Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 15

• 26 354
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
# 91

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 19:21 от KraLeva66

# 92
# 93
# 94
Кралице   bouquet благодаря за всички преводи, които си направила на диалозите....и за всички коментари за случилото се в последния епизод  Hug Hug Hug Hug

И още нещо за вчерашния епизод, иска ми се да похваля и играта на актрисите играещи Хасефе и Джемиле. Бабата е голяма изродка ( в добрия смисъл разбира се), а Бингюл така се е вживяла в това да е Джемиле, че чак преиграва. Но като "луда" много я бива, накрая беше като истинска!
Да играта в този епизод на всички беше на ниво.....Хасефе ханъм отново беше перфектна, като актьорска игра. Не ми харесва, начина по който постъпи към сина си.....Отново двоен стандарт.....Сина й е черния дявал, а Джемиле......тя е ангел.....Започвам да се замислям, че сигурно има нещо в миналото и на тази жена.....И тя може би е имала някакво преживяване с бащата на Али.....Затова не може да прости на сина си......
Напълно подкрепям изказаното мнение, дори и да е било казано на шега от Сани, че Джемиле много често преиграва......Аз това си го мисля много отдавна.......Не съм привърженичка на това жените да се вживяват в ролята на мъже.....Харесва ми когато жената е наистина жена......
Разбирам, че в дизито пишещите не приемат като искренно разкаянието на Али....Не съм си мислила, че ще реагират по друг начин.....Така както аз не приемам за нормално поведението на Джемиле, така и те няма никога да одобрят нито една постъпка на Али......
А Али си е един нещастник, затова винаги ще има моята подкрепа..... Peace

# 95
Благодаря, Мамче   newsm10 те дори, се подиграват...има предложения за промяна на сценария, сега Джемиле да му дадяла урок..демек, няма да те убивам...че да не си взимам грях на душата, ще те оставя да се пържиш в ада на постъпките си, и да забиела ножа в себе си....че Али да носи, и този грях ... да не може да го преживее! Пак обвинения, прехвърлял вината, дори и в молбата му...отново имало, обвинения, а не разкаяние! Хасефе ханъм, добре постъпила...със сина си, сега щяла да е в полза вече, наистина на Джемиле....дано да се премести, при нея да живее....очакват, за да пази Джемиле от Али...евентуално, занапред...тя да няма повече страхове от него!
Допускала пишат, какво е направил...Али, на Джемиле, ала в разговор у филма...не става ясно, бабата дали...наистина е разбрала, че това е направил...синът й!
Каролин и Екбер, възсръсналият...какви ще ги кроят, направо не ми се мисли...дали, изобщо ще разберат че е оживял...дори и Каролин! Питам се, онзи сега ще попилее Каролин, тя и парите ги няма.....вече, откраднатите от него! На нея, поне дали ще се покаже....
В 31 епизод, освен, че Инджи сигурно ще умре, Ахмет...да видим дали ще го намерят, Али и Джемиле, окончателно...да видим как ще се разделят.....здрави или...наранени, този нож....ще се размотава ли, още....занапред, какви поразии още ще стават с него! Полицията, дали ще залови и Али, между другото Рибаря, дава съвсем други показания...от тези на Джемиле, но отново....друго, казва.....на въпросът, къде е бил той...той, отговаря че е бил в друга лодка на един приятел, също рибар....там, пострадал...иска да каже, че не е бил в колибата си....по време на инцидента, за да не става достояние...обществено, предполагам....причината за действията на Али и историята им с Джемиле, заради нея го прави....днес, видях и установих...че това отговаря на полицая, преди бях го написала...че отново, в показанията си...казваше друго, поравям се....сори, първия път така съм го, разбрала! ooooh! ooooh! ooooh!

# 96
# 97
 Сани, ето намерила съм ти аватарче, ново...Джемиле с китката, зад ухо... hahaha hahaha Joy Joy hahaha

# 98
# 99
Разбира се  и аз благодаря за преводите, преразказа и коментарите ти Кралева.
Значи смятате, че рибаря затова е оневинил Али, за да не стане достояние на всички драмата която се е разиграла между тях тримата. Неее, та нали вече е станало известно на всички. Дали е бил в колибата или не, Али е нацелил дома на Хикмет, не нещо друго.. От цял Истанбул наоколо, баш неговата колиба уцели, какво ще си помислят хората, че изгубил управление ли?? Друго има предвид рибаря, той е малко гузен пред Али, затова предпочете да не го обвинява за нараняването си. Джемиле, защо и тя го оневини, според мен също беше гузничка, знаейки, че можеше да предотврати това крушение само с две думи. Друго да питам Кралева, защо Каролин да ги няма парите, тя нали продаде лодката, т.е. взе пари за нея от купувача, или не? Какво й каза в хотела онзи господин? Как ще се оправя .. чинка.

# 100
Сани, ето намерила съм ти аватарче, ново...Джемиле с китката, зад ухо... hahaha hahaha Joy Joy hahaha

Браво, браво..
според теб това ли ще ми "ходи" ммммм????

# 101
# 102

Браво, браво..

Ти, пишеш че много си я харесала.. Joy Joy Joyкак играе, тука...отивайки накичена с китката, на срещата с...Капитанчето, щото я кани да го убива...вероятно затова е така, побъркано-развеселена...а, не че е травмирана от случилото се, виж колко бързо дойде на мене си, щошо ще има възможността да си го върне...отново, може би за последно...и завинаги! hahaha hahaha hahaha

# 103

Браво, браво..

Най-ще ти ходи Галип, ама и на теб не ти увира главата, като на една друга дама у сериала.....  Naughty......Ти сега да не вземеш да се обидиш.....Тя тая дама е героиня у комшийте.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Отивам да се разсейвам с Галип, че сега и той има нужда от подкрепа.....

# 104
Абе чак пък да се побърка Джемиле.. много преувеличава Гошкун
в желанието си да покаже колко лошо нещо е несподеленото желание за секс от единия партньор.
На какво ги учат тези жени?  разбирам, че вече се е превърнало едва ли не в мода изнасилването в техните сериали. Защото се било случвало, и като се случва.. те много работи се случват ако става въпрос,.. Предполагам, че в дните около 29 еп. доста турски мъже са пили една студена вода.. 100 % съм сигурна, че по този начин е повлияло на дамите там, а на тези които още на са се задомили, направо им е призляло. Аферим Гошкун! Сега ако така ще си правим рейтингите, мога да му пусна една муха. Вместо да се занимава с партизански борби ( визирам Ахмет) може да направи филмче за Кюрдския проблем, такава хубава драма може да стане, пък и накоя европейска страна сигурно ще изяви желание да го купи...

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 21:31 от sani_10

Общи условия

Активация на акаунт