Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 15

• 25 703
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
# 721
# 722
Предлагам в новата тема да се сложи анкета за любима двойка.Всички си имаме фаворити,нали?

Беррин и Ахмед
Айлин и Сонер
Мете и Инджи
Джемиле и Али

.....
може и да импровизираме с:
Месуде и Сонер
Каролин и Екбер....

# 723
# 724
Предлагам в новата тема да се сложи анкета за любима двойка.Всички си имаме фаворити,нали?

Беррин и Ахмед
Айлин и Сонер
Мете и Инджи
Джемиле и Али

.....
може и да импровизираме с:
Месуде и Сонер
Каролин и Екбер....

Ок emely, предполагам, че утре ще трябва да пусна новата тема и ще сложа тази анкета! Идеята ти е страхотна! smile3501 newsm51  love001

# 725
Тъкмо ще се преброим колко фенове има сериала в темата Wink

# 726
Би било хубаво, ако има повече пишещи в темата. Не знам колко хора следят сериала. Без превод е трудно, но пък филмът е интересен и държи в напрежение. Играта на актьорите, режисурата и драматичните  моменти, с които е наситена всяка серия, е може би това, което на-много ме подтиква да го гледам, защото погледнато реално - всичко се върти около семейството на Джемиле. В първите епизоди имаше и исторически елементи. Не, че ми липсват - атмосферата е поставена.
За анкетата съм "за", но нека да имаме право поне на два отговора, защото много са мили повечето двойки.../без тези импровизираните : Simple Smile/

# 727
Тъкмо ще се преброим колко фенове има сериала в темата Wink
smile3521 smile3521 smile3521

# 728
http://www.frequency.com/video/oyle-bir-gecer-zaman-ki-34bolum-fragmani/6938483     
предстои много интересен епизод.Месюде ядосана от развалянето на годежа разказва всичко което знае.

# 729
Добро утро, сладурки!  Hug

# 730
http://www.frequency.com/video/oyle-bir-gecer-zaman-ki-34bolum-fragmani/6938483     
предстои много интересен епизод.Месюде ядосана от развалянето на годежа разказва всичко което знае.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 731
# 732
# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт