуса е бил и дали е подходящ за малки деца.

# 118
  • София
Ние се върнахме вчера от Каза Карина и много ни хареса. Хотелът беше топъл, басейнът също и много приятно. Персоналът е любезен, храната също беше много добра. Намира се на 100 м от лифта. Беше страхотно. Като имаме възможност, пак ще го посетим.

какво значи топъл басейн? знаеш ли колко градуса е бил и дали е подходящ за малки деца.

Не зная точно, колко градуса беше, но мисля, че  е около 30. Ние също сме с малко дете и ходихме с него. Водата в началото беше хладка, но то и в морето е така. Помещението беше много добре затоплено, не ни беше студено, дори по бански и мокри. Слязохме и се качихме до стаята по стълбите по джапанки и хавлии и ни беше много добре. За мен хотелът беше много добре отоплен. Мое мнение, дано не подведа някого. Peace

# 119
  • София

Не зная точно, колко градуса беше, но мисля, че  е около 30. Ние също сме с малко дете и ходихме с него. Водата в началото беше хладка, но то и в морето е така. Помещението беше много добре затоплено, не ни беше студено, дори по бански и мокри. Слязохме и се качихме до стаята по стълбите по джапанки и хавлии и ни беше много добре. За мен хотелът беше много добре отоплен. Мое мнение, дано не подведа някого. Peace
мерси за инфото. ние сме почитатели на по-топличките басейни че не излизаме с часове от тях:)

Общи условия

Активация на акаунт