Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 644
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 90
  • Балчик
12 пъти риба??? Shocked Това за колко дена е? Ужас, не е за нас тогава там.

ох, грешката е моя. 1 път само имаше риба. няма как за 3 дена да има 12 пъти риба Laughing

Ааа, ясно. Стреснах се, че само с риба хранят там. Simple Smile Оглеждам се и аз за зимната почивка къде да отидем, но с тези капризи в къщи, май не искам да е с храна- всеки да си поръчва каквото иска.Май само аз ям всичко, без претенции. Laughing

# 91
  • София
12 пъти риба??? Shocked Това за колко дена е? Ужас, не е за нас тогава там.

ох, грешката е моя. 1 път само имаше риба. няма как за 3 дена да има 12 пъти риба Laughing

Ааа, ясно. Стреснах се, че само с риба хранят там. Simple Smile Оглеждам се и аз за зимната почивка къде да отидем, но с тези капризи в къщи, май не искам да е с храна- всеки да си поръчва каквото иска.Май само аз ям всичко, без претенции. Laughing

аз затова предпочитам шведската маса защото винаги има нещо което харесва на всеки. Мъжът ми е непретенциозен, малката е фен на спагетите и макароните, а навсякъде почти винаги има такива, аз лично винаги си намирам какво да си взема предвид че не мога да ям куп неща заради здравословен проблем. Иначе все се съобразявам какво да взема така че и детето да яде, пък тя накрая не иска и става една....

# 92
  • с/у ОколоМръсТното
Оглеждам се и аз за зимната почивка къде да отидем,

апарт-хотелите предлагат и кух. бокс. Пък ти там си ненадмината фурия  Heart Eyes  bouquet Ако все пак държиш на хотел с поне закуска, пиши ЛС да ти препоръчам местенце.

# 93
  • Балчик
Оглеждам се и аз за зимната почивка къде да отидем,

апарт-хотелите предлагат и кух. бокс. Пък ти там си ненадмината фурия  Heart Eyes  bouquet Ако все пак държиш на хотел с поне закуска, пиши ЛС да ти препоръчам местенце.

Аааа, моля ти се, Шани, аз ще ходя да си почивам от готвенето. Joy

# 94
Ако все пак държиш на хотел с поне закуска, пиши ЛС да ти препоръчам местенце.
Здравейте   bouquet
Шани, би ли препоръчала тук такъв хотел (закуска или полупансион)  Praynig Търсим си за Нова година  Peace
Между другото, много ще ми е полезно ако споделите опита си в празнуване на Нова година в Банско (който има такъв, разбира се Wink) Хотел, ресторант, механа, цени, удовлетворение... каквото решите  Hug

# 95
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!

Хотел Анели е моят избор и там празувахме преди 2-3г. те предлагат полупансион и празнична вечеря за НГ. Близко е до ц-ра, където на 01.01. има кукерско надиграване.
Няма СПА, басейни и т.н... Но е много прилично-приятно хотелче с много мил персонал.

Поздрави от него район (на 5км. съм)... Много е красиво, върховете на Пирин са в сняг... И с тази златна есен наоколо...

# 96
  • София
Здравейте!
Искам да попитам за отзиви за хотел "Каза Карина" и Пирина. Доволни ли сте от тях? Благодаря!

# 97
Каса Карина ми изглеждаше много добре и затова веднъж запазих там през туристическа агенция. Когато отидохме се оказа, че хотела е в ремонт и въобщ не знаят за нас... Sick Преместиха ни в друг хотел, ама що разправия беше... Иначе една позната беше отишла да го разгледа преди това и каза, че е доста сносен.

# 98
  • София
Каса Карина ми изглеждаше много добре и затова веднъж запазих там през туристическа агенция. Когато отидохме се оказа, че хотела е в ремонт и въобщ не знаят за нас... Sick Преместиха ни в друг хотел, ама що разправия беше... Иначе една позната беше отишла да го разгледа преди това и каза, че е доста сносен.

Благодаря! А скоро ли беше това или не?

# 99
  • София
Момичета, моля за малко отзиви за този хотел:

http://www.mountain-paradise.org/index_bg.htm

Най-вече ме интересува басейна и спа-то, както и условията в апартаментите. И дали има удобен паркинг и изобщо всичко каквото се сетите.
Имат много добра оферта за семейна почивка и до утре трябва да го измисля и евентуално да резервирам.
Благодаря предварително на всички отзовали се.    bouquet

# 100
Момичета, моля за малко отзиви за този хотел:

http://www.mountain-paradise.org/index_bg.htm

Най-вече ме интересува басейна и спа-то, както и условията в апартаментите. И дали има удобен паркинг и изобщо всичко каквото се сетите.
Имат много добра оферта за семейна почивка и до утре трябва да го измисля и евентуално да резервирам.
Благодаря предварително на всички отзовали се.    bouquet

Не съм била в този комплекс. Имай само предвид,че ако ще стоите само в него е ок,но ако искате да се разходате из старата част на Банско,ми се струва маааалко далечко.

# 101
  • София
Разстоянията не ме притесняват особено благодаря. С кола сме и обикаляме доста. Идеята е малката и мъжо да покарат ски. Но всичко това е ако има сняг. За това се чудя изобщо дали да резервирам нещо от сега или да изчакам края на Декември да видим колко сняг ще има.

# 102
Хотелът, ако не се лъжа, е близо до началната станция на кабинковия лифт. Разстоянието до центъра на града не е много и е приятно за разходка. Щом е с цел каране на ски, изчакай да падне снега и тогава резервирай. Отсега няма как да предвидиш кога и колко ще завали. И ние това чакаме, дано натрупа порядъчно Simple Smile

# 103
Разстоянията не ме притесняват особено благодаря. С кола сме и обикаляме доста. Идеята е малката и мъжо да покарат ски. Но всичко това е ако има сняг. За това се чудя изобщо дали да резервирам нещо от сега или да изчакам края на Декември да видим колко сняг ще има.

Щом целта са ски-те, мястото ми се струва ок. А за снега-няма как да се знае,но поне изкуствен винаги ще има  Wink

# 104
  • Някъде в облаците
 Hug  bouquet Hug Да побутна тази тема и да попитам - за зимата - кой от двата хотела е по-добре за мен и 4 г. дъщеря?  Stop
 - Лъки Банско (там ме примамва студиото, много топлия вътрешен басейн, детския кът с какички, транспорт до пистите на 30 минути - че ще я качвам на ски);
- Гардения - че е в центъра на Банско, срещу парка, по-оживено и по отзивите - по-добра кухня;
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт