Професия ИТ специалист - нови времена

• 2 894
  • 39
  •   1
Отговори
Всякаква информация за хора, които са избрали Професи ИТ специалист или тепърва го правят. Знанието ще спаси света!!!

Старата тема

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 15:04 от Не се сърди, човече

# 1
Тия "нови времена", като "новото начало" ли са?

# 2
Нови за мен
Благодарна съм за всички споделени мнения.

# 3
Тия "нови времена", като "новото начало" ли са?
И на мен на това ми заприча - внимавайте да не се намагнитизирате , че компютрите не обичат такива неща.

# 4
  • Somewhere far away
Честно казано, тук много различни и полезни мнения едва ли ще получиш, но успех.

# 5
Ама какви мнения, то даже няма въпрос или казус…

# 6
  • София
За мен тази професия има не много дълъг живот и след време избралите я се преориентират. Едни стават тиймлидове, други предприемачи, трети преподаватели. И това се случва, предвид, че новата и нова информация, която излиза е с по-бързи темпове, отколкото можем да я обработим.

# 7
Коя точно професия? ИТ специалист е събирателно за доста професии.

# 8
  • Somewhere far away
Миналата тема се казваше по същия начин.

# 9
Старата тема имаше същото име. Тази тема е нейно продължение.
Мой близък избра за добро или лошо това професионално направление.
Искам да съм в час заради него.
Ако е необходимо да се преквалифицира, добре. Важно е да бъде навреме и ако трябва, ще му го кажа.
Ето още нещо ново.

# 10
Това е абсолютна подигравка с пишещите в раздела. Ама не си мисли, че някой ще клъвне да си губи времето с такива подмятания.

Ама какви мнения, то даже няма въпрос или казус…
Явно мнения за "ново начало", пардон "нови времена"...

# 11
Единственото, което мога да кажа по темата - A New Hope Joy

# 12
Понеже и аз съм минал през такава професионална трансформация, бих се радвал, ако мога да помогна със споделен опит (който, разбира се, е много индивидуален, и все пак). Знам, че изникват доста въпроси. Тук се опитах да обобщя опита си по темата. Ако мога да съм полезен с идеи и опит, съм насреща.

# 13
Преквалифициране има във всички професии; Това е част от житейския път на човек;
Имам познати лекари,  единия сега е  ресторантьор, другия предприемач ...;
Когато и ако му дойде времето и нуждата , всеки търси нов път. Не смятм,че е закономерност за конкретната професия;

# 14
  • при Arctic Monkeys
И какво значи, че професията няма дълъг живот? Кой ще поддържа и развива стофтуери, хардуери, мрежи и всичко станало? Четейки, човек остава с впечатление, че това е специалност машинопис, или оператор на факс машина.  Какво говорите вие…

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 18:28 от karmacoma

Общи условия

Активация на акаунт